nikol Odesláno 29. červen 2009 Odesláno 29. červen 2009 Nazdarek Peugoti,menší dotaz.:oKdyž mam novou espezetku s logem EU(cz) je potřeba abych si nalepil samolepku CZ?:myslimNěkdo říka že jo a někdo že ne?Díky předem:D Citovat
marko306 Odesláno 29. červen 2009 Odesláno 29. červen 2009 tie nalepky su v EU viacmeneu uz, len taky okrasny doplnok Citovat
nikol Odesláno 29. červen 2009 Autor Odesláno 29. červen 2009 Ja jsem jim to taky tvrdil:mrk Byl jsem v Aquaparku a někdo to měl a někdo ne.Tak jsem znejistil:roll Tak diky moc:potlesk Citovat
Medvěd Odesláno 29. červen 2009 Odesláno 29. červen 2009 Pokud máš RZ s modrým pruhem v levé části a tam symbol EU a označení státu, tak CZku nepotřebuješ. V ostatních případech (tedy SPZ i RZ bez modrého pruhu) je potřeba CZka dokonce nějak přesně daných rozměrů - ne každá prodávaná v obchodech je splňuje. Citovat
budvar Odesláno 29. červen 2009 Odesláno 29. červen 2009 Zkrátka, doma ne, za hranicema jo, aby tě jednoznačně identifikovali, co seš zač Správná evidenční značka státu má elipsovitý tvar, je minimálně 175 mm široká a 115 mm vysoká. Písmena CZ jsou černá na bílém podkladě. Jakékoliv jiné symboly, například logo benzinové pumpy, na ni nepatří. Z obliga jsou šoféři, kteří mají nový typ státních poznávacích značek s modrým pruhem. Tento pruh totiž rozlišovací značku státu nahrazuje. Třeba Franta má oboje - už sem ho tak vyfasoval, je slušně vychovanej [upravil dne 29/6/09 budvar] Citovat
Ferry Odesláno 29. červen 2009 Odesláno 29. červen 2009 pro RZ (ne pro starsi SPZ) existuji atestovane drzaky RZ s homologaci 8SD, ktere maji v leve casti modry pruh s CZ pod ktery se RZ zasune a ten pak prekryva prazdne bile misto na tech starsich RZ bez pruhu a zastava tak bilou samolepku CZ Citovat
Medvěd Odesláno 29. červen 2009 Odesláno 29. červen 2009 Původně zaslal: budvar Správná evidenční značka státu má elipsovitý tvar, je minimálně 175 mm široká a 115 mm vysoká. Písmena CZ jsou černá na bílém podkladě. Obávám se, Budvare, že Tvoje CZka NEMÁ schválené rozměry (17, 5 cm x 11, 5 cm) - ale vzhledem k tomu, že jí nahrazuje modrý proužek na RZce tak Ti nikdo zle dělat nebude. Citovat
ozzy56 Odesláno 29. červen 2009 Odesláno 29. červen 2009 Původně zaslal: Ferry pro RZ (ne pro starsi SPZ) existuji atestovane drzaky RZ s homologaci 8SD, ktere maji v leve casti modry pruh s CZ pod ktery se RZ zasune a ten pak prekryva prazdne bile misto na tech starsich RZ bez pruhu a zastava tak bilou samolepku CZ včera jsem ji měl v ruce--v TESCU stojí 95 kč kus Citovat
Edison Odesláno 29. červen 2009 Odesláno 29. červen 2009 Taky by i pro starší SPZ mohli vyrábět držák, který by byl modrým pruhem vybaven. A to na vnější stranu. Důsledek je ovšem zřejmý: Takový držák by byl o ten pruh delší, takže by byla auta, kam by se to namontovat bez deformace nedalo. Citovat
budvar Odesláno 29. červen 2009 Odesláno 29. červen 2009 Původně zaslal: Medvěd Obávám se, Budvare, že Tvoje CZka NEMÁ schválené rozměry (17, 5 cm x 11, 5 cm) - ale vzhledem k tomu, že jí nahrazuje modrý proužek na RZce tak Ti nikdo zle dělat nebude. budu to muset změřit :-D [upravil dne 29/6/09 Ferry] Citovat
