negrbob Odesláno 30. květen 2009 Odesláno 30. květen 2009 Ja na nej koukal taky po dlouhe dobe a tesil jsem se alespon na peugota a ono nikde. Proc? Citovat
Šalda Odesláno 30. květen 2009 Odesláno 30. květen 2009 autosalon mám rád,je tam toho spoutu zajímavýho,jen by ho mohli lehce změnit,a to v tom,že by tam nebyli žádný škodovky:D potom by byl naprosto super:super Citovat
marko306 Odesláno 30. květen 2009 Odesláno 30. květen 2009 toto keď číta nejaký člen škoda klubu tak nás musí preklínať až do samého pekla Mne sa na autosalone pacila najviac cast kde boli jazdenky a bola tam kraaasna 306-tka Este sa mi lubia testy kde skacu s nissanom, strielaju do nissana a zrazaju mrtve zvierence:D Citovat
robozv Odesláno 30. květen 2009 Odesláno 30. květen 2009 V minulej casti testovali ochcavku 1,4 tu s tym zevraj turbom no najviac sa mi pacilo ked vraveli ze stara s1,4 zevraj nebolo ani auto. Novy motor zacali vychvalovat aki je super a nakoniec s toho vysiel taky isti furik ako stary model so spotrebou az zevraj 11l/100km ale vychvalovali ju do neba Citovat
BV406 Odesláno 30. květen 2009 Odesláno 30. květen 2009 citace meho prispevku z jineho vlakna: Medvede, jestli myslis me, ze napadam skodovkare, tak to ne, nenapadam konkretni spoluobcany, jen jsem deklaroval, jak to v realu vetsinou je.... jinak, at si kazdy jezdi v cem chce, vzdyt o nic nejde jeste bych jeste dodal, to, ze se tady nekteri navazeji do \"skodovkaru\" te nemusi zase tak mrzet, staci si projit CESKY internet, kde ve vetsine diskuzi ci forech jsou francouzska auta neustale napadana mnohem vic, asi uz tak nejak ze setrvacnosti ... a myslim si, ze jakousi averzi na produkty z MB zivi i media tim, jak nam je neustale predhazovano, ze skodovka zvitezila v tom ci onom testu atd.... ale o tom uz tady bylo vlaken a vlaken..... a na zaver bych chtel opravdu rict, ze se do nikoho konkretne nenavazim a opravdu nijak neshazuji majitele skodovek, protoze vim, ze nekterym ani nic jineho nezbyva, zvlaste, kdyz maji octavii treba jako sluzebak atp... to mlcim a naprosto chapu. HOWGH konec citace .................. to protezovani je uz trapne Citovat
P.avel Odesláno 31. květen 2009 Odesláno 31. květen 2009 tak si tady postěžuje... tak který auto by to podle vás mělo vyhrát? Citroen C5 do kterýho si \"sám za sebe\" nesednu? Citovat
elton Odesláno 31. květen 2009 Odesláno 31. květen 2009 Z těch hodnocených aut bych dal hlas Mondeu a Insignii. Citovat
wooody Odesláno 31. květen 2009 Autor Odesláno 31. květen 2009 Osobně bych to viděl mazda 6 nebo insignia Citovat
negrbob Odesláno 31. květen 2009 Odesláno 31. květen 2009 JA bych sel do Insignie nebo Mondea. Do obojiho v kombiku. :-) Kazdopadne se opet ukazalo doslova a do pismene ze Audi je navonena bida :-D Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 31. květen 2009 Odesláno 31. květen 2009 Insignia sa mi vobec nazivo nepaci, je skaredaaaa. Citovat
negrbob Odesláno 6. červen 2009 Odesláno 6. červen 2009 No vidite tak to vyhrala Insignia u divaku. U redakce Mazda 6 z duvodu ze ji za 5let nespadne prodejni cena. Zde bych trosku pochyboval. Citovat
Medvěd Odesláno 6. červen 2009 Odesláno 6. červen 2009 Tak vidíte, nakonec SuperB 5té místo a Passat ještě za ním. Vyhrál Opel Insignia, druhá Toyota Avensis, třetí Honda Accord, ani jedno z vyvolených není úplně můj kalíšek - ale aspoň to těm, kteří tvrdí, že Škodovky a VWčka jsou v tomto pořadu \"protěžované\" vyrazilo trumfy z ruky. Osobně bych hlasoval pro Passat CC nebo SuperB, kdyby ale vyhráli moji favorité, tak by tu přesně všichni upozorňovali na neregulérnost soutěže - takže jsem rád, že výsledky jsou takové, jaké jsou [upravil dne 6/6/2009 Medvěd] Citovat
P.avel Odesláno 6. červen 2009 Odesláno 6. červen 2009 Původně zaslal: Medvěd Tak vidíte, nakonec SuperB 5té místo a Passat ještě za ním. Vyhrál Opel Insignia, druhá Toyota Avensis, třetí Honda Accord, ani jedno z vyvolených není úplně můj kalíšek - ale aspoň to těm, kteří tvrdí, že Škodovky a VWčka jsou v tomto pořadu \"protěžované\" vyrazilo trumfy z ruky. Osobně bych hlasoval pro Passat CC nebo SuperB, kdyby ale vyhráli moji favorité, tak by tu přesně všichni upozorňovali na neregulérnost soutěže - takže jsem rád, že výsledky jsou takové, jaké jsou [upravil dne 6/6/2009 Medvěd] :potlesk:potlesk myslel jsem si že jsem jedinej kdo tady za každou cenu neprotěžuje cokoliv francouzskýho ale jsem mile překvapenej že nee Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.