Jaroslav Čapek Odesláno 3. listopad 2009 Autor Odesláno 3. listopad 2009 jo a chtěl jsem jěště něco neřešte ceny pořat :)a radči názory. Citovat
oddie Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 Ode mě je tu popsána celá výměna a porovnání obou variant, já nemám, co bych více dodal. Citovat
Jaroslav Čapek Odesláno 3. listopad 2009 Autor Odesláno 3. listopad 2009 řikaš že ta jednohmota setrvák stoji za hovno jsou cejtit vybrace?na volnoběch nebo taky normálně? Citovat
Xantik Odesláno 4. listopad 2009 Odesláno 4. listopad 2009 Nevím jak starší modely, já mám jednohmotu z výroby, možná je tam ještě něco jinýho, ale já nějaký extremní vibrace nepocituju, ale možná neznám nic lepšího i když jsem 406 v 2.0HDi rok výroby 2005 RHZ řídil a ta dvouhmotu má. Rozdíl jsem mezitímnepoznal teda žádnej. Jinak ten pracovní válec jsem vyměnil, přo testu vše OK, pak se stalo, že spojka klouzla, aleza poslední měsíc a to jsem tomu docela dával pokouřit neklouzla zas ani jednou, ale čemu to přisuzovat jestli si to nějak líp sedlo nebo je to chladnějším počasím nevím. Uvidíme časem, na jaře stejně pro zichr před dovolenou vyměním, stačí když vydrží než bude venku teplo, pač nemám vytápěnou garáž. Citovat
oddie Odesláno 4. listopad 2009 Odesláno 4. listopad 2009 Tak pokud by to bylo takové, že by to poznali úplně všichni, tak to nikdo neprodává... Citovat
BV406 Odesláno 7. listopad 2009 Odesláno 7. listopad 2009 tak uz zacinam mit pocit, ze mi to auto nekdo moc zavidel nebo ho proklel nastartuji u prace, dojedu na parkoviste k obchodu, po asi pul hodine chci odjet, nastartuju, dam zpatecku, chci se rozjet a auto zacne skubat tak, jako by se nechtela chytnout spojka ... dam jednicku, to same, skub, skub v aute a v pedalu spojky ... chvili stojim na miste na volnobeh a utiram si pot z cela, pak to po 3 minutach zkusim znovu a vse v poradku, krasny plynuly zaber ... spojka je nova, asi 10t max .... tak nevim, co se mohlo stat ? sem tam, kdyz vyslapnu spojku, tak je slyset, jak spojka susti, zmacknu ji, nesusti ... bylo mi receno, ze se jedna o nejake predstavne lozisko, a ze to u starsich aut dela, ze to na funkci nema vliv Citovat
kobr Odesláno 7. listopad 2009 Odesláno 7. listopad 2009 Spojka buď jde nebo nejde, jedno jestli nové nebo staré auto. Vidím problém ve zavzdušněném okruhu nebo se spojkové ložisko příčí po vedení. Citovat
msoli Odesláno 7. listopad 2009 Odesláno 7. listopad 2009 Ja mam tiez novu spojku davanu pred rokom.A zistil som ze mi zase preklzuje.Skusal som tak,ze som siel 70 dal 5ku a pridal .Otacky vyleteli hore ale rychlost nie.Niekto to tu uz pisal tak som to vyskusal.A mne tas susti spojka ked ju zoslapnem.kde moze bit problem? Citovat
kobr Odesláno 7. listopad 2009 Odesláno 7. listopad 2009 Původně zaslal: msoli Ja mam tiez novu spojku davanu pred rokom.A zistil som ze mi zase preklzuje.Skusal som tak,ze som siel 70 dal 5ku a pridal .Otacky vyleteli hore ale rychlost nie.Niekto to tu uz pisal tak som to vyskusal.A mne tas susti spojka ked ju zoslapnem.kde moze bit problem? Gufero propouští a obložení je mastné. Nebo taky noha neustále na spojkovém pedálu. Rozdělat a měnit spojkovou lamelu. Odmaštění moc nepomůže, stejně budeš demontovat motor a převodovku. Anebo zajít do opravny a reklamovat. Špatné spojkové ložisko šustí, když se ložisko opře o přítlačný kotouč. Nebo se mýlím, když tak mě opravte. Citovat
ozzy56 Odesláno 7. listopad 2009 Odesláno 7. listopad 2009 gufero na klice (za setrvákem) se má měnit preventivně u výměny spojky,protože je předpoklad,že se pak dlouho převodovka demontovat nebude..., sundej spodní krycí plech setrvačníku (je umístěn směrem od motoru) a podívej se,zda je hodně od oleje (trochu zaolejovaný je vždy)--nebo ti možná už kape olej z toho spoje motor-převodovka a máš asi opravdu zaolejovanou spojku šustění při sešlápnutí spojky dělá vypínací ložisko spojky--není to zrovna k radosti,ale některá ložiska prostě šustí... Citovat
