vlk Odesláno 17. červen 2004 Odesláno 17. červen 2004 Nevíte od firmě, která dováží Peugeoty na nd nebo na přestavbu? Z toho mého my zbyly jen doklady.... dík Citovat
Petano Odesláno 17. červen 2004 Odesláno 17. červen 2004 co treba http://www.autohk.cz http://auto.rychle.cz/autocomplex/ http://www.autotransclean.cz/ http://www.autoviking.cz/import.htm Tech firem je docela dost, musis se poptat. pak sem napis zkusenosti a jednani a cenu dopravy [Editován dne 17/6/04 Petano] Citovat
oddie Odesláno 18. červen 2004 Odesláno 18. červen 2004 Tyhle starý křápy se nejlépe koupí v Annonci, rubrika do 50tis, jinde asi těžko. Na objednávku prastará past s mizivou hodnotou moc nehrozí, auto, u kterého je dovoz dražší než pořízení, už dneska málokoho zajímá. Jinak tyhle doklady jsou už dneska prakticky bezcenné, a navíc ještě jedna novinka - od 1.5.2004 platí povinnost při trvalém vyřazení předložit doklad o ekol. likvidaci pověřenou firmou, nestačí čestné prohlášení. Takže pomalu ale jistě to směřuje k modelu západní Evropy - za vyřazení auta se bude platit. Mimochodem, žádné vrakoviště není onou pověřenou firmou... Citovat
Petano Odesláno 18. červen 2004 Odesláno 18. červen 2004 2oddie ... Predpokladam ze to bylo spis na me (stary krapy) protoze jestli potrebuje dovest tu 405MI16 4x4 tak to krap ani neni Citovat
oddie Odesláno 18. červen 2004 Odesláno 18. červen 2004 Ó nikolivěk. Tím myslím ty 405. Starý křáp je vše, co nejde přihlásit - a pro dost dovozců jsou i ty osmiletky na hraně... Co naděláte, čas se zastavit nedá! Pro srovnání - když jsem udělal řidičák, bylo pro mě nedostižným snem Uno - starý typ. Nejlevnější tehdy byly tak za 150tis - podotýkám ojeté, a starý typ! Když jsem si koncem 90let náhodou pořídil a dal do kupy 205D z r.86, pohybovaly se kolem 100tis. Když mi jí o 4 roky později rozstřelili, pojiš?ovna měla v tabulkách hodnotu 29tis... Je mi líto, ale čas opravdu běží, a auta stárnou strašně rychle. Takže, ještě nedávno byla 405-ka kára, ale dneska už je to prakticky past, leda těm posledním modelům se dá říkat jakž takž auto - ale jejich čas už prostě dávno minul! Dtto 306 - první modely už dávno přesáhly 10 let, nemaj ani evropskou homologaci, vozit se daj leda na díly... to je prakticky totéž. Aby bylo jasno, taky jezdím autem starým cca 15 let, a nijak zvláš? mi to nevadí. Ale smiřte se prostě s tím, že je to starý křáp, který prakticky nikoho nezajímá, a kvůli kterému se nikdo nepřetrhne. To co se sem občas doveze na přestavby, jsou většinou auta, které v tom Německu prostě někdo vyhodil, a dovozce jej dostal za hubičku nebo jako pozornost k nějakém novějšímu autu či za odebrané množství. Citovat
graver Odesláno 18. červen 2004 Odesláno 18. červen 2004 To Oddie: to je dost tristní, co píšeš (i když asi pravda). Je jasný, že vývoj jde dopředu a auta stárnou skoro tak ryhle jako počítače :-), ale kdyby mělo 100% platit, že 8 let starý vůz je po stránce morální životnosti křáp, tak asi nemá smysl kupovat nový auto. Jestli má být životnost dvojnásobkem odpisové doby, tak je to při současném poměru ceny nového auta k průměrným platům dost k ničemu. Ono taky dost záleží na tom, proč a za jakým účelem si kdo auto kupuje. Mě holt stačí i ta 405ka z 1995 :-). btw: do kterého roku se vyráběly 405ky? btw2: já jsem to koupil v 9/2003 a měl to být čerstvý dovoz (6/2003). Není teď limit pro dovoz 7 let ? :-( Citovat
oddie Odesláno 18. červen 2004 Odesláno 18. červen 2004 Jo, to ale tvrdím pořád, že pro soukromé účely vůbec nemá smysl kupovat nové auto... Jinak buď rád za tu 95, já mám 90 (s kastlí dokonce 88) Ale já jsem nenáročnej, mně stačí i ta 90. 405 sedan se dělala do r. 95, combi do r.96. Limit pro dovoz není žádný, jen pro přihlášku. Na přihlášení platí: a) auto má homologaci ES, a v tom případě může být jakkoliv staré (ES homologace je ale povinná od 96, a máloco jí mělo dřív, výjímkou jsou například některé BMW a Fordy - od r.93) b) auto nemá ES - v tom případě musí být max. 8 let od EZ (Tag der ersten Zulassung - datum prvního uvedení do provozu), a musí splňovat emise Euro II. Žádná 405 homologaci ES nemá, ale poslední ročníky, prvně registrované později než 6/1996 (aktuálně, za měsíc to bude o měsíc později ) přihlásit ještě jdou. Dtto starší 306... Citovat
vlk Odesláno 21. červen 2004 Autor Odesláno 21. červen 2004 Tak jsem na dovoz nikoho nenašel. Odešla mi převodovka a v Benešově se na to prostě vyprdli. A to mi řekli, že to jsou automechanici, ale pak ztáhly ocas... Zbytečně jsem vyhodil 3 tisíce za odtah. Naštěstí jsem našel člověka, co se specializuje na opravu převodovek, tak doufám, že se to povede. Pak napíšu Citovat
vlk Odesláno 21. červen 2004 Autor Odesláno 21. červen 2004 A asi ho dám do kupy a prodám, asi budu kupovat Dacii Solenzu... aď už nejsou starosti se starejma krámama.... Citovat
Petano Odesláno 21. červen 2004 Odesláno 21. červen 2004 a nebudes zklamanej z jizdnich vlastnosti ... ucrite to bude dost velkej rozdil neni lepsi koupit 2 - 3 roky stary auto s jasnou minulosti, servisni knizkou apod. [Editován dne 21/6/04 Petano] Citovat
David 106s16 Odesláno 21. červen 2004 Odesláno 21. červen 2004 Napsán autorem vlk A asi ho dám do kupy a prodám, asi budu kupovat Dacii Solenzu... aď už nejsou starosti se starejma krámama.... DACIA??? Kaviarovy tousty,..... Citovat
vlk Odesláno 5. červenec 2004 Autor Odesláno 5. červenec 2004 Tak mám převodovku od Tesaře. Dík, žes ji neprodal dříve.... , akorát známý v servisu si vzal dovolenou, takže možná další týden budu moct frčet.... Citovat
kveton Odesláno 13. srpen 2004 Odesláno 13. srpen 2004 Nevite nahodou stranky nejakyho autobazaru v nemecku nebo rakousku? Nebo kde jinde tam sehnat karu? Citovat
vector Odesláno 13. srpen 2004 Odesláno 13. srpen 2004 Napsán autorem vlk A asi ho dám do kupy a prodám, asi budu kupovat Dacii Solenzu... aď už nejsou starosti se starejma krámama.... Super budeš mít starosti s novym krámem Citovat
Pajda Odesláno 13. srpen 2004 Odesláno 13. srpen 2004 Podívej se na www.mobile.de nebo n www.autoscout24.de U obou si můžeš vybrat i země, které Tě zajímají. Citovat
voštík Odesláno 13. srpen 2004 Odesláno 13. srpen 2004 Napsán autorem oddie od 1.5.2004 platí povinnost při trvalém vyřazení předložit doklad o ekol. likvidaci pověřenou firmou, nestačí čestné prohlášení. Takže pomalu ale jistě to směřuje k modelu západní Evropy - za vyřazení auta se bude platit. Mimochodem, žádné vrakoviště není onou pověřenou firmou... Tak v pondeli jsem byl u nas na dopravnim a tam meli na nastence, ze nedaleke vrakoviste je povereno i prave \"ekologickou\" likvidaci vraku. A doklad jim staci i z tohoto vrakoviste. Vybiraji uplne vsechny auta, takze pohoda. Citovat
Fusion Odesláno 13. srpen 2004 Odesláno 13. srpen 2004 k té likvidaci - co když to trvale odhlásím a budu to mít na zahradě, postupně prodávat po dílech nebo si z toho udělám traktůrek? Citovat
oddie Odesláno 14. srpen 2004 Odesláno 14. srpen 2004 Fusion: pokud nebudeš mít doklad o ekologické likvidaci, tak ti to prostě a jednoduše trvale neodhlásí. Citovat
Guest NiceOne Odesláno 14. srpen 2004 Odesláno 14. srpen 2004 Napsán autorem oddie Fusion: pokud nebudeš mít doklad o ekologické likvidaci, tak ti to prostě a jednoduše trvale neodhlásí. Pokud to auto nejdriv rozeberes a rozprodas a teprve potom je pujdes odhlasit, tak jim to cestny prohlaseni stacit bude. Viz stranky ministerstva dopravy: Doklad o likvidaci vozidla není předkládán úřadu (a ani úřadem není vyžadován) jen při trvalém vyřazení z důvodu zániku vozidla (coz rozebrani je). nebo viz stranky mesta Vyskov z 8.7.04, kde se jasne uvadi: Doklady potřebné kTRVALÉMU VYŘAZENÍ SILNIČNÍHO VOZIDLA ..mimo jine: § Doklad o ekologické likvidaci vozidla z pověřeného autovrakoviště nebo čestné prohlášení o rozebrání vozidla na náhradní díly Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.