Přejít na obsah

dukina

Uživatel
  • Počet příspěvků

    30
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406

Profilové informace

  • Město
    Dolní Břežany
  • Stát
    Česká republika

dukina's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. dukina

    Imobiliser 406 hdi

    ja sem na to koukal ale řídící jednotka motoru je jeden velkej konektor a piny jsou jen očislovany 1,2,3, atd je třířadej a umistenej v pravo vedle motoru v kastliku.V bisce mam ten žlutej konektor ten má 26 pinu tak nevim ma model 2001 2 hdi 109 ps:myslim
  2. dukina

    Imobiliser 406 hdi

    Dik moc skusim to proměřit:super
  3. dukina

    Imobiliser 406 hdi

    Ja byl v servisu tam chybu nenašli třikrát překodovali klíč a nic.
  4. dukina

    Imobiliser 406 hdi

    Neviš kde se dá najit el.schema 406 hdi 2001 dik
  5. Mama problem začal mi zlobit imobiliser nekdy se stane že sednu do auta chci nastartovat rosvítí se kontrolka imobiliseru asi po desátem pokusu nastartování začne vše fungovat normálně,Závada se projevuje nepravidelně v servisu nic nenašli.Neřešil jste nekdo bodobný problém dik.
  6. dukina

    Stále turbo

    Dobrej den já mám ten samej problém a vypozoroval jsem že řím je větší vedro venku tím to dělá časteji.Taky jsem zatím na nic nepřišel.
  7. dukina

    teplota chladicí kapaliny

    No když stojim v chorvatsku v koloně 3 hodiny a venku je 35 stupnů celsia tak mi to přišlo divný a le asi to maj zmáklý soudruzi v peugeotu.:super
  8. Chlapi má 406 hdi 2001 tepolomer mi ukazuje i ve velkych vedrech max 90 stupnu ješte jsem se přes tuhle teplotu nedostal je to v pořádku nebo něco žvaní teploměr nebo čidlo?
  9. Dobrý den přátelé mám 406 2.0 HDi rok 2001 občas se mi stane že jedu na trojku asi 1800 otáček a když prudce přidám plyn motor začne jit pomalu do otáček a nemá tah jak když nesepne turbo když podřadim a znovu přidám motor jede normálně neřešil jste nekdo tenhle broblém.Dik za odpověd.
  10. problem z klimou v servisu mi řekly že spínací cívka v kompresoru šla do skratu a vypálila jednotku klimatroniku koukal jsem na ni je tam zapojen i centrál a nevite nekdo jestli se dá tato řídící jednotka vyměnit za jinou bez dalšiho kodování.a měl jste už nekdo tuhle závadu?
  11. Mám dotaz teploměr venkovní tepoloty mi ukazuje asi o 3 stupně mín než je opravdu teplota nevíte kde je čidlo teploměru.
  12. Mám dotaz už dvaktát se mi stalo že jsem vypl zapalování ale počítač zustal zapnutý a radio nešlo vypnout na displeji bylo zobrazeno jen datum a teplota .Radio se vyplo až kdydž jsem odpojil baterku tak na 30 vteřin.Pak vše fungovalo zase normálně,
  13. Mám 406 combi a něco mi klepe v zadní nápravě když přejedu nějakuo díru a auto secelé divně chová když hnu volantem tak mi zadek začne plavat neřešil jste nekdo tenhle problém.
  14. dukina

    Zadni mlhovky 406 combi

    Diky za foto myslí že ten kablik je bilo černej
  15. dukina

    Zadni mlhovky 406 combi

    DIK:super
×
×
  • Vytvořit...