Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Existujú najeká prípravky aby toľko nesadal? Už ma to serie každý druhý deň umývať :aut Najhoršie je to v mieste kde zatváram dvere a kufor keď sa dotknem rukou tam sa usádza neskutočne. A keď trochu spŕchne auto vyzerá otrasne.:blicismajlