Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jak jste spokojení s novou moderací fóra?

Jak jste spokojení s novou moderací fóra?  

1. 1. Jak jste spokojení s novou moderací fóra?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

a v tom, co se mi na nových moderátorech nelíbí bych mohl pokračovat.

Buď prosím konkrétní. Jmenuj konkrtétní prohřešky konkrétních moderátorů.

Tohle téma má teď nádech \"všechny zásahy všech moderátorů jsou špatné\" Zastřelte je :)

Pokud někdo přijde s konkrétní připomínkou, můžeme jí řešit, jinak tahle diskuze valného významů mít nebude.

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Jednou se odsouhlasili pravidla tak podle nich postupujeme, třeba ty jsi ted měl editovat předchozí přispěvek a dopsat tam to co pišeš Mirasovi, a to bylo i za starých pravidel, pokud něco zapomenete použijte Edit.

[upravil dne 18/5/09 Radek Hurvajz]

Mě přišlo, že odpověděl na otázku.

Odesláno

Ale tohle téma vůbec není o tom, že všechny zásahy všech jsou špatně, v anketě je snad vše popsáno zcela jednoznačně (vadí/nevadí/je mi jedno).

Konkrétně mě vadí prostě to, že fórum začíná být víc rudé než černé - což podle mě jednoznačně souvisí s tím, že moderátoři zasahují až moc (nejvíc mi vadí mazání citací, což kolikrát opravdu vede až k tomu, že celé vlákno působí zmateně).

Odesláno

Dolly, ono když to přejde v napadání a hadanici tak je to na zamknutí ať je to kdekoliv

[upravil dne 18/5/09 Radek Hurvajz]

Můžeš mi objasnit kde v Pe.Trem zamčeném vlákně došlo k napadání někoho či dokonce v hádanici?

Nemyslel jsem tohle konkrétní vlákno. V tom o kterým ty mluvíš já vidím jen rozvíjející se flame na téma policajti a jejich spravedlivost a pod. Jak jsi sám napsal už jsi se se Stiflerem podilel na vzniku nehezkého tématu.
Odesláno
Původně zaslal: dzavel

Ale to by pak Mirasuv příspěvek nedával smysl:myslim.

Aha, ono se neda odpovidat vice lidem jednim prispevkem. To jsou mi veci.

Pe.Tr :

Hurvajz:

MirasCC:

atd.

[upravil dne 18/5/2009 Béďa]

Odesláno

Ale tohle téma vůbec není o tom, že všechny zásahy všech jsou špatně, v anketě je snad vše popsáno zcela jednoznačně (vadí/nevadí/je mi jedno).

Konkrétně mě vadí prostě to, že fórum začíná být víc rudé než černé - což podle mě jednoznačně souvisí s tím, že moderátoři zasahují až moc (nejvíc mi vadí mazání citací, což kolikrát opravdu vede až k tomu, že celé vlákno působí zmateně).

Jenže ono se nic nezměnilo, jen je to vidět že jsme něco udělali, když jsme tu nebyli tak najednou bylo vlákno zamčený a zakladal se přispěvek proč je zamčené vlákno v pokecu apod. Takhle místo aby jsi když sám víš jaká je to práce třeba napsal konkretně moderatorovi a promluvil si o tom přimo snim nebo navrhnul nějaký řešení ze skušeností tak založíš anketu a čekáš že se lidi nechají unést a budou proti upravám příspěvků
Odesláno

Hlavně téma bylo v pokecu, což jsem považoval za volnější.

Nejde totiž o užitečnou informaci (jak něco opracit apod.), kterou by někdo později vyhledal a měl z ní užitek.

Odesláno

Z môjho pohľadu by som súhlasil s Medvědom. Je pravdou že sa počet zásahov moderátorov niekoľkonásobne zväčšil a nie vždy je to nutné. Hlavne pri nových prispievateľoch by to šlo snáď i menej autoritatívne.

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

Původně zaslal: dzavel

Ale to by pak Mirasuv příspěvek nedával smysl:myslim.

Aha, ono se neda odpovidat vice lidem jednim prispevkem. To jsou mi veci.

Pe.Tr :

Hurvajz:

MirasCC:

atd.

[upravil dne 18/5/2009 Béďa]

??? Kdyby medvěd upravil svůj příspěvek (ten o kterém je řeč), tak by mirasův příspěvek byl k ničemu. Logické mi přišlo odpovědět.

Odesláno

Mezi moderátory neustále probíhají debaty o tom, co a jak. Kdy a jak zasáhnout, co nechat být a tak. Věci se neustále vyvíjejí.

Nic není černobílý. Ani odpověď na tuhle otázku nemůže být jednoznačná. Já se diskuzi nebráním, ale buďte prosím konkrétní. Fakt si myslím, že tahle anketka neřekne kolem dokola vůbec nic. Jeden klikne že je spokojen, ale přitom by pár výhrad měl. Druhej klikne že se mu nelíbíme, ale přitom nemá možná ani ponětí o tom, kolik práce odvádíme mimo zraky pozorovatelů. Ty desítky, možná stovky duplicitních témat, atd...

Kupodivu je ale celá diskuze opět vedena víceméně kolem citací. Jsem netušil, že je to tady pro tolik lidí až tak zásadní věc, mít možnost beztrestně ocitovat půlku vlákna v jednom příspěvku :D

A přitom by stačilo tak málo - naučit se s citacema citlivě pracovat, nepoužívat jí, když to není potřeba, upravit jí, když reaguju jen na část citovaného příspěvku, atd. Tady má bohužel mnoho pisatelů ve zvyku namísto \"Post Reply\" (Odpovědět) mačkat \"Quote\" (Citovat) a s citovaným příspěvkem už pak nic neudělají.

Mnoho z vás se tu ohání tím, že \"v běžné diskuzi je nromální, že se téma hovoru stočí jinam...\" Je v běžné diskuzi taky normální ocitovat celej projev přechodzího řečníka, abych k tomu vzápětí přidal \"jj, máš pravdu\"?

Odesláno

mladej proutek je třeba.....

nemyslim si že je něco špatně , hold moderátory nebylo vidět , ted je a nemyslim si že to dělaji špatně naopak a to nemluvim o praci kterou vi nevydite , presuny mazani ,radeni a info do sz popř icq a mejlu ,

nechci psat že jinde to funguje jeste daleko prisneji , ale maji tam poradek ,narozdil od nas ale my tam take mirime , pomalu ale jistě.

Odesláno

Jenže ono se nic nezměnilo, jen je to vidět že jsme něco udělali, když jsme tu nebyli tak najednou bylo vlákno zamčený a zakladal se přispěvek proč je zamčené vlákno v pokecu apod. Takhle místo aby jsi když sám víš jaká je to práce třeba napsal konkretně moderatorovi a promluvil si o tom přimo snim nebo navrhnul nějaký řešení ze skušeností tak založíš anketu a čekáš že se lidi nechají unést a budou proti upravám příspěvků

To, že jsem anketu založil nyní opravdu souvisí se zamčením vlákna. Nicméně jak jsem psal výš, tak těch zásahů je tu prostě na můj vkus moc - takže jsem založil anketu, kde se ptám, zda je to jen můj pocit nebo je nás víc. Znovu zdůrazňuju, že pokud bude víc těch, kterým to vyhovuje, bude asi chyba ve mě a nějak se z toho poučím.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...