Přejít na obsah

libaplodik

Uživatel
  • Počet příspěvků

    67
  • Registrace

Vše od uživatele libaplodik

  1. libaplodik

    FAP filtr

    Pročetl jsem , ale nenašel jsem, prosím Vás, rozsvítila se my hláška s kontrolkou ENGINE ANTIPOLLUTION SYSTEM FAULTY Nevíte co to může být než se dostanu k dia. Děkuji.
  2. libaplodik

    Prokluzuje spojka

    A prosím, kde pak najdu odvzdušňovák ???
  3. libaplodik

    Prokluzuje spojka

    30 tis za spojku a setrvák
  4. libaplodik

    Prokluzuje spojka

    Asi mi nic jiného nezbude než jí vyměnit Děkuji za rady.
  5. libaplodik

    Prokluzuje spojka

    Žádný chip nemám a najel jsem na ni cca 30 tis. Volal jsem tomu co mi jí dělal a ten jestli to není zavzdušňené, ale to si myslím že je blbost. Pravě že mi měnil i setrvák se spojkou a vyšlo mě to přes 30 tisíc a je to dva roky :-(
  6. Zdravím, před dvěma lety jsem nechával měnit spojku. Bohužel teď při sešlápnutí plynu na plno mi spojka začne prokluzovat, nejvíce při zařazené 3 a výš a kolem dvou tisících otáček se to projevuje. Nevíte jestli je spojka v čudu, jinak spojka funguje jak má. Mám 407 sw, r.v. 2004. 2.0. hdi Děkuji za vaše názory. Libas.
  7. Ahoj, prosím Vás, kde najdu ten kontrolní šroub na hladinu oleje??? Kukal jsem na převodovku a nevím jestli jí mám s žebírky a nebo bez žebírek :-( Nebo mohl bych někoho poprosit kolik se lije do mé 407 SW, 2,0 Hdi, r.v.2004, 100kw VIN: VF36ERHRH21132264 Děkuji mnohokrát za radu.
  8. libaplodik

    Zadní ložiska

    Díky, sehnal jsem na vrakáči celou těhlici i s čepama-ložiskem-nábojem-čidlem abs-a s čepy za 1 000,- nevypadá že by to mělo vůli, tak uvidíme, za tu cenu to ujde :-)
  9. libaplodik

    Zadní ložiska

    Ahoj, tak teď mě čeká pro změnu výměna předního ložiska, chtěl jsem se optat (hledal jsem a nic nenašel) jestli není nějaký popis jak to ložisko z náboje dostat ven abych něco neskur... Nové se tam nejspíš zalisuje, nebo ho tam jemně mohu dostat přes kus dřeva ??? :-) Děkuji.
  10. libaplodik

    Guľové čapy - výmena

    Dnes jsem vlítl na druhou stranu, jediný problém byl že mi vůbec nešel sundat kotouč, tak jsem to musel shodit cele a pak kotouč vytlouc ven. Tak a teď k spodnímu čepu, přestavte si že starý čep- kroužek zůstal na těhlici a musel jít dolů sekáčem a nové tam jde pěkně stuha, takže můj problém jak už jste psali je to, že na druhé straně je ta těhlice pěkně zbroušena, takže budu muset hledat novou, nová se dá koupit prosím Vás kde ???? Jinak mi zbyde asi jen ten vrakáč. Jinak se objevila další závada, zdá se mi že ložisko trochu drhne a že má vůli, tak bude asi lepší ho rovnou vyměnit když to mám rozdělané že ano ??? Děkuji za vaše rady, nejsem žádný profi mechanik a vždy se obracím na Vás a pokaždé mi poradíte, za to všem patří velký dík
  11. libaplodik

    Guľové čapy - výmena

    Takže není možné že mám nějakou menší těhlici, třeba že mám ještě neměněnou od roku 2004 ??? Zítra zkusím rozdělat druhou stranu jestli to tam nebude lepší a jak radíte, zkusím najít starší, jelikož nikde na netu novou jsem nenašel, nebo spíše nenabízej. Jinak díky za rady, třeba se ještě někdo ozve kdo měl podobný problém. Jen mi jen divné, že tedy budu mít nejspíš vymlácenou těhlici, ale žádné klepání se mi neozývalo až teda na STK že si to mám vyměnit.
  12. libaplodik

    Guľové čapy - výmena

    Jelikož to bylo totálně rozpadlé tak to všecko vypadlo samo. Prvni varijanta asi ne,jelikož jsem tam zkusil dát 4 čepy,teda od stejné značky. Druhá to nevim,ta těhlice vypadá dobře a ty ložiska drželi u sebe,ale ten kroužek vypadl sám. Četl jsem celou diskuzi a někdo psal ze má původní těhlici že mynulý majitel ji neměnil jak se svolávalo,nemám třeba já strarý tip těhlice?? Vůbec nevím co mám dělat,auto nepojízdné :-( Děkuji za rady a tipy.
  13. libaplodik

