marko306 Odesláno 8. červenec 2009 Odesláno 8. červenec 2009 prečo si zakrývate, maskujete a prepisujete na fotkach štátne poznávacie značky a registrační značky, podaktorý? [upravil dne 8/7/09 marko306] Citovat
budvar Odesláno 8. červenec 2009 Odesláno 8. červenec 2009 protože to někdy na fotce vypadá líp a aby byla nějaká sranda taky Hlášky, typu - ty máš 5B5 5555 ? Ale když zakrýt tak aby to nebylo poznat, nesnážím černý čtverečky, respektive ať si každej dělá se svýma fotkama co chce, jen by to nemělo být na první pohled viditelný, to pak je jak polib mě brzový světlo Citovat
marko306 Odesláno 8. červenec 2009 Autor Odesláno 8. červenec 2009 honza406 ~ to akože sa ti niekto pomstil na aute? Citovat
marko306 Odesláno 8. červenec 2009 Autor Odesláno 8. červenec 2009 nie, netreba to rozoberať a rešpektujem to, ale už dávnejšie mi to vrtalo hlavou, tak som preto hodil toto vlákno. Kto chce napíše, kto nie, nenapíše. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 8. červenec 2009 Odesláno 8. červenec 2009 Tiez mi to pride divne ... Cislo SPZ se neda nejako extra zneuzit, protoze kdybych nejake potreboval, vijdu pred barak, a napisu si jich kolik budu chtit. Co se pomsty tyce, vetsina aut je i tak oznacena nejakou klubovou veci, jako nalepka, podlozky pod RZ nebo neco obdobneho, cize sa auto najit da... Ja sem si tez zakryl, ze zacatku, ale priznam se, ze nevim proc Citovat
pastorek Odesláno 8. červenec 2009 Odesláno 8. červenec 2009 Ja to považujem za prejav paranoje. Citovat
Harlley Odesláno 8. červenec 2009 Odesláno 8. červenec 2009 Já to neřešim podle SPZ mě stejně nenajdou:D Citovat
Medvěd Odesláno 8. červenec 2009 Odesláno 8. červenec 2009 Původně zaslal: pastorek Ja to považujem za prejav paranoje. I já Fotka v avataru je ještě od prodejce (auto bylo na čistopisu), jinak moje RZka je na spoustě fotek čitelná a nikdy jsem žádné brikule s jejím znečitelněním neprovozoval. [upravil dne 8/7/2009 Medvěd] Citovat
ajven Odesláno 8. červenec 2009 Odesláno 8. červenec 2009 Ja sa nehanbim, ale spz som tam nemal viditelnu, skor som sa tam odfotil sam Citovat
Fusion Odesláno 8. červenec 2009 Odesláno 8. červenec 2009 Protože šéf MI-6 má problémy se zveřejněním fotek své osoby v plavkách Citovat
PnR Odesláno 8. červenec 2009 Odesláno 8. červenec 2009 dovod preco ju mam zmenenu je ze to tak je krajsie.. aspon mne sa to tak paci Citovat
dolly1010 Odesláno 8. červenec 2009 Odesláno 8. červenec 2009 Proč zakrejvám SPZku? Protože po mě jdou...UFONI!!!! Citovat
oddie Odesláno 8. červenec 2009 Odesláno 8. červenec 2009 Znám pár konkrétních případů, kdy už dotyčný takovou blbost neudělá, a už vůbec nebude vtipkovat o paranoie. Pár z vás už je slyšelo, psát je nebudu ani omylem. Citovat
pastorek Odesláno 8. červenec 2009 Odesláno 8. červenec 2009 oddie, nehnevaj sa ale to mi pripadá ako \"nelietajte lietadlom, poznám pár prípadov čo takú hlúposť urobili a všetci zahynuli\". Citovat
MatrixChose Odesláno 8. červenec 2009 Odesláno 8. červenec 2009 osobně to taky nechápu a fakt mě to zajímá Citovat
buml Odesláno 8. červenec 2009 Odesláno 8. červenec 2009 jo panove, az se tady na foru vase auto nekomu bude libit, tak abyste se nedivili. Jiz nekolik pripadu takto zmyzlejch aut je, ale samo kazdyho vec, za sebe nevim proc bych mel zbytecne zverejnovat na netu auto i s podpisem, staci ze tak stoji na ulici Citovat
MatrixChose Odesláno 8. červenec 2009 Odesláno 8. červenec 2009 Tak to už si ho vezme rovnou z ulice, k tomu nepotřebuje přece forum Citovat
buml Odesláno 8. červenec 2009 Odesláno 8. červenec 2009 no jenze na tom foru ho prave najde prvni, koukne, pekny kola, dobry kridla atd a dle RZ ma jiz o dost jednodussi urcit kde hledat. ono zlocin se nam meni a proc si vse predem poradne neprohlednout z tepla domova a pak jit temer najisto pro neco, co mi nekdo krasne vystavil na webu s 20ti fotkama ve velkem rozliseni. jak sem psal, jiz se to nekolikrat takto stalo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.