Medvěd Odesláno 1. únor 2010 Autor Odesláno 1. únor 2010 Původně zaslal: ChodeC :-D a já myslel, že každý držák TV má na sobě vodováhu Ano - i tenhle držák má integrovanou vodováhu, ale a) protože pán si dovezl vodováhu vlastní b) z informací, které jsem si k výrobku přečetl v diskuzi bych té \"integrované\" nevěřil ani to, že má v sobě bublinku (zřejmě byla ťamanským odborníkem umístěna od oka, protože se opravdu zřetelně od velké libely rozcházela). Citovat
pkr Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 Zdravím všechny, rád bych znal Váš názor na tuto TV. http://www.mall.cz/lcd-televize-philips/philips-42pfl8404h Díky Citovat
Péťa Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 Píšou tam: Toto zboží nelze koupit, protože neznáme jeho přesnou dostupnost. Citovat
pkr Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 Dá se koupit jinde o to nejde.Zajímá mě názor na TV. Citovat
Šalda Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 Méďo, moc pěkně visí :super A nemyslím si že je moc vysoko, nesnáším když se musím dívat jakoby dolů:bojim Radši výš nežli níž Citovat
dandan Odesláno 17. březen 2010 Odesláno 17. březen 2010 Mě se taky nezdá,že je vysoko [upravil dne 17/3/10 dandan] Citovat
dandan Odesláno 17. březen 2010 Odesláno 17. březen 2010 Moje plazma LG-50PG6000 visí takhle: [upravil dne 17/3/10 dandan] Citovat
Medvěd Odesláno 31. červenec 2013 Autor Odesláno 31. červenec 2013 Zvažujeme koupi druhé TV (do kuchyně) - do teď tam byla ještě tubusová, ale už se na ní fakt nedá dívat. Požadavek je úhlopříčka 32 ´´ (tzn. cca 80 cm) a vzhledem k tomu, že jsme celkem spokojení s LG, kterou máme v obýváku, vybral jsem toto: http://www.mall.cz/led-televize-uhlopricky/lg-32ln540b Názory? Citovat
ChouLu Odesláno 31. červenec 2013 Odesláno 31. červenec 2013 u 82cm TV bych vyžadoval FULL HD... Citovat
John Odesláno 31. červenec 2013 Odesláno 31. červenec 2013 Medvěd: pokud chceš 82cm TV určitě bych si připlatil a pořídil FULL HD. Citovat
davidekcz Odesláno 31. červenec 2013 Odesláno 31. červenec 2013 Johne jak se liší tvůj příspěvek od toho nad Tebou? :D:D Citovat
John Odesláno 31. červenec 2013 Odesláno 31. červenec 2013 davidekcz : nijak...občas se to stane,že než dopíšu tak někdo napíše to stejný... ale to je jedno. Citovat
Péťa Odesláno 31. červenec 2013 Odesláno 31. červenec 2013 Medvěde, na rady typu FullHD se u TV, která bude v kuchyni sloužit jako kulisa Helče k vaření vykašli. Stejně na ní budete koukat maximálně na HD pořady. Předpokládám, že TV dáš do kuchyně a tam zůstane až do své smrti. Až jednou budete pořizovat další TV do ložnice nebo Pavlíkovi do pokoje, tak koupíte stejně novou a parametry se vyberou podle potřeby. Ta, kterou jsi vybral má celoplošné podsvícení, tedy lepší kvalitu obrazu. Nebál bych se ji a do kuchyně koupil (už ne Pavlíkovi do pokoje ani do ložnice - tam bych koukal po FullHD kvůli přehrávání filmů). Citovat
MJSytic Odesláno 31. červenec 2013 Odesláno 31. červenec 2013 Co máte pořád s tím FullHD? Důležitý je, že to má podporu MPEG4. A to jestli je displej FullHD nebo jen HDready je u takhle malý TV na ten otřes, co se u nás propaguje pod MPEG4 v HD, úplně šumák Každopádně si myslím, že do kuchyně je to zbytečně drahý. Kupoval jsem na podzim dědovi 32\" HYUNDAIe za 5tis (s mpeg4) Citovat
Medvěd Odesláno 31. červenec 2013 Autor Odesláno 31. červenec 2013 Honzo - čáče netuším proč? Vlákno má X stránek a stejně jako já z něj mohou čerpat i jiní. Mazat mi přijde poněkud škoda Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.