Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zastavila mě MP v Měšicích-ŠOK!

Recommended Posts

Odesláno

Jedu si dnes z práce zadem přes Libeznice na Měšice a na Nerátky.Na křižovatce v Měšo zahnu doleva a vidím vzadu zelená vesta ,byla to ta proslulá silnější menší pani policistka . Vlevo vidim trojnožku , říkám si jedu pomalinku ,ma tam chycenyho Passata vykaka se na mě . I prd velebnosti , šup plácačka nahoře a ukazuje na mě. Zas mě proběhne kolečko v hlavě (strhavani folii , vyměna H7 za HID -to jako odstraneni zavad na mistě) řikam jsem v tam kde končí záda.

zastavil jsem na přechodu u ní ,zachranivší situaci samozřejmě s blinkrem :D . stahnu okenko a řikám že to jen dám za toho passata a budu se ji věnovat .JENŽE!

Přišel šok, který jsem nečekal ani kdyby ja nevim co. paní mě pochvalila že na to jake mam auto dodržuju rychlost ,byla tam tušim 40 ,mistni snad potvrdi, ja jel fakt cca 30-35. a že je ráda že mě nemusí pokutovat , jako to hovado s passatem co mu naměřili 81 a že má po papírech , sem ji řekl že mě překvapila , že s vyprávění o ní jsem měl obrázek že je ta napruzená ,namyšlena krava co dostala funkci ale že jsem rád že jsem si o ni mohl udělat obrázek sam.

Tak jsme se shodli na tom že to oni říkají takove hovadka jako byl ten v tom passatu ,popřaly jsme si hezky zbytek dne a frčel jsem k domovu.

Rozhodilo mě to natolik že jsem v Kojeticích zapomněl odbočit tak jsem se malinko projel :D

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Rozhodilo mě to natolik že jsem v Kojeticích zapomněl odbočit tak jsem se malinko projel :D

a pak jsi se vzbudil ne? :D

[upravil dne 13/5/2009 @re]

Odesláno

...... sem ji řekl že mě překvapila , že s vyprávění o ní jsem měl obrázek že je ta napruzená ,namyšlena krava co dostala funkci ale že jsem rád že jsem si o ni mohl udělat obrázek sam.

Tohle si jí řekl jo a doslova takhle?:o:D

Jen až Tě jednou nachytá,tak si na Tobě smlsne :D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

paní mě pochvalila že na to jake mam auto dodržuju rychlost ,byla tam tušim 40 ,mistni snad potvrdi, ja jel fakt cca 30-35.

A teď tohle:

(2) Řidič nesmí a) snížit náhle rychlost jízdy nebo náhle zastavit, pokud to nevyžaduje bezpečnost provozu na pozemních komunikacích, b) omezovat plynulost provozu na pozemních komunikacích, zejména bezdůvodně pomalou jízdou a pomalým předjížděním.

Taaaakže: pane řidiči, jaký jste měl důvod pro pomalou jízdu? :mrk

Odesláno

Kurte ,rozjížděl jsem se ze zatáčky kde jsem dával přednost protijedoucim autum no a nez jsem po odbočeni zařadil dvojku už jsem ji viděl :aut

Odesláno

nie elton, ani jedinky raz. Ja neviem cim to je(ci tak strasne vypadam, alebo co?:)) Ale ked budem mat volajaco zle tak ako na korelu ma zastavia. A Ty, ze si tykas snimi, to mas take stastie na nich:D

Odesláno

Bydlí na příjezdovce do Krnova a oni mají velkou oblibu stavět 100metrů od mého baráku, tak se aspoň pozdravíme při kontrole.

Odesláno

A žili spolu až do smrti :D Škoda, že je lezba a má už manželku :aut Ikdyž Petr taky ... má manželku:D

Jinak je tu samo 40 a když jsou sundaný pytle ze značek, tak si můžete být na 100% jisti, že se někde v Měšo měří. Já to schvaluju, některý tu opravdu jezdí jako hovádka a kvůli nim holt musejí platit i ti, co jim naměří 44km/h:nevim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...