Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

pekné pekne:potlesk

aj mne by sa lubilo na moju fesandu. len neviem si predstavit ako by to vyzeralo:myslim

ps: pozeral som to vase vlakno. ste robily riadne tajnosti aj s Judesom:D:D:D

super:mrk

Odesláno
tak a uz sa mracim aj ja :D:aut:roker

hadam je to len blby uhol fotenia, ale mam pocit ze neni biela ako biela :P

sa mi len zda alebo je to mracitko nad lavou sosovkou nejako nerovnomerne vybrusene??? :myslim:myslim

Odesláno

Presne tak ako píše Janko, tá biela aj keď bola podľa kódu na štítku tak mala ešte asi 5 pod odtieňov a mal som vybrať najbelšiu. Možno som mal vybrať tú strednú (zlatá stredná cesta) :( už s tým nič nenarobím, nebolo ku čomu porovnať. :papa

• O 2 týdny později...
Odesláno

Chlapci rád bi som všetkým vyhovel no časovo mi to nejako nevychádza.

1) pomaly si doma prerábam bývanie a už to naťahujem (nie stále sa mi chce) a žena už hundre kedy bude už chodba hotová.

2) za ďalšie nemám ich už na čom urobiť na mojich svetlách mám už tie mračítka nalepené.

Dnes so bol za tým chlapíkom v NZ čo mi sľuboval že mi ich vyrobí tak isto z laminátu a ešte sa ku tomu nedostal (má inú súrnejšiu robotu), hovoril som mu že by bol o mračítka veľký záujem a že keď ich vyrobí tak nech sa ozve alebo zájde sem na fórum a určite ich rozpredá ako cukor.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...