f3Rd@ Odesláno 12. červenec 2009 Odesláno 12. červenec 2009 Treba je to prejde, kdyz jim par lidi posle na pomoc policii. Od toho ji taky mame, aby pomahala tem co to potrebujou a nas chranila od tech co nas chteji obrat. Citovat
Dundee Odesláno 12. červenec 2009 Odesláno 12. červenec 2009 Taky jsem je potkal někdy minulý týden. Zelenej Mercedes s Livevksou značkou na křižovatce mezi Poleradama a Kostelcem nad Labem a stáli přímo v křižovatce pitomci:grr:bacha a zkoušeli mě zastavit. Tak jsem nejdřív chvíli podržel klakson a pak jsem jim z vejfuku vysypal dobře metrák briket:D:D:D Citovat
Edison Odesláno 12. červenec 2009 Odesláno 12. červenec 2009 A jak to máš namontovaný??? To bych taky chtěl... :-D Citovat
Dundee Odesláno 12. červenec 2009 Odesláno 12. červenec 2009 Starej dobrej TD umí nejenom jet, ale když mu správně šlápneš na krk, tak hrabe i na trojku a z vejfuku dýmí jak parní lokomotiva, jen černě:D:D Citovat
Pe.Tr Odesláno 12. červenec 2009 Odesláno 12. červenec 2009 jj nedavno jsem je potkal mezi větrušicema a štěpánem Citovat
AnotherOne Odesláno 12. červenec 2009 Odesláno 12. červenec 2009 U nás postávajúcich rumunských mechanikov hlásia bežne v rádiu podobne ako radary:mrk Citovat
Šalda Odesláno 12. červenec 2009 Odesláno 12. červenec 2009 Fusion--- asi před 2 měsícama o těch opálených s litevskou značkou mluvily i v rádiu:D:super Zásadně nikomu nezastavuju,aspoň ne když su sám,brácha jednou takhle zastavil u auta a borec mu říkal že mu došel benzín,brácha tehdy ještě vozíval kanystr a tak mu nalil a borec chtěl,že s ním pojede na nedalekou benzinku pro novej,kanystr si nechal u sebe a bráchy nechal jet vpředu. A když brácha odbočil na benzinku tak borec jel rovně i s jeho kanystrem:D Holt některým lidem se nezavděčíš Citovat
BV406 Odesláno 13. červenec 2009 Odesláno 13. červenec 2009 dnes jiz normalni folklor ... , neberte jim ho Citovat
marko306 Odesláno 13. červenec 2009 Odesláno 13. červenec 2009 takúto skúsenosť ešte nemám, zatial, len na hypermarketových parkoviskách chvalabohu Len tak mimochodom, čo je to KEJKLE [upravil dne 13/7/09 marko306] Citovat
kmotrik Odesláno 13. červenec 2009 Odesláno 13. červenec 2009 tak takový jsem ještě nepotkal ale ze zásady bych nepřizpůsobivým nezastavil nemám je rád. marko306: kejkle => fígl jak způsobit trestnou činnost nebo ještě se dá říct ojebávka ale to nevím jestli víš co je ( jsem mladší ročník a se slovenštinou jsem se setkal jen párkrát ) Citovat
BV406 Odesláno 13. červenec 2009 Odesláno 13. červenec 2009 kejkle = nebo take triky (zpravidla jak nekoho ojebat) .. Citovat
pyžik Odesláno 13. červenec 2009 Odesláno 13. červenec 2009 Kámošovi tak u marketu nabízeli motor.pilu. On řekl že je policajt a co by s ni dělal.A za chvilku byli prič. Citovat
marko306 Odesláno 13. červenec 2009 Odesláno 13. červenec 2009 díky chlapi, rozumiem takmer všetkému, ale sem tam tie slangy ma dostanú. Slovo oje...ať je aj u nás Citovat
Voighta Odesláno 13. červenec 2009 Odesláno 13. červenec 2009 Toho mercedesa s chlápkem v kvádru a mapou v ruce jsem potkal před 14 dni u Kralup nad Vltavou Citovat
f3Rd@ Odesláno 13. červenec 2009 Odesláno 13. červenec 2009 Nejhorsi ze nevypadaji vylozene jako ci... \"neprizpusobivy\", jelikoz jsem z prace zvykly na indy, turky, araby a vsechno mozneho, tak jsim si ty \"stopare\" spojil normalne s cizincema... Citovat
Fusion Odesláno 13. červenec 2009 Autor Odesláno 13. červenec 2009 Mají připravený dobrý divadýlko. A evidentně objíždí celou republiku. Citovat
BV406 Odesláno 13. červenec 2009 Odesláno 13. červenec 2009 ted bylo na impulsu, ze pry nejaci rumuni u bilovce ... ... ze pry maji poruchu Citovat
corsair.cz Odesláno 15. červenec 2009 Odesláno 15. červenec 2009 Původně zaslal: BV406 ted bylo na impulsu, ze pry nejaci rumuni u bilovce ... ... ze pry maji poruchu včera kolem půl šesté stáli s modrým (tmavým) mercedsem s německou poznávačkou dva tmavší slušně oblečení mezi Bílovcem a Bravanticemi u odbočky na nějakou chovnou plemenou farmu, nebo co to je. Mávali mapou a podařilo se jim zastavit člověka v modré 120cítce, snad nepřišel k úhoně... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.