Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

V Praze demonstrují squoteři, Kocáb jim hledá náhradní objekt

Recommended Posts

Odesláno

To undermala: Jsem rád, že žádnou zkušenost se životem ve squotu nemám (nemám dokonce ani žádnou zkušenost s drogami, životem v kriminále ani jiné podobné zkušenosti, které spousta jiných lidiček má) a budu rád, pokud tomu bude i nadále.

Co mi na celé akci vadí je to, že se tu skupinka zfetovaných bezmozků někam bez pozvání majitele nacpe a když je tento z objektu vyžene, tak se ještě cítí ukřivdění a MINISTR Kocáb !!! jim rychle sežene jiný objekt. To přece nemůže myslet vážně!!! Proč se teda většina normální společnosti snaží si nějakým způsobem zajistit střechu nad hlavou (hypotéky, úvěry, nájmy, bydlení s rodiči) když vlastně stačí jen se někam vetřít a pak ve správný čas - nejlépe chvilku před volbami, když se politik potřebuje zviditelnit - dělat bordel?

Doufám, že něco takového jako legalizace squotingu coby tolerovaného životního stylu v našem kocourkově nebude umožněno. To bychom se totiž opravdu mohli za chvíli vrátit do roku 1948, kdy byly o nic se nikdy nesnažící většinou zabavovány majetky těch, kteří se snažili - toho bych se fakt dožít nechtěl.

[upravil dne 3/7/2009 Medvěd]

Odesláno

Víš co bude opravdu zajímavý porovnat Medvěde? Tato šílenost se sqotem proti tomu, jak se stát zachová k lidem co při povodních přišli o bydlení.

Edit: a pokud vím tak žádnej politik zatím oblasti nenavštívil (co sem postřehl), zatímco se zabývají těma parazitama.

[upravil dne 3/7/2009 Fusion]

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

... a pokud vím tak žádnej politik zatím oblasti nenavštívil (co sem postřehl), zatímco se zabývají těma parazitama.

No tak já postřehl, že se na Moravě byl bezprostředně po povodních podívat premier Fišer a Paroubek - není to zrovna výkvět politické scény, ale aspoň někoho ta hrůza, kterou lidi už poněkolikáté prožívají, zajímá.

Odesláno

Tak to je výsměch normálním poctivým a pracujícím lidem!!! Takže bych prosil pane Kocáb nějaký domek + zahradu + garáž!! Nemusí to být zrovna ve středu Prahy!! Tak to si snad dělá srandu nejen legislativě, ale celému národu. Jen si matně pamatuji, co říkal pan Čunek a to: Pokud nedělá te bordel a nezapalujete ohně na naáměsí, tak si vás nikdo nevšímne!! A koukám a čtu, že je to pravda!! Mě kdyby vlezli na pozemek tak ..................... A věřím, že bych nebyl sám!! :bacha:bacha:bacha:bacha Proboha pane ministře Kocábe a vám podobním, vzpamatuj te se a pokud už něco chcete dělat, tak ve prospěch normálných lidí a né féťáků a jim příbuzným!!! p.s. zrušme § 249a z.č.141/161 Sb. !!! Je k ničemu!!!! :grr

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Původně zaslal: Fusion

... a pokud vím tak žádnej politik zatím oblasti nenavštívil (co sem postřehl), zatímco se zabývají těma parazitama.

No tak já postřehl, že se na Moravě byl bezprostředně po povodních podívat premier Fišer a Paroubek - není to zrovna výkvět politické scény, ale aspoň někoho ta hrůza, kterou lidi už poněkolikáté prožívají, zajímá.

No vidíš a už byli napadeni, že se zviditelňují, takže ať uděláš cokoliv, bíle, či černě, vždy Tě protistrana mázne po pazourech.

Odesláno

Tak nýčko hlásili, že již dostali několik bytů za nájem 1,- Kč + poplatky. Měli bychom se ještě na ty poplatky složit, kde na to chudáci mají brát?:bacha:bacha:bacha

Odesláno

Bych:blicismajlik banda netáhel dostane bejvák v centru Prahy s nájmem 1kč a já budu jako ko..t splácet byt do důchodu.už mě to v tomhle státě sere!Ať si je Kocáb vezme k sobě domu.

Odesláno

vy jste na ty skvotery pěkně hnusný...:D:D--vždyť to jsou ještě děti !!! jenom si chtějí žít po svojemu--drogovať,něrobiť,

uživať se života,o to dneska idě,či ni ???:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

vy jste na ty skvotery pěkně hnusný...:D:D--vždyť to jsou ještě děti !!! jenom si chtějí žít po svojemu--drogovať,něrobiť,

uživať se života,o to dneska idě,či ni ???:D:D:D

Tož kaj si na to došel, pořadek muši byč a robiť se muši.:D:D

Odesláno

a typicky cesky jouda to chape tak, ze ten kocab jim dal barak zadarmo ....:mrk

a on si je ve skutecnosti nejaky podnikatel (asi nemocny) nastehuje do sveho soukromeho domu ...

tzn. sice placete hezky a dobre, ale bohuzel na spatnem hrobe ... :papa a nic vam po tom neni ....

