Marky Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Existujú najeká prípravky aby toľko nesadal? Už ma to serie každý druhý deň umývať Najhoršie je to v mieste kde zatváram dvere a kufor keď sa dotknem rukou tam sa usádza neskutočne. A keď trochu spŕchne auto vyzerá otrasne. [upravil dne 11.5.2009 Marky] Citovat
volvik Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 ja mam cerne auti a vubec to neresim nema to ani cenu resit to ja to jednou za tyden smyju a dobre Citovat
P.avel Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 myslíš tu žlutou sra*ku...? :bacha:bacha Citovat
Marky Odesláno 11. květen 2009 Autor Odesláno 11. květen 2009 Akú sračku? Normálny prach čo sa dá po ňom písať. Sračky od vtákov to je samostatná kapitola... Napadla ma aviváž do vody. Veľká blbosť? Citovat
P.avel Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 ten žlutej pyl co ted všude je... jsem myslel Citovat
marko306 Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 ja mam len take malinke zlte sračočky od hmyzu. Hrubka asi 0,5cm a dlzka do 1cm a niekedy ked mak den tak aj 2cm, toho mam na aute na desiatky. O tom sa bavime? A sračky od vtakov hned umyvam to mi vadi. Citovat
Marky Odesláno 11. květen 2009 Autor Odesláno 11. květen 2009 Toho peľu tu moc nie je. Ale to je jedno bordel ako bordel. Tie žlté sračky mám aj ja - hrúbka asi 1mm dĺžka 1cm. Ale to ide v pohode nechtom. Horšie je keď si uľaví vrana alebo nedajbože bocian. To nejde ani zoškriabať ani odmočiť. Len drhnúť. Citovat
marko306 Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 a co potom niekto kto parkuje pravidelne niekde pri velkej vode a hadzu mu tam cajky tie povestne exkrementy co vyžieraju lak Citovat
dolly1010 Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Ještě k tomu pylu: Umyl jsem první den, druhej den zaprášený. Umyl jsem znovu, druhej den zaprášený...teď už nemeju. Počkám až kytky odkvetou Citovat
wooody Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 tak jednou za 14dni to resi voda a houbicka, kdyz pritelkyne chce tak i casteji Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 To máš dobrou přítelkyni, ta moje by chtěla denně:D:D Citovat
gedu Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 prach a peľ neriešim nemá význam a sra.ky od vtákov sa snažím umyť aspoň vodou čo najskôr Citovat
marko306 Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Původně zaslal: čakomtakový problémy bych chtěl mit:roll tak si zapras auto ked ho nemas:D:D:D Citovat
Fusion Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Řepka. Už z toho šílím. Vlhká jelenice a objet to... Citovat
vitin Odesláno 12. květen 2009 Odesláno 12. květen 2009 Jojo, řepka, bříza, třešně, jabloně a auto v jednom kuse želenožlutý zasraný povlak. Mám to naneštěstí pod oknem tak mi to nedá na to koukat a každej druhej den meju jak vůl. Ale včera nás nebe vyslyšelo, přišel déšť, řepku už asi taky splách a bude konečně pokoj. Bohužel každej rok po tomto období měním filtr, protože autí je dýchavičný a nejede. Ten pyl se dostane všude a na filtru za vlhka vytvoří lepivej povlak poněvadž je sladkej a je po něm. Poprvé jsme to řešili hodně dlouho, než jsme došli na to, že za to může pyl. Po výměně zas jezdí jak předtím. Holt mám alergika. Ale nedivím se, těch stromů tady a silnice mezi poli s řepkou.... Citovat
čakom Odesláno 12. květen 2009 Odesláno 12. květen 2009 Původně zaslal: marko306 Původně zaslal: čakom takový problémy bych chtěl mit:roll tak si zapras auto ked ho nemas:D:D:D doma parkuju vedle pole s řepkou a v praci u prašné cesty. takže o prach a pyl nemám nouzi;) ale takový věci že je auto od pilu nebo je zaprášený neřeším;) jednou za měsíc ho umyju a nebo to oprší. [upravil dne 12.5.2009 čakom] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.