pastorek Odesláno 14. květen 2009 Odesláno 14. květen 2009 Původně zaslal: Driver ... třeba se dočkáme toho, že nám bude rozdávat bonbony za dodržování předpisů V Bratislave býva akcia \"jablko - citrón\" kedy za priestupky dávajú citróny a disciplinovaným vodičom jablko. Citovat
AnotherOne Odesláno 14. květen 2009 Odesláno 14. květen 2009 Irónia je, že citróny sú drahšie ako jablká Citovat
Medvěd Odesláno 14. květen 2009 Odesláno 14. květen 2009 Jablko - citron je často i v ČR (nějak se do toho zapojují děti - já sám jsem nikdy vylosován nebyl). Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 14. květen 2009 Odesláno 14. květen 2009 Tak akcia bola aj v trnave, neviem ci 2 alebo 3 krat minimalne Ja som vyfasoval citron, ale to za to, ze mi naspacinskej namerali 63 km/h oproti vtedy povolenej 60 tke... Ked mi davali citron som argumentoval, ci neberu do uvahy odchilku tachometra, a ze pri ne, ze i to je prestupek. V kazdem pripade nevadi, na jablka som alergickej A citron som vyuzil k tequile Ja neviem, ale je mam na policajtov stastie, mna snad za 3 roky zastavili urcite viac ako 10 krat, neviem ci by sa to nedalo pocitat na 20 ku ... Citovat
Péťa Odesláno 14. květen 2009 Odesláno 14. květen 2009 To městská policie může jen tak zastavovat auta? Něco mi říká, že zneužila pravomoci... Citovat
Honza z Nera Odesláno 14. květen 2009 Odesláno 14. květen 2009 Že MP dává lístečky vím, že zastavuje a děkuje za pomalou jízdu taky vím, ale že se to stane zrovna tobě Péťo . . . . no to mi hlava nebere Citovat
Pe.Tr Odesláno 14. květen 2009 Autor Odesláno 14. květen 2009 hele hele , cos tím chtěl říct jako? Citovat
agresssor Odesláno 14. květen 2009 Odesláno 14. květen 2009 No jo no vsechno je jednou poprve Ale docela mi je zahadou ze zrovna TY si jel 30 Citovat
agresssor Odesláno 14. květen 2009 Odesláno 14. květen 2009 ja mel pred 14 dnema neco podobneho v podobe 1000kc na miste za nezastaveni na stop ce:( Citovat
MJSytic Odesláno 14. květen 2009 Odesláno 14. květen 2009 Původně zaslal: agresssor ja mel pred 14 dnema neco podobneho v podobe 1000kc na miste za nezastaveni na stop ce:( A jako důkaz, že si nezastavil měli fotku, co? Citovat
Burisek Odesláno 14. květen 2009 Odesláno 14. květen 2009 a Pe.tr stáhl okýnko a řekl ať se nezlobí že stopařky nevozí..... no já po tom co jsem byl po 2x změřen a bylo mi odebráno 6 bodů jezdím po městě tak jak se má.... teda už mi 4 vrátili jinak je to správný.... Citovat
Vertex Odesláno 15. květen 2009 Odesláno 15. květen 2009 Jak říkám, je to jako všude o lidech. A je vidět, že neni pravda všechno, co se kde říká Citovat
agresssor Odesláno 15. květen 2009 Odesláno 15. květen 2009 A jako důkaz, že si nezastavil měli fotku, co? Ne oni stali tesne za rohem ze sem je nevidel.... A oni me hned draply... Muzu si za to sam no.... Citovat
Honza z Nera Odesláno 16. květen 2009 Odesláno 16. květen 2009 Původně zaslal: Pe.Tr hele hele , cos tím chtěl říct jako? Jááááááá??? Ale vůbec nic. Doma jsem se nepochlubil, a tak musím opatrně. Znáš ženy . . . . hlavně ty vlastní Citovat
vinorak Odesláno 17. květen 2009 Odesláno 17. květen 2009 Taky mám Měšice zafixovaný, že tam mám jezdit krokem, protože tam prudí měšťáci:D Ale je fakt, že asi před 3 rokama sem tam dostal litr pokutu za asi 94km/h přijel sem na tu stopku a jel sem doprava směrem na kostelec. no a jak skončili baráky tak sem na to šlapal a zastavili mě na konci obce u lesa:roll kdo by řek, že mezi polema je ještě 50 Citovat
vinorak Odesláno 24. srpen 2009 Odesláno 24. srpen 2009 Dneska si takhle jedu v Měšicíchs griffe, hezky pomalu tak 40. Přijedu na stopku a dám se doleva. Jedu fakt pomalu. A najednou plácačka, řikám si co chtěj, jedu pomalu no a hned doklady a že sem jel 50 a že to bude za litr já měl jenom 500 ale nechtěl slevit, tak že napíše složenku. A podal moje papíry paní policistce. a v tu chvíli se okolo nás prořítila černá M3 a změřili jí 135 Přišla ke mě a povídá Vy se mi líbíte Matoušku, co mi můžete ukázt ? nestratil sem hlavu a povídám. Měl bych tu povinnou výbavu: lékárničku, pojistky, hever... Usmála se a řekla vypadněte, a šli jebat toho v M3 tímto mu děkuji, že sem ušetřenou tisícovku o pár km dále věnoval do nádrže a né do chřtánu MP Měšice Citovat
peugeot09 Odesláno 24. srpen 2009 Odesláno 24. srpen 2009 Jo ty M3ky jsou vcelku dobrosrdečný už jen tím, jak svým chováním upoutávají pozornost na vozovce. V březnu jsme jeli s jedním kámošem, ještě ve starém dobrém Fiatu, z Písku do Krumlova. Kousek za Pískem byla pohodička, dobrá muzika, bavili jsme se o starých dobrých časech, když najednou \"frnk\" (nevím jak to jinak přesně říct, rychlost hoodně nad 200km/hod.). Podotýkám, že jsem jel asi stovkou. Kámoš ještě stačil zbystřit podle tvaru toho letadla, že se jedná o M3ku. Za pár minut nás míjelo pět policejních oktávek. Oba jsme se shodli jednohlasně na \"toho nedohoní\". [upravil dne 24/8/09 peugeot09] [upravil dne 24/8/09 peugeot09] [upravil dne 24/8/09 peugeot09] Citovat
Marcel505 Odesláno 24. srpen 2009 Odesláno 24. srpen 2009 A jel jsi fakt pade nebo to jen zkusili? Citovat
budvar Odesláno 24. srpen 2009 Odesláno 24. srpen 2009 vinorak: nechápu - jedeš 40 a necháš si dat málem pokutu za 50 asi blbě čtu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.