[upravil dne 3/7/09 BV406]

Odesláno

Jenže:

a) podnikatel to udělal po Kocábově intervenci

b) podnikatel je Kocábův kamarád

c) je mi po tom to, že Ti parchanti mají několik bytů v centru Prahy za nájem 1,- Kč, při čemž ostatní nájemníci platí běžné nájemné

Kdyby p. Svinka NEBYL Kocábovým kamarádem, tak by 100%ně ta lůza v centru Prahy za kačku nebydlela.

Vím, že mi tu určitě oklepeš o hlavu, že přece zastávám právo na soukromý majetek a že tedy mám ctít rozhodnutí majitele o tom, koho a za kolik si do svého domu nakvartýruje. Samozřejmě, že proti takovému rozhodnutí asi moc nezmůžeme, já ale tvrdím, že kdyby Ti dva nebyli kamarádi, tak by p. Svinka žádným squoterům byty za kačku nenechal.

Odesláno

ale no tak, přece jim nebudeme závidět :-) ono to bydlení tam 100% nebude tak růžový, aby to - i za ty peníze - kdokoli tady z nás na fóru vzal. řekl bych, že za jednu korunu to bude ještě předražený bydlení :-)

nadávat na Kocába se pomalinku stává národním sportem. ale co se trochu zamyslet.. zkuste si odpovědět na tyto otázky:

* Ministersvo pro lidská práva a menšiny nechal založit pan Kocáb? Nebo snad Džamila?

* Co asi můžeme očekávat od tohoto ministerstva - že se k problému, který má vyřešit postaví zády nebo že bude mlčet a dělat, že se ho netýká?

* Vykonává Kocáb svojí funkci dobře? Jestli ne, jak byste jí vykonávali líp?

* Zdá se vám, že vaše problémy nikdo neřeší a přitom jste v takové nouzi, že byste potřebovali, aby vám k životu pomáhal stát?

* Když potřebujete pomoc tak se o ní nebojíte požádat?

* Závidíte sousedovi lepší auto, ale nikdy byste to nepřiznali?

A ještě jedna, která se týká squatingu - jakej tak myslíte, že je v ČR poměr v počtu mezi squaterama a neplatičema, kteří bydlí ve stejném domě jako třeba vy, ale neplatí za něj?

Odesláno

to OK406: ten nájem je však podmíněnej smlouvou, takže nechápu, co ti na tom vadí, někdo bydlí za 40 tisíc měsíčně, někdo za korunu. svět je prostě takovej. a kdyby ti někdo vlezl na tvůj pozemek, tak s tim rozhodně něco udělej, protože na to máš svatý právo, udělal bych to samý.

to medvěd: to že nemáš ty zkušenosti, tak máš zákonitě malinko zkreslenej pohled na věc, to snad chápeš. většinou je lepší znát víc úhlů pohledu, opravdu se věci posuzují líp. ale co se týká toho kriminálu, taky nemusim mít všechno :-) no ale to je stejně mimo mísu, a ke všemu ode mě bys na téma kriminál toho se mnou moc neprobral, protože o tom co neznám se mi těžko dělají nějaký závěry

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Jenže:

a) podnikatel to udělal po Kocábově intervenci

b) podnikatel je Kocábův kamarád

c) je mi po tom to, že Ti parchanti mají několik bytů v centru Prahy za nájem 1,- Kč, při čemž ostatní nájemníci platí běžné nájemné

Kdyby p. Svinka NEBYL Kocábovým kamarádem, tak by 100%ně ta lůza v centru Prahy za kačku nebydlela.

Vím, že mi tu určitě oklepeš o hlavu, že přece zastávám právo na soukromý majetek a že tedy mám ctít rozhodnutí majitele o tom, koho a za kolik si do svého domu nakvartýruje. Samozřejmě, že proti takovému rozhodnutí asi moc nezmůžeme, já ale tvrdím, že kdyby Ti dva nebyli kamarádi, tak by p. Svinka žádným squoterům byty za kačku nenechal.

ad a) a b) --- NO A ... ???

ad c) ano, ano, ostatni najemnici, stejne jako spousta dalsich v republice plati bezne najemne, tedy pokud plati .. ale za to jaksi Mr. Kocab nemuze .. a ani to neni v jeho silach (natoz kompetencich) menit ...

i me sere to, ze platim daleko vyssi najem nez 1 kc, ale zase u me v byte to nevypada jako ve squatu ...

angazovanost ministra je v teto veci mozna trochu rozporuplna a nestastna, ale takovy je zivot, politika scena je plna ruznych tajtrliku ...

Odesláno
Původně zaslal: hloze-ja

Co se divite? Pan kamarad podnikatel potrebuje vystehovat ostatni najemniky, tak si s Kocabem navzajem \"pomohli\". ;)

Vidím, jediný člověk, který tu má hlavu k tomu, aby myslel ;):super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...