Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kdo poradí při koupi televize? (VYŘEŠENO !!!)

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: ChodeC

:-D a já myslel, že každý držák TV má na sobě vodováhu :myslim

Ano - i tenhle držák má integrovanou vodováhu, ale

a) protože pán si dovezl vodováhu vlastní

b) z informací, které jsem si k výrobku přečetl v diskuzi

bych té \"integrované\" nevěřil ani to, že má v sobě bublinku (zřejmě byla ťamanským odborníkem umístěna od oka, protože se opravdu zřetelně od velké libely rozcházela).

• O 1 měsíc později...
  • O 3 roky později...
Odesláno

Medvěde, na rady typu FullHD se u TV, která bude v kuchyni sloužit jako kulisa Helče k vaření vykašli. Stejně na ní budete koukat maximálně na HD pořady. Předpokládám, že TV dáš do kuchyně a tam zůstane až do své smrti. Až jednou budete pořizovat další TV do ložnice nebo Pavlíkovi do pokoje, tak koupíte stejně novou a parametry se vyberou podle potřeby.

Ta, kterou jsi vybral má celoplošné podsvícení, tedy lepší kvalitu obrazu. Nebál bych se ji a do kuchyně koupil (už ne Pavlíkovi do pokoje ani do ložnice - tam bych koukal po FullHD kvůli přehrávání filmů).

Odesláno

Co máte pořád s tím FullHD? :o

Důležitý je, že to má podporu MPEG4. A to jestli je displej FullHD nebo jen HDready je u takhle malý TV na ten otřes, co se u nás propaguje pod MPEG4 v HD, úplně šumák ;)

Každopádně si myslím, že do kuchyně je to zbytečně drahý. Kupoval jsem na podzim dědovi 32\" HYUNDAIe za 5tis (s mpeg4):myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...