k.malik Odesláno 23. červenec 2004 Autor Odesláno 23. červenec 2004 Tak jsem venoval cas moznosti vyberu noveho auta. Samozrejme jsem prodejny objizdel v P605, takze jsem neustale porovnaval vsechna auta s 605. Musel jsem brat na zretel me financni moznosti a ze uz nee velke auto. Takze: Skoda Fabia - v zadnem pripade (tvrde sedacky, perovani a motor nic moc, navic je to jako by ho ze zadu nakopl a ve predu to vylezlo) Citroen C3 - není spatna (vnejsi design moc pekny, dobry podvozek, maly vnitrni prostor, posed jako v malem autobusu) Honda Civic - pekna, ale draha Suzuky Swift - tak to nikdy, je to Trabant v plechu i když motor není spatny Hyundai Getz - to není spatne vozitko, vnejsi design moc pekny, slusne ceny, slusny vnitrni prostor Peugeot 206 - jak jsem si do tohodle auticka sedl, bylo vsechno, tak jak si predstavuji (ovladani, vnitrni prostor, sedacky, rizeni), navíc s motorem 1.4 HDI to auto nemá chybu az na tu cenu. Citovat
Petr605 Odesláno 23. červenec 2004 Odesláno 23. červenec 2004 Tak to kup manželce a sám si nech prezidentskou limuzínu. Tolik za ní zase nedostaneš. Nevýhoda tohohle řešení je, že musíš platit dvě povinná ručení. :bojim Když někam pojedete, tak hodíš 206 do kufru a pojedete dálkovou. Na místě vyložíš bonbónka z kufru a couračky odjezdíte s ním.:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
sarkan Odesláno 28. červenec 2004 Odesláno 28. červenec 2004 Karle, měl bych prosbičku, pošli mi sms s Tvojim číslem, brnknu Ti, rád bych s Tebou mluvil osobně. Děkuji předem. Citovat
sarkan Odesláno 9. srpen 2004 Odesláno 9. srpen 2004 Tak Karle, je to definitivně zamítnuto. Probírali sme to s manželkou z každý strany, ale 605 už nekoupíme. Stejně děkuji za tvůj čas a ochotu. Citovat
k.malik Odesláno 10. srpen 2004 Autor Odesláno 10. srpen 2004 Neni zac, budu Ti drzet palce ve volbe noveho auta. Ja se beztak rozhodl, ze si Pazouta necham, ted slape jako hodinky a pohodlnejsi auto bych nekoupil. Je to prezidentska limuzína a konkurovat ji muze jen P 607 a na tu neniiiiiii. Citovat
vix Odesláno 18. srpen 2004 Odesláno 18. srpen 2004 Ad, nevim, ale aby auto typu Skoda Fabia, Citroen C3, Hjundaj Getz apod. splnovalo pohodly a zatah vozu P605 ? Myslim, ze je to silenej prechod z luxusu do socialnich vrstev. Neco jinyho je je jezdit 205, tam mi to prijde normalni, kdyz vymenis 205 (47 kW, 260 lt kufr, 50. 000 Kc), za Fabii 1.2 HTP (47 kW, 260 lt kufr, 50+200 tis Kc) Jasne, ze dostanes o 15 let novejsi auto a ted uz i se 2 Airbagama a ABS (od 1.5.2004 musi vsechna nova auta splnovat podminky EU). Ale jak chces. To uz to strel a kup si treba Golfa. Nebo 406 Proc kupovat nove, kdyz muzete mit ojete !!! Citovat
rimmer Odesláno 20. srpen 2004 Odesláno 20. srpen 2004 moc tu poruchovost bagatelizujete...ostatne, nemysli si...spocti si kolik das za nove auto + garancni prohlidky, v zarucni dobe navstiveni servisu apod kravinky a uvidis, ze nove auto vychazi mnohem draz nez ojete..nehlede na to, ze nove auto budes mit treba 10 let...cili za 10 let vyhodis napr. 300tis. coz je 30k na rok, a za stare auto das 100 tisic napr. a kdyz do nej vrazis prubezne jeste dalsich 100k za tech 10 let pokud to zrovna nerozsrotujes, tak ti taky vydrzi dalsich 10 let bez problemu, kdyz bude v dobrem stavu. Citovat
