Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nepřizpůsobiví zas vymýšlejí kejkle

Recommended Posts

Odesláno

Treba je to prejde, kdyz jim par lidi posle na pomoc policii. Od toho ji taky mame, aby pomahala tem co to potrebujou a nas chranila od tech co nas chteji obrat.

Odesláno

Taky jsem je potkal někdy minulý týden. Zelenej Mercedes s Livevksou značkou na křižovatce mezi Poleradama a Kostelcem nad Labem a stáli přímo v křižovatce pitomci:grr:bacha a zkoušeli mě zastavit. Tak jsem nejdřív chvíli podržel klakson a pak jsem jim z vejfuku vysypal dobře metrák briket:D:D:D

Odesláno

Fusion--- asi před 2 měsícama o těch opálených s litevskou značkou mluvily i v rádiu:D:super

Zásadně nikomu nezastavuju,aspoň ne když su sám,brácha jednou takhle zastavil u auta a borec mu říkal že mu došel benzín,brácha tehdy ještě vozíval kanystr a tak mu nalil a borec chtěl,že s ním pojede na nedalekou benzinku pro novej,kanystr si nechal u sebe a bráchy nechal jet vpředu. A když brácha odbočil na benzinku tak borec jel rovně i s jeho kanystrem:D Holt některým lidem se nezavděčíš:grr

Odesláno

tak takový jsem ještě nepotkal ale ze zásady bych nepřizpůsobivým nezastavil :) nemám je rád.

marko306: kejkle => fígl jak způsobit trestnou činnost :myslim nebo ještě se dá říct ojebávka :D ale to nevím jestli víš co je ( jsem mladší ročník a se slovenštinou jsem se setkal jen párkrát )

Odesláno

Nejhorsi ze nevypadaji vylozene jako ci... \"neprizpusobivy\", jelikoz jsem z prace zvykly na indy, turky, araby a vsechno mozneho, tak jsim si ty \"stopare\" spojil normalne s cizincema...

Odesláno
Původně zaslal: BV406

ted bylo na impulsu, ze pry nejaci rumuni u bilovce ... :D ... ze pry maji poruchu :)

včera kolem půl šesté stáli s modrým (tmavým) mercedsem s německou poznávačkou dva tmavší slušně oblečení mezi Bílovcem a Bravanticemi u odbočky na nějakou chovnou plemenou farmu, nebo co to je.

Mávali mapou a podařilo se jim zastavit člověka v modré 120cítce, snad nepřišel k úhoně...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...