Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Šílený počasí aneb sere vás to?

Šílený počasí aneb sere vás to?  

1. 1. Šílený počasí aneb sere vás to?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Tak co, jak se vám líbi poslední dobou počasí? Mě to začíná už pěkně srát :(

Zvlášť když jsou prázdnyny a navíc začne bejt hnusně když jdu z práce :(

Blesky 1.7.2009 v 15:20

pacz21.blesk.20090701.1520.10_9.png

Blesky 30.6.2009 v 15:20

pacz21.blesk.20090630.1520.10_9.png

Blesky 29.6.2009 v 15:20

pacz21.blesk.20090629.1520.10_9.png

A to jsou jen 3 dny. Každej den to samý. Ráno vstanu, je pěkně. V práci se peču... Jdu z párce zmoknu :( Chjo...

Odesláno

Tady taky asi půl hoďky hřmí. Nebydlím ve městě - máme el. vedení vzduchem, někde do toho šlehne a jsem bez routeru (noťas je na baterce). To mě na tom sere nejvíc. Jinak cajk. Jo a taky že není celej den teplo :(

[upravil dne 1.7.2009 dolly1010]

Odesláno

tady ted prselo cca asi 30 hodiny ale to bylo neco takovej cedan no hruza.Jsem zvedavej jestli bude tenhle rok hezky zatim to vypada ze asi ne :(

Odesláno

To mi neco hovorte. To pocasi mne toci uz pekne dlouho.

Nemuzu si nic zacit. Zacal sem tlumit dvere, zacalo chcat jak hovado. Tak sem vse pobalil a zavrel. v aute neskutecnej bordel ...

Za pul hodiny slnko, a snad 32 stupnu, vylezu, rozdelam to, spravim jedny dvere, a v tom zas.

Svagrovi stoji stavba, nemuzu robit, lebo neni dokoncena strecha, strecha se neda dokoncit lebo by ju museli odekryt (je tam asi 5 vrstev nepremokavych plachet) a kdyby zacalo prset, tak mu to cele zmokne ...

Skoda reci ...

Odesláno

Jel jsem kolem 16hod z práce (MHD) a vedro jako kr* Teď je tu po menším ceďáku krásnej vzdoušek. Kdyby bylo po mém, tak může být celý rok 10 - 15°C a pršet :D

Odesláno

Na momentálním počasí mi vadí akorát důsledky ve tvaru povodní. Minulý týden jsem měl dovolenou, netvrdím, že by mi jiné počasí nevyhovovalo víc, ale v podstatě jsme během celého týdne nezmokli a měli jsme mnohem víc výletů než kdyby byly 30 C pařáky a prcek by se chtěl jen flákat u bazénu.

Odesláno

Pocasie je totalne proti nam a vytaca ma to, chvilu je 30°C a clovek sa poti jak hovado, par minut na to hrmenie ako keby mal prist koniec sveta a burka jak hovado...vcera aj krupy:grr

...a to nemalo chybu inak, isiel som autom do mesta kupit olej do prevodovky, slnko, okna otvorene, hrozne teplo, zrazu frcim domov, chladno, burka, krupy jak hovado a ja som jak chuj sedel v aute a pozeral na garazovu branu, lebo tak prsalo, ze sa mi ani nedalo vystupit a pocuval som ako mi krupy buchaju o strechu a zavidel som ludom, ktori maju garazovu branu na DO:D

[upravil dne 1.7.2009 Qcko]

Odesláno

noo ja idem na 8 dni / od soboty do soboty / na dovolenku - na bicykli cez pol Slovenska - noclah v stane v kempoch. tak som zvedavy :D

no a v praci tiez na hovno - geodeti aj v dnesnej dobe musia chodit merat von takze sa nam da len doobeda aj to s odretymi usami. poobede okolo 1-3 hod vzdy pride nejaka burka

Odesláno

A pak že žádné globální změny klimatu nejsou ;) Takhle podobně to vypadá v tropech, kde mají monzunové deště, kdo tam byl, ví... Provazy vody z nebe, schopné utrhnout svah hory, schopné během chvíle vyplavit všechno co je v údolnici, a za hodinu sluníčko jako kdyby se nic nestalo.

Asi si holt budeme muset zvyknout na klimatické jevy v Evropě dříve nevídané.... Co je blbé, že máme lidská sídla postavená na základě zkušeností se zouplna jiným podnebím a tak přicházejí a budou přicházet lidé o střechu nad hlavou. Nevěřím totiž tomu, že tohle je výjimka a už se za našeho života nebude opakovat, spíš myslím, že takovéhle extrémy nás čekají čím dál častěji.

Odesláno

Ano počasí už mě začíná pěkně srát a to proto,že každý den v tomto týdnu jsem dopoledne v práci a venku pere slunko a teplota atakuje 30 stupňů Celsiových,ve 14:00 kdy jsu domu se setmí a už lítaj hromy,blesky.Sice neprší,ale je to na sapdnutí.A tak je to den co den,dají se podle toho řídit hodinky :)

Odesláno

vsimli jste si, ze poslednich pet pondelku zcela neomylne cely den hezky a jak se priblizi sesta, kdy chodime hrat volejbal, z niceho nic tma a slejvak? :D

Odesláno
Původně zaslal: Marlin

me sere ze ty bourky nejsou v noci. Jinak tady byla pekna, az nam to vyplavilo kulnu. Kdyz se behem pul hodiny zvedla spodni voda o pul metru a pretekla studna :)

zasad si vedla studne orech :D mne spadla hladina studne skoro o 2 metre.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...