Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 11 měsíců později...
Odesláno

Tak ve čtvrtek návštěva Chomutova a chip od strakiho. Najeto přes 600 km. Auto táhne odspoda a spotřeba cca o půl až jeden litr menší. Straki odvedl perfektní práci, můžu jen doporučit.:super

Odesláno
A ze se neozves:D:D

No když byly zrovna peníze tak jsi nejel kolem jak jsi říkal že občas jezdíš a potom zase těch peněz moc nebylo :) Stále dodělávám barák a živim potomky :ticho

Ale je to v plánu a ozvu se.

• O 2 týdny později...
  • O 4 týdny později...
Odesláno

chip na 118 kw plus green filter do originál boxu predtým spotreba 8,5-9, po chipe a výmene filtra 6 - 7,4 podľa toho kde a ko jazdím dlhodobá je 6,9 70% mesto, 30% mimo mesta . Keš sa ponáhľam tak spotreba ide na 8,1. Pri plnom plyne mierne zadymí. Pri kĺudnej jazde dym nie je vidno,

• O 2 roky později...
Odesláno (upraveno)

Já měl chip na 2.5tds 10let a najel jsem s ním 120tis Km.Postřech je ten že motor vydrží  v pohodě ale vše okolo jde do kopru spojka jako první po té dvouhmota,ložiska na poloosách a synchrony na převodovce výkon jsem využíval občas dával jsem ho tam kvůli spotřebě.

Upraveno uživatelem Cyrďák
Odesláno

Také mam chip od Strakiho na 2.0HDi ale C.Evasionu (P806 - stejná krabice jak 807 :D ), zvýšený sice jen o 17kW, ale výkon už je na můj vkus dostatečný, spotřeba stejná a jsem spokojený :) Při vyšší akceleraci to trošku kouří a upřímě mi je to jedno  :) furt je to míň než TDi

• O 5 let později...
Odesláno

Měl bych otázku, mám 2.0 120kw s automatem, má někdo chip? Případně kde, o cenu tak nejde, hlavně ať to je dobře provedeno. V samotném Peugeotu říkali že to není problém a chtěli okolo 10ti.....

• O 4 roky později...
Odesláno

Zdravim, mám 807,2.2hdi . V techničáku je psáno 114kw...mám to chápat tak,že je to čipnutý?

Od spoda to je líný,zabere az v 1800 otáčkách. Dlohodobá 8.1   s lehkou nohou jsem jel po 250 km za 6.5. 

Myslíte,že má cenu se v tom nějak vrtat?

Jakože kontrola nebo přehrání ? 

Zdar a sílu a díky

Odesláno

Spoj se s členem @straki007

Chip od něj jsem měl lehký,u kamaráda na brzdě cca115 kw a když jsem jel okolo něj podruhé,tak mi udělal tu odezvu na plyn,tam to šlo od cca 15oo /16oo ot.

Jsou tu lidé s jeho prací spokojení i nespokojení. Ale to je všude.

Tady kamarád servisak,když se u něj dělala spojka na zvedáku,tak přijel a co prý v tom je za úpravu. Nestačil se divit.

Odesláno (upraveno)

Děkuju za radu,mam to auto chvíli a tak pátrám. Je to neuvěřitelně pohodlný,obrovský a nese se to jak panička. Nemám srovnání tak zjišťuju jak a co a ležim ve fórech jak postiženej.....

Upraveno uživatelem pavelu96
Necituj celý přímo předchozí příspěvek!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...