Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Včera jsem si udělal radost a poté, co mi vrátili po roce a 3 měsících řidičák, jsem si koupil pěkný vozítko - Peugeot 406 HDi. Je to rok 2000, motor 80 kW a výbavu to má celkem vysokou - ABS, elektrická všechna okna a vnější zrcátka, elektricky stavitelná přední sedadla včetně vyhřívání, dálkový centrál, imobilizér, palubní počítač, digitální klimatizace, 4 airbagy včetně deaktivace airbagu spolujezdce, ovládání autorádia pod volantem, stavitelný volant, přední mlhovky, 4x kotoučové brzdy, dešťový senzor, ostřikovače světlometů, plnohodnotná rezerva, tažné zařízení. Najeto to má mít 197.000 km dle tachometru. Konečně pořádný kočár pro mě. :)

Velký dík patří Jarajardovi, který se mnou pro auto až do Žatce dojel, zkontroloval ho, projeli jsme ho a všechno spolu vyřídili. Nebýt Jardy, tak to auto nemam. Cenovka skončila na 95.000,- Kč + nějaké to ocenění Jardovy snahy a projeté nafty, takže spokojen jsem. Tady je pár prvních fotek:

Moje je ta vzadu, Jardova 406ka je v popředí (sluší jim to spolu). ;)

dsc03120q.jpg

a dvě fotky na Shellce v Mladé Boleslavi u Intersparu

dsc03121l.jpg

dsc03122r.jpg

[upravil dne 25/7/09 Stifler]

Odesláno

Jj,umíš si vybrat,je to fešák,barvička je :super výbava a cena taky,tak ať ti dlouho vydrží,a hodně km bez nehod,a řidičák ať ti taky dlouho vydrží:D:potlesk:potlesk:potlesk

Odesláno
Původně zaslal: vendi.stejskal

Jj,umíš si vybrat,je to fešák,barvička je :super výbava a cena taky,tak ať ti dlouho vydrží,a hodně km bez nehod,a řidičák ať ti taky dlouho vydrží:D:potlesk:potlesk:potlesk

Díky, snad naplnim všechna tvá přání a bude se dařit. ;)

Odesláno

Děkuju za přání všem. Ano, jsou to 15\"ky plecháče, ale určitě budou časem nějaký pěkný hliníkáče v 17\"kách ;) a tyhle zůstanou na zimu. Úpravy nebudou nijak zásadní, chci auto zachovat co nejvíce blízké origo stavu, jen spíš styling než tuning, bude to prostě mazel, kočár na pohodlnou jízdu ;)

Odesláno
Původně zaslal: tomike

Lepsia farba na 406 neexistuje. Prajem vela stastnych a bezporuchovych km ( co by v pripade 406 nemal byt problem).

Děkuju. Každé auto potřebuje pravidelný servis, žádný nejezdí pořád bez problémů, ale doufám, že budu měnit jen rozvody, olej a takový ty běžný věci. Jo a ještě spojku mi říkal Jarda, že bude časem potřebovat výměnu, ale s tím počítám ;) Je pravdou, že jsem tajně toužil po červený Luciferce a nakonec to vyšlo :mad:

Odesláno

jen kdyz tak koukam, asi bych sloupal ty samolepky, nechapu tyhle samolepkare, co jsou schopny placnout cokoliv kamkoliv:bojim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...