Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Možná výhra v Readers Digest Výběr

Recommended Posts

Odesláno

Pořád mě otravují dopisama že můžu vyhrát až 3.000.000,- Kč když jim do 7 dnů odpovím a že jsem možným vítězem.....a plno jiných keců

Samo že tomu moc nevěřím a je mi jasné že nevyhraji a jen by se mě měli osobní ůdaje s kterýma se pěkně obchoduje atd.

Co Vy na to? A jaké máte s tímto obchodem zkušenosti a jestli se někomu nestalo to samé.

Díky za odpovědi.......mám na odpověd ještě 7 dnů:D:D:D:D:D

Odesláno

Mamka takhle od Magnet Camifu (nebo jak se to píše a jestli to ještě vůbec existuje, už neotravujou) už vyhrála přibližně 15x televizi, asi 5 x kuchyňskou linku, drobné domácí spotřebiče ani nepočítám, finanční hotovost minimálně 5 milionů...takže podle všeho nemůžu po baráku ani chodit jak zakopávám o televize, pračky, ledničky........:D:D:D:D:D:D:D:D

Odesláno

Taky otravují a píší, že jsem nej zákaznít a další hala bala! A přitom jsem si u nich koupil pouze jednu knihu a to v asi v roce 1998! A od té doby nic! Jen posílají haldu papírů + samolepky a píši bludy úřední obludy! Asi jim napíši, ať už nepíší a neporuší zák.č. 101/2000 Sb. !:myslim:bacha

[upravil dne 30/6/09 OK406]

Odesláno
Původně zaslal: OK406

Taky otravují a píší, že jsem nej zákaznít a další hala bala! A přitom jsem si u nich koupil pouze jednu knihu a to v asi v roce 1998! A od té doby nic! Jen posílají haldu papírů + samolepky a píši bludy úřední obludy! Asi jim napíši, ať už nepíší a neporuší zák.č. 101/2000 Sb. !:myslim:bacha

no HALA snad, ale BALA ani náhodou :D:D

Odesláno

Tu je navod--> uchopime obalku do pravej ruky, lavou rukou (alebo nohou) otvorime odpadkovy kos, vlozime obalku na spracovanie serverom a pockame na vybavenie:super

Odesláno
Původně zaslal: OK406

Jj,to je přesný,taky sme si kdysy objednali knihu,docela dlouho už otravujou:bacha

Odesláno

Ale jo,1x sem odpověděl obálkou ANO(to sme si objednali tu knihu),a to byl začátek ,kterej neměl bejt,do týdne přišla od nich odpověď na výhru,že sem byl vylosovanej z našeho kraje a že sem postoupil do dalšího kola a takle to postupem času došlo až k tomu,že na mě čeká hlavní výhra 3 000 000,když odpovim do 7 dnů,tak dostanu ještě dárek zdarma.............a od tý doby nedali pokoj ,občas něco od nich přijde ale to už hážu do kotle,aniž bych to otevřel:nevim:(

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

Tu je navod--> uchopime obalku do pravej ruky, lavou rukou (alebo nohou) otvorime odpadkovy kos, vlozime obalku na spracovanie serverom a pockame na vybavenie:super

Chyba,nacpat jim to do obálky bez svého jména a poslat spátky beze známky :roker:papa

Odesláno
Původně zaslal: Přema

Pořád mě otravují dopisama že můžu vyhrát až 3.000.000,- Kč když jim do 7 dnů odpovím a že jsem možným vítězem.....a plno jiných keců

Samo že tomu moc ne . . . . . . . .

Ahoj. Asi takhle. Otec s nima \"hraje\" už rok a půl a v podstatě nevyhrál zhola nic. Snad mám pocit, že poslali ňákou knihu, ale samozřejmě, že prapůvodní účel hry byla první cena a tou bylo auto. Mám pocit, že vždy po pár týdnech mu přijde dopis a v něm že, \"Velice si vážíme . . . . Vaše cena je již blízko . . . . Jsme rádi že\" . . . . . a blalblablabla. Bere to z humorem. Ono asi šlo hlavně o ty osobní údaje.

[upravil dne 1/7/09 Honza z Nera]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...