k.malik Odesláno 23. srpen 2004 Autor Odesláno 23. srpen 2004 Tak presne tak, svata to pravda, souhlasim. Take jsem si to tak spocital a dosel jsem k tomu, ze Pazoutek zustane doma. Citovat
Fusion Odesláno 25. srpen 2004 Odesláno 25. srpen 2004 no, mě ty opravy příjdou strašný v porovnání s kámošovou R21, rv89, 1.8 naj. 170tis... on na tom autě mění jenom olej a vodu. Je pravda že docela koroduje, což nehrozí u našich limuzín. Máte někdo korozi (spíš slouplej lak) dole na zadních dveřích v rohu? Má to snad každa 605, na kterou sem se díval zblízka. Citovat
k.malik Odesláno 26. srpen 2004 Autor Odesláno 26. srpen 2004 Muj znamy, ten si koupil v roce 1992 noveho Pazouta 605 SRDT a nema zadny problem s autickem, protoze o nej pecuje. Vetsinou ale nejsme prvni majitele(hehe ze by nove tema?) a ty pred nama mohli byt pekna prasata na auta. Citovat
rimmer Odesláno 27. srpen 2004 Odesláno 27. srpen 2004 ja mam slouplej lak dole na prednich dverich ridice, cely pasek asi cca 1cm na celem spodku je zkorodovany, az zevnitr i pod tou tesnici gumou, sem to vycistil a natrel..uvidime za 3-4 roky korozi se nevyhne zadne auto, staci to nekde lehce odrit nebo tak a uz se to od mista rozsiruje dale, ale jinak celkem good Citovat
Fusion Odesláno 28. srpen 2004 Odesláno 28. srpen 2004 No, neska sem pracoval na R21 a jediny auto terý sem viděl tak zkrodovaný byla Šáde. Ty auta bohužel hniou jak papír. (Renault, rv90) Citovat
Dydzej Odesláno 9. září 2004 Odesláno 9. září 2004 R.v.90 - to uz mely pomalu mit pozinkovanou kastli. Mels videt moji r.v.87, to byla rozkvetla jarni louka Citovat
k.malik Odesláno 29. září 2004 Autor Odesláno 29. září 2004 Tak po oprave jsem si nechal delsi casovy usek na mereni spotreby a je to tady. Couracky do 20Km a spotreba 6,3 - 6,5. Citovat
Fusion Odesláno 29. září 2004 Odesláno 29. září 2004 omyl, ten rencek je 89. k.malik: takovou spotrebu chcu taky Citovat
Petr605 Odesláno 29. září 2004 Odesláno 29. září 2004 To k.malik: To se ale hodně couráš, viď?:D:D Citovat
Spec Odesláno 2. říjen 2004 Odesláno 2. říjen 2004 Taky se vám loupe lak? mám rv 91 a jsou tam dvě vrstvy - barva a pak bezbarvej lak. No a ten se už docela hustě loupe. Ono to nevadí, nic nekoroduje, barva tam zůstává...jen ten bezbarvej lak jak se loube, tak vo vypadá hnusně. Viděl jsem na nějakym vrakáči 605 ze stejnýho roku výroby a taky se mu stejně loupal lak. Už se těšim až se to spoupe všechno...alespoň to bude mít stejnou barvu. :D Citovat
k.malik Odesláno 4. říjen 2004 Autor Odesláno 4. říjen 2004 Je pravda ze nejezdim ty couracky 160, ale kolem stovky to je urcite. ono se pry rychleji jezdit nema Citovat
Petr605 Odesláno 4. říjen 2004 Odesláno 4. říjen 2004 Napsán autorem k.malik Je pravda ze nejezdim ty couracky 160, ale kolem stovky to je urcite. ono se pry rychleji jezdit nema To jsou jenom takový řeči... Já to teda nepočítám, ale takovým hrubým odhadem si ten můj vezme okolo 7,5 litru. Nějak se to snížilo od doby, kdy jsem se o to naposledy zajímal. Je pravda, že 180 už nejezdím a už tolik nepředjíždím... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.