Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Prečo si na fotkách zakrývate, maskujete a prepisujete ŠPZ/RZ?

Recommended Posts

Odesláno

protože to někdy na fotce vypadá líp a aby byla nějaká sranda taky ;) Hlášky, typu - ty máš 5B5 5555 ? :super

Ale když zakrýt tak aby to nebylo poznat, nesnážím černý čtverečky, respektive ať si každej dělá se svýma fotkama co chce, jen by to nemělo být na první pohled viditelný, to pak je jak polib mě brzový světlo :papa

post-0-141096081508_thumb.jpg

Odesláno

Tiez mi to pride divne ...

Cislo SPZ se neda nejako extra zneuzit, protoze kdybych nejake potreboval, vijdu pred barak, a napisu si jich kolik budu chtit.

Co se pomsty tyce, vetsina aut je i tak oznacena nejakou klubovou veci, jako nalepka, podlozky pod RZ nebo neco obdobneho, cize sa auto najit da...

Ja sem si tez zakryl, ze zacatku, ale priznam se, ze nevim proc :)

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Ja to považujem za prejav paranoje.

I já

Fotka v avataru je ještě od prodejce (auto bylo na čistopisu), jinak moje RZka je na spoustě fotek čitelná a nikdy jsem žádné brikule s jejím znečitelněním neprovozoval.

[upravil dne 8/7/2009 Medvěd]

Odesláno

Znám pár konkrétních případů, kdy už dotyčný takovou blbost neudělá, a už vůbec nebude vtipkovat o paranoie. Pár z vás už je slyšelo, psát je nebudu ani omylem.

Odesláno

jo panove, az se tady na foru vase auto nekomu bude libit, tak abyste se nedivili. Jiz nekolik pripadu takto zmyzlejch aut je, ale samo kazdyho vec, za sebe nevim proc bych mel zbytecne zverejnovat na netu auto i s podpisem, staci ze tak stoji na ulici

Odesláno

no jenze na tom foru ho prave najde prvni, koukne, pekny kola, dobry kridla atd a dle RZ ma jiz o dost jednodussi urcit kde hledat. ono zlocin se nam meni a proc si vse predem poradne neprohlednout z tepla domova a pak jit temer najisto pro neco, co mi nekdo krasne vystavil na webu s 20ti fotkama ve velkem rozliseni. jak sem psal, jiz se to nekolikrat takto stalo.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...