Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zastavila mě MP v Měšicích-ŠOK!

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Driver

... třeba se dočkáme toho, že nám bude rozdávat bonbony za dodržování předpisů :D

V Bratislave býva akcia \"jablko - citrón\" kedy za priestupky dávajú citróny a disciplinovaným vodičom jablko.

Odesláno

Tak akcia bola aj v trnave, neviem ci 2 alebo 3 krat minimalne :)

Ja som vyfasoval citron, ale to za to, ze mi naspacinskej namerali 63 km/h oproti vtedy povolenej 60 tke...

Ked mi davali citron som argumentoval, ci neberu do uvahy odchilku tachometra, a ze pri ne, ze i to je prestupek.

V kazdem pripade nevadi, na jablka som alergickej :D A citron som vyuzil k tequile :D

Ja neviem, ale je mam na policajtov stastie, mna snad za 3 roky zastavili urcite viac ako 10 krat, neviem ci by sa to nedalo pocitat na 20 ku ...

Odesláno
Původně zaslal: agresssor

ja mel pred 14 dnema neco podobneho v podobe 1000kc na miste za nezastaveni na stop ce:(

A jako důkaz, že si nezastavil měli fotku, co? :D

Odesláno

a Pe.tr stáhl okýnko a řekl ať se nezlobí že stopařky nevozí..... :D

no já po tom co jsem byl po 2x změřen a bylo mi odebráno 6 bodů jezdím po městě tak jak se má.... teda už mi 4 vrátili :D jinak je to správný....

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

hele hele , cos tím chtěl říct jako?:bacha:D

Jááááááá??? Ale vůbec nic. Doma jsem se nepochlubil, a tak musím opatrně. Znáš ženy . . . . hlavně ty vlastní :D

Odesláno

Taky mám Měšice zafixovaný, že tam mám jezdit krokem, protože tam prudí měšťáci:D

Ale je fakt, že asi před 3 rokama sem tam dostal litr pokutu za asi 94km/h :roll

přijel sem na tu stopku a jel sem doprava směrem na kostelec. no a jak skončili baráky tak sem na to šlapal a zastavili mě na konci obce u lesa:roll kdo by řek, že mezi polema je ještě 50 :D

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Dneska si takhle jedu v Měšicíchs griffe, hezky pomalu tak 40. Přijedu na stopku a dám se doleva. Jedu fakt pomalu. A najednou plácačka, řikám si co chtěj, jedu pomalu :myslim no a hned doklady a že sem jel 50 a že to bude za litr :P já měl jenom 500 ale nechtěl slevit, tak že napíše složenku. A podal moje papíry paní policistce. a v tu chvíli se okolo nás prořítila černá M3 a změřili jí 135 :D Přišla ke mě a povídá Vy se mi líbíte Matoušku, co mi můžete ukázt ? nestratil sem hlavu a povídám. Měl bych tu povinnou výbavu: lékárničku, pojistky, hever... Usmála se a řekla vypadněte, a šli jebat toho v M3 :D

tímto mu děkuji, že sem ušetřenou tisícovku o pár km dále věnoval do nádrže a né do chřtánu MP Měšice :potlesk

Odesláno

Jo ty M3ky jsou vcelku dobrosrdečný už jen tím, jak svým chováním upoutávají pozornost na vozovce.

V březnu jsme jeli s jedním kámošem, ještě ve starém dobrém Fiatu, z Písku do Krumlova. Kousek za Pískem byla pohodička, dobrá muzika, bavili jsme se o starých dobrých časech, když najednou \"frnk\" (nevím jak to jinak přesně říct, rychlost hoodně nad 200km/hod.). Podotýkám, že jsem jel asi stovkou. Kámoš ještě stačil zbystřit podle tvaru toho letadla, že se jedná o M3ku. Za pár minut nás míjelo pět policejních oktávek. Oba jsme se shodli jednohlasně na \"toho nedohoní\". :D

[upravil dne 24/8/09 peugeot09]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...