Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

autosalon mám rád,je tam toho spoutu zajímavýho,jen by ho mohli lehce změnit,a to v tom,že by tam nebyli žádný škodovky:D potom by byl naprosto super:super

Odesláno

toto keď číta nejaký člen škoda klubu tak nás musí preklínať až do samého pekla :D

Mne sa na autosalone pacila najviac cast kde boli jazdenky a bola tam kraaasna 306-tka :super

Este sa mi lubia testy kde skacu s nissanom, strielaju do nissana a zrazaju mrtve zvierence:D

Odesláno

V minulej casti testovali ochcavku 1,4 tu s tym zevraj turbom no najviac sa mi pacilo ked vraveli ze stara s1,4 zevraj nebolo ani auto. Novy motor zacali vychvalovat aki je super a nakoniec s toho vysiel taky isti furik ako stary model so spotrebou az zevraj 11l/100km :blicismajlik ale vychvalovali ju do neba

Odesláno

citace meho prispevku z jineho vlakna:

Medvede, jestli myslis me, ze napadam skodovkare, tak to ne, nenapadam konkretni spoluobcany, jen jsem deklaroval, jak to v realu vetsinou je....

jinak, at si kazdy jezdi v cem chce, vzdyt o nic nejde

jeste bych jeste dodal, to, ze se tady nekteri navazeji do \"skodovkaru\" te nemusi zase tak mrzet, staci si projit CESKY internet, kde ve vetsine diskuzi ci forech jsou francouzska auta neustale napadana mnohem vic, asi uz tak nejak ze setrvacnosti ... a myslim si, ze jakousi averzi na produkty z MB zivi i media tim, jak nam je neustale predhazovano, ze skodovka zvitezila v tom ci onom testu atd.... ale o tom uz tady bylo vlaken a vlaken.....

a na zaver bych chtel opravdu rict, ze se do nikoho konkretne nenavazim a opravdu nijak neshazuji majitele skodovek, protoze vim, ze nekterym ani nic jineho nezbyva, zvlaste, kdyz maji octavii treba jako sluzebak atp... to mlcim a naprosto chapu. HOWGH

konec citace .................. to protezovani je uz trapne

Odesláno

Tak vidíte, nakonec SuperB 5té místo a Passat ještě za ním. Vyhrál Opel Insignia, druhá Toyota Avensis, třetí Honda Accord, ani jedno z vyvolených není úplně můj kalíšek - ale aspoň to těm, kteří tvrdí, že Škodovky a VWčka jsou v tomto pořadu \"protěžované\" vyrazilo trumfy z ruky. Osobně bych hlasoval pro Passat CC nebo SuperB, kdyby ale vyhráli moji favorité, tak by tu přesně všichni upozorňovali na neregulérnost soutěže - takže jsem rád, že výsledky jsou takové, jaké jsou

[upravil dne 6/6/2009 Medvěd]

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Tak vidíte, nakonec SuperB 5té místo a Passat ještě za ním. Vyhrál Opel Insignia, druhá Toyota Avensis, třetí Honda Accord, ani jedno z vyvolených není úplně můj kalíšek - ale aspoň to těm, kteří tvrdí, že Škodovky a VWčka jsou v tomto pořadu \"protěžované\" vyrazilo trumfy z ruky. Osobně bych hlasoval pro Passat CC nebo SuperB, kdyby ale vyhráli moji favorité, tak by tu přesně všichni upozorňovali na neregulérnost soutěže - takže jsem rád, že výsledky jsou takové, jaké jsou

[upravil dne 6/6/2009 Medvěd]

:potlesk:potlesk:potlesk

myslel jsem si že jsem jedinej kdo tady za každou cenu neprotěžuje cokoliv francouzskýho ale jsem mile překvapenej že nee :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...