BV406 Odesláno 8. listopad 2009 Odesláno 8. listopad 2009 panove, aby nedoslo k omylu, spojka mi susti, kdyz ji VYSLAPNU, tzn. vsechny pedaly jsou nahore, pokud ji seslapnu, tak je ticho ... uz me nebavi furt jezdit po servisu ... [upravil dne 8/11/09 BV406] Citovat
kobr Odesláno 8. listopad 2009 Odesláno 8. listopad 2009 Původně zaslal: BV406 panove, aby nedoslo k omylu, spojka mi susti, kdyz ji VYSLAPNU, tzn. vsechny pedaly jsou nahore, pokud ji seslapnu, tak je ticho ... uz me nebavi furt jezdit po servisu ... [upravil dne 8/11/09 BV406] Když vypneš spojku, přestane se otáčet hřídel v převodovce Citovat
Wilgott Odesláno 12. listopad 2009 Odesláno 12. listopad 2009 Zdravim chtěl jsem se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s tímto produktem http://www.autocora.cz/userfiles/file/special/ac_spojky.pdf sada se setrvačníkem cca13500,- Spojku mám sice dobrou neprokluzuje,ale při startu a vypnutí motoru mi to pískne prý je to setrvačník.Tak si začínám šetřit ne ví někdo jak dlouho setrvák vdrží než bude nutná výměna? Moje 406 2,0HDI 80kw,rv.02 Citovat
BV406 Odesláno 12. listopad 2009 Odesláno 12. listopad 2009 cena sady je vice nez dobra co se tyka dvouhmoty, tak jsou tady popsany tuny, zkus i toto tema poradne procist, pripadne pouzit hledani ... nikdo ti presne nerekne, kdy ti (jestli vubec) ta dvouhmota odejde ... prej drzi . [upravil dne 12/11/09 BV406] Citovat
mark001 Odesláno 20. leden 2010 Odesláno 20. leden 2010 Ahojte prosim o radu. V tejto zime mam auto zaparkovane so zaradenou 1. rychlostou a od vcera si vsimam skripavy zvuk (zvuk ako keby plech o plech) ked vyradujem do neutralu, roby to ale len ked vyradujem z 1.rychlosti ostatne prevodove rychlosti idu hladko a ticho. Neviem co to moze byt ale znepokojuje ma to Citovat
bara Odesláno 6. únor 2010 Odesláno 6. únor 2010 Wilgott: To ti asi nikdo neřekne,taky jsem se kdysi ptal na nějakou sadu a nedostal odpověď a víš proč?Protože je to značka neznačka a jdou do toho jenom dobrodruzi,protože když to nevyjde tak budeš platit 2x výměnu + sadu víš?Takže většina tam šoupne Luk a vsadí na jistotu včetně mě.Jenže já dal loni jen za 2hmotu 16000kč a ty to máš za 12000kč všechno.Takže je to na tobě Citovat
bara Odesláno 14. únor 2010 Odesláno 14. únor 2010 Původně zaslal: ozzy56 gufero na klice (za setrvákem) se má měnit preventivně u výměny spojky,protože je předpoklad,že se pak dlouho převodovka demontovat nebude..., sundej spodní krycí plech setrvačníku (je umístěn směrem od motoru) a podívej se,zda je hodně od oleje (trochu zaolejovaný je vždy)--nebo ti možná už kape olej z toho spoje motor-převodovka a máš asi opravdu zaolejovanou spojku šustění při sešlápnutí spojky dělá vypínací ložisko spojky--není to zrovna k radosti,ale některá ložiska prostě šustí... To máš recht,´díval jsem se na ty fotky od oddyho a měl to pěkně zasrané od oleje z gufera,ale nevzpomínal,že by ho měnil.Tak si to skrátka střihne po třetí. Když to baví tak to holt baví... Citovat
Radim193 Odesláno 23. březen 2010 Odesláno 23. březen 2010 Ahoj. Taky bych se přidal s dotazem na spojku. Vozítko je 406 kombi, 2.0 HDI, 66kw, r.v. 2001 a problém mám ten, že když není nastartováno, tak spojka jde sešlápnout jen maximálně do poloviny. Po nastartování jde sešlápnout až k podlaze, ale asi uprostřed záběru se jakoby \"prošlápne\". A také je v tu chvíli i při uvolňování spojky slyšet v místě spojky (myslím, je to ze spodu bloku motoru, v necelé půli mezi koly přední nápravy, při pohledu od masky cca pod vzduchovým filtrem; doufám, že jsem to posal dostatečně, v autech se moc nevyznám a Peugeota mám opravdu zatím jen krátce) v motoru poměrně hlasité kovové cvaknutí. Začalo to dělat v podstatě ze dne na den. Myslíte, že je v háji spojka? Předem děkuji za odpovědi. Citovat
Bendy_- Odesláno 23. březen 2010 Odesláno 23. březen 2010 ahoj, mam sice benzín a old model, ale kovové cvaknutí se mi ozývalo když mi začla odcházet spojka, přesněji její ložisko. Od tý bdoby co jsem si toho všimnul jsem najel tak 2 až 3 t km a pak se vysypalo a už jsem dál nejel. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.