    Guľové čapy - výmena

    Ahoj. Prosím pánové o radu. Mám 407 sw, r.v. 2004 2.0 HDi 100kw Na stk zjistili že mám vymlácené spodní čepy, tak jsem koupil né úplně ty nejlevnější, doporučili mi je, něco kolem 1 800,- za jeden, myslím že to jsou DELPHI Když jsem sundal starý tak byly ložiska (SKF) vylítaný a tak dále, tak jsem tam dal nový, bylo mi divné že tam jde tak lehce nasunout a už se mi zdála vůle, ale dal jsem ho tam, vše jsem dal dohromady a vyzkoušel jestli to nemá vůli, no a co se nestalo, má to snad ještě větší vůli než bylo, prostě jsem s tím zahýbal a vůle jak krá... Těhlice na kterou se dává ten spodní čep vypadá normálně, žádné známky vymačkaní a tak. Nevíte čím to může být, nebo je možné že je tak vadný čep od výroby??? I když kámoš zajel do Kelly a přivezl taky na zkoušku jiné čepy, ale od stejného výrobce, nic jiného skladem neměli, ale vůle ta samá. Jsem bezradný a budu rád za každou vaší pomoc. Děkuji moc. Libas
  14. libaplodik

    Pyropatrona

    Jojo, zkusím to sehnat celé, jen nevím kde, obvolám nejspíš vrakáče jestli něco nemají. Děkuji za rady.
  15. Ahoj, prošel jsem snad celé fórum skrze pyropatrony u pásu a stejně se chci optat. 407 trochu nedobrzdila a teď mám problém, že pás u spolujezce je na tvrdo, nejde s ním hnout a u řidiče se vůbec nechce namotat zpět (airbagy nevylítly) V autě mi teď svítí i to, že mám nefunkční airbag, na dia se zjistilo, že chyba nelze vymazat a že je problém v navyjení pásu. Tak jsem usoudil, že mi vylítly pyropatrony z obou předních pásů. A já bych se chtěl zeptat, dočetl se, že je možnost dát místo pyropatrony 3 ohmový odpor- Bude se pak už moct chyba na dia vymazat a budou se navvýjet pásy ???? Prosím Vás??? Další dotaz, na netu nemohu pyropatrony pro 407 vůbec sehnat, mohly by tam pasovat ze 406 ??? Třeba tyto : http://auto.bazos.cz/inzerat/29708105/peugeot-406-patrony-sedacek.php Moc děkuji za případné rady a tak. Libas.
  16. libaplodik

    výměna oleje

    Prosím Vás, kolik přesně oleje se dává do 2.0 HDI 100kw, r.v.2004 Děkuji.
  17. libaplodik

    Zadní ložiska

    Ahoj. Taky mi to ze zadu hučí, přizvedl jsem obě strany a vůli a ani hučení jsem ani na jedné straně nezaznamenal. Ale při jízdě mi to hučí spíše z pravé strany, ale když jedu do leva tak se hučení zmírní, naopak když do prava tak zvýší. Na jakou stranu by jste to tipovali, abych nesundal zdravé ložisko. Děkuji za odpověď.
  18. libaplodik

    Pukanie v prednej náprave

    Zdarec, bohužel mám taktéž problém s nápravou. Chtěl bych se Vás zeptat jestli by jste nedokázali poradit. Při jízdě když zatočím do leva tak se ozývají z právé přední části bouchání, i když jedu z kopce a mám vyřazeno, neporadíte co by to mohlo být, když točím do prava tak žádné bouchání se neozývá. Předem moc děkuji. Libas
  19. libaplodik

    divné hučení

    Díky.
  20. libaplodik

    divné hučení

    Mám v čudu zadní ložisko, příšerně hučí za jízdy. Chtěl jsem se zeptat jestli by nebil přesný rozměr ložiska, zkusil bych se optat na něj v mateze- výrobce a dodavatel ložisek. Jinak jaká je přibližná cena zadního ložiska na 407 SW 2.0 Hdi 100kw Děkuji :-)
  21. libaplodik

    strata vykonu

    Nebila,byla jen měká a vcucávala se,víc tomu nemohu říci,asi mám něco speciálního
  22. libaplodik

    strata vykonu

    A není to náhodou přívod k turbu,ten co mi to dělal tak se tímto problémem u 407 2.0 HDI už sešel
  23. libaplodik

    strata vykonu

    Tohle mi dělal jeden opravář a já jsem byl u toho, vyndal tu hadici a byl v ní olej. ten jí změknul, byla jak bláto, když se vyměnila tak všechno pohodě a jak jsem psal, na dia to ukazovalo že je málo vzduchu. To je moje zkušenost.
  24. libaplodik

    strata vykonu

    trochu nerozumím tvé otázce, ale dole u motoru je tlustá černá hadice co je k turbu a tam se trochu drží olej až tlaková hadice směkne a jak je podtlak tak se přicucne k sobě a pak motor nemá dosti vzduchu-stráta výkonu. Tohle jsem měl já, vyměnil hadici a frčí to jak blázen. jednou mi dokonce i bouchla (praskla) a auto se sotva táhlo. Toto jsou moje zkušenosti.
  25. libaplodik

    strata vykonu

    Mě to dělala hadice k turbu, čím více jsem přidal, tím více se vcucla-a výkon byl fuč.
×
×
  • Vytvořit...