Demo Odesláno 29. červen 2009 Odesláno 29. červen 2009 Pánové, kdesi jsem četl, že po tom občas v Chorvatsku jdou, ze neuznávají \"EU proužky\".... Citovat
Edison Odesláno 29. červen 2009 Odesláno 29. červen 2009 Bych jim omlátil o hlavu mezinárodní smlouvy... Citovat
AnotherOne Odesláno 29. červen 2009 Odesláno 29. červen 2009 Původně zaslal: Demo Pánové, kdesi jsem četl, že po tom občas v Chorvatsku jdou, ze neuznávají \"EU proužky\".... Neplatí to len pre štaty EÚ? Citovat
KoudaK Odesláno 29. červen 2009 Odesláno 29. červen 2009 Co se týče té CZ tak je taky důležitéj poměr stran... Kdysi to říkali v AMR... Citovat
budvar Odesláno 30. červen 2009 Odesláno 30. červen 2009 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: budvar Správná evidenční značka státu má elipsovitý tvar, je minimálně 175 mm široká a 115 mm vysoká. Písmena CZ jsou černá na bílém podkladě. Obávám se, Budvare, že Tvoje CZka NEMÁ schválené rozměry (17, 5 cm x 11, 5 cm) - ale vzhledem k tomu, že jí nahrazuje modrý proužek na RZce tak Ti nikdo zle dělat nebude. http://img3.imageshack.us/img3/6531/eucz.jpg No čoveče máš rech má 11x7 nebo tak nějak - no ještě že to není tak horký u mě, páč by se mě tam větší nikam nevlezla, aby se mě to zároveń líbilo Mě by zajímalo, jestli dřív bylo povolený menší - jak mám já - páč ten co to tam lepil to tam musel dávat už hodně dávno... A asi tehdy zas takovej výběr nebyl [upravil dne 30/6/09 budvar] Citovat
omegaalfa Odesláno 30. červen 2009 Odesláno 30. červen 2009 Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: Demo Pánové, kdesi jsem četl, že po tom občas v Chorvatsku jdou, ze neuznávají \"EU proužky\".... Neplatí to len pre štaty EÚ? přesně tak, ve švýcarsku tě s proužkem tak pošlou do pr... (vlastní zkušenost) Citovat
Medvěd Odesláno 30. červen 2009 Odesláno 30. červen 2009 Osobně jsem NIKDY rozměr CZky neřešil - koupil jsem na pumpě ať už plastovou nebo v poslední době takový ten ovál s volně loženými písmeny a NIKDY jsem neměl problém. Je to asi stejné jako s ostatními neschválenými doplňky - pokud nejedeš jako hovado a při kontrole jsi v pohodě, tak Tě prostě nechají žít. Pokud ale na Tobě budou mít potřebu něco najít, tak i špatná CZka může být důvod. Jinak ten proužek podle mě platí opravdu jen v EU, země mimo Schengen ho akceptovat nemusí (byť ho podle mě v rámci zachování klidu akceptují). [upravil dne 30/6/2009 Medvěd] Citovat
Edison Odesláno 30. červen 2009 Odesláno 30. červen 2009 Původně zaslal: omegaalfa přesně tak, ve švýcarsku tě s proužkem tak pošlou do pr... (vlastní zkušenost) Jezdím do Švajcu už nějaký ten pátek a clkem dost často. Ještě se mi ale nestalo, že by mě někdo s proužkem opruzoval. Ani na hranicích, ani poldi ať už při běžné kontrole, nebo když jsem náhodou něco opoměl. Krom toho, nejsem sami, kdo tam z EU jezdí. Málokterý frantík, dojčlanďák, talián... má jak oválek, tak kolečko. [upravil dne 30/6/09 Ferry] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.