Stifler Odesláno 7. červenec 2009 Odesláno 7. červenec 2009 Včera jsem si udělal radost a poté, co mi vrátili po roce a 3 měsících řidičák, jsem si koupil pěkný vozítko - Peugeot 406 HDi. Je to rok 2000, motor 80 kW a výbavu to má celkem vysokou - ABS, elektrická všechna okna a vnější zrcátka, elektricky stavitelná přední sedadla včetně vyhřívání, dálkový centrál, imobilizér, palubní počítač, digitální klimatizace, 4 airbagy včetně deaktivace airbagu spolujezdce, ovládání autorádia pod volantem, stavitelný volant, přední mlhovky, 4x kotoučové brzdy, dešťový senzor, ostřikovače světlometů, plnohodnotná rezerva, tažné zařízení. Najeto to má mít 197.000 km dle tachometru. Konečně pořádný kočár pro mě. Velký dík patří Jarajardovi, který se mnou pro auto až do Žatce dojel, zkontroloval ho, projeli jsme ho a všechno spolu vyřídili. Nebýt Jardy, tak to auto nemam. Cenovka skončila na 95.000,- Kč + nějaké to ocenění Jardovy snahy a projeté nafty, takže spokojen jsem. Tady je pár prvních fotek: Moje je ta vzadu, Jardova 406ka je v popředí (sluší jim to spolu). a dvě fotky na Shellce v Mladé Boleslavi u Intersparu [upravil dne 25/7/09 Stifler] Citovat
vendelinek Odesláno 7. červenec 2009 Odesláno 7. červenec 2009 Jj,umíš si vybrat,je to fešák,barvička je výbava a cena taky,tak ať ti dlouho vydrží,a hodně km bez nehod,a řidičák ať ti taky dlouho vydrží:potlesk:potlesk:potlesk Citovat
Stifler Odesláno 7. červenec 2009 Autor Odesláno 7. červenec 2009 Původně zaslal: vendi.stejskal Jj,umíš si vybrat,je to fešák,barvička je výbava a cena taky,tak ať ti dlouho vydrží,a hodně km bez nehod,a řidičák ať ti taky dlouho vydrží:potlesk:potlesk:potlesk Díky, snad naplnim všechna tvá přání a bude se dařit. Citovat
Ferry Odesláno 7. červenec 2009 Odesláno 7. červenec 2009 taky gratulace a mnoho stastnych km Citovat
Yantschi Odesláno 7. červenec 2009 Odesláno 7. červenec 2009 Super, farba je super a ten lesk nema chybu. Citovat
paul jane Odesláno 7. červenec 2009 Odesláno 7. červenec 2009 pekna kocka gratuluji ke koupi , ted jeste nejaky pekny kolecka Citovat
Šalda Odesláno 7. červenec 2009 Odesláno 7. červenec 2009 pěkný kolečka už má teď,tedy aspoň na zimu:) má totiž ty stejný co já :super a gratuluju ke koupi,hlavně ať fachčí jak má Citovat
čakom Odesláno 7. červenec 2009 Odesláno 7. červenec 2009 ee podle mě má 15\";) je to moc pěkná kára;) taky přeji mnohu km. Citovat
rarasik Odesláno 7. červenec 2009 Odesláno 7. červenec 2009 tak veľa šťastných kilometrov :super nech dlho vydrží Citovat
dzana.m Odesláno 7. červenec 2009 Odesláno 7. červenec 2009 velice pekná přeju hodně štastných kiláčku Citovat
Šalda Odesláno 7. červenec 2009 Odesláno 7. červenec 2009 Původně zaslal: čakom ee podle mě má 15\";) asi máš pravdu,ale prostě ten tvar poklic je nádhernej;) Citovat
marko306 Odesláno 7. červenec 2009 Odesláno 7. červenec 2009 ty si nejako zaťažený na tu červenú. Pekná je veru. Nech ti slúži. Citovat
BoneDaddy Odesláno 7. červenec 2009 Odesláno 7. červenec 2009 Taky se přidávám s gratulací k novému autu. Ať tě na slovo poslouchá a nezlobí a chová se k tobě jako ty k němu. Opravdu krásná barva. Citovat
Stifler Odesláno 7. červenec 2009 Autor Odesláno 7. červenec 2009 Děkuju za přání všem. Ano, jsou to 15\"ky plecháče, ale určitě budou časem nějaký pěkný hliníkáče v 17\"kách a tyhle zůstanou na zimu. Úpravy nebudou nijak zásadní, chci auto zachovat co nejvíce blízké origo stavu, jen spíš styling než tuning, bude to prostě mazel, kočár na pohodlnou jízdu Citovat
tomike Odesláno 7. červenec 2009 Odesláno 7. červenec 2009 Lepsia farba na 406 neexistuje. Prajem vela stastnych a bezporuchovych km ( co by v pripade 406 nemal byt problem). Citovat
Stifler Odesláno 7. červenec 2009 Autor Odesláno 7. červenec 2009 Původně zaslal: tomike Lepsia farba na 406 neexistuje. Prajem vela stastnych a bezporuchovych km ( co by v pripade 406 nemal byt problem). Děkuju. Každé auto potřebuje pravidelný servis, žádný nejezdí pořád bez problémů, ale doufám, že budu měnit jen rozvody, olej a takový ty běžný věci. Jo a ještě spojku mi říkal Jarda, že bude časem potřebovat výměnu, ale s tím počítám Je pravdou, že jsem tajně toužil po červený Luciferce a nakonec to vyšlo Citovat
MatrixChose Odesláno 8. červenec 2009 Odesláno 8. červenec 2009 Gratuluju, konečně správnej výběr Citovat
Ferry Odesláno 8. červenec 2009 Odesláno 8. červenec 2009 jen kdyz tak koukam, asi bych sloupal ty samolepky, nechapu tyhle samolepkare, co jsou schopny placnout cokoliv kamkoliv:bojim Citovat
alternativ Odesláno 9. červenec 2009 Odesláno 9. červenec 2009 Stiflere, moc hezky kousek! Ta cervena vypada luxusne a az das elektrony, tak to bude mnamka! Tak at poradne jezdi a vitej do rodiny:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.