Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Caute mam pojistene celni sklo a mam tam celkem dost direk po kamincich tak jsem se chtel zeptat jestli mi pojistovna zaplati nove celni sklo podle mych predstav

Odesláno

Záleží u koho to máš pojištěný, ale většina pojišťoven má nějaký limity plnění. Já mám třeba u ČP za 500,- ročně a limit mám 6000,- Kč. Co je navíc, si budu cálovat sám. Ale ve skloservisu, co má moje poj. jako smluvní mi řekli, že se do toho téměř přesně vejdu, tak neřešim. Už se taky chystám.

Jo, kde je ta doba, kdy jsem měl za stejnou sumu limit nějakých 18.000,-....

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

no to je rada:bojim

zaplati ti jen co maš nasmlouváno.

co mas ve smlouve?

častká?spoluučast?

má 306 a v každé pojištovně mu ta částka vyjde :roker

spoluúčast samo zacvaká...

[upravil dne 17/5/09 ozzy1956]

Odesláno

Há u Generali za 500,- plnění do 5000,- a spoluúčast 10% tzn. 500,- Já se do toho se sklem s uchycením na senzor, bausetem a prací vejdu, víceméně přesně.

A to kladívko jedině s důlčíkem ;)

Odesláno

mam to same u generali, za 500 kc na 5000 kc, ale jak to je s tim senzorem ? mam taky malou prasklinu na skle, ale zatim neresim, mam destovy senzor, jak to pak probiha v praxi, je treba nejake spesl sklo, nebo se ten senzor jenom prelepi, nebo se dava novy ???? :myslim:myslim

a cena ? :)

Odesláno
Původně zaslal: volvik

Caute mam pojistene celni sklo a mam tam celkem dost direk po kamincich tak jsem se chtel zeptat jestli mi pojistovna zaplati nove celni sklo podle mych predstav

ZKRATKA A dobre je to velmi jednoduche......

A vim ze to funguje :D

Tvuj znamy pujde na pojistovnu, ze mu od auta odletl kamen a vyloupl Ti kus predniho skla.........

Prijde pojistovak, nafoti, sklo dostanes a nic nezaplatis.......

A kdyz budes velka svine tak na tom jeste muzes vydelat.....

Nechas si to opravit sam, na faktruru se napise treba vymena skla za 7000, ve skutecnosti to stoji 4000 a za ty 3 si muzes treba nechat udelat tlumice..... :D

Odesláno
Původně zaslal: enikybeniky

Záleží u koho to máš pojištěný, ale většina pojišťoven má nějaký limity plnění. Já mám třeba u ČP za 500,- ročně a limit mám 6000,- Kč. ....

No asi záleží kdy a kde jsi tu smlouvu uzavíral. Já mám sklo pojištěný taky u ČP (před cca 4 roky) a spoluúčast nemám a limit taky ne a za stejnou cenu 500,- ročně. Už jsem to i využil, výměna skla se senzorem na 306 za cca 9700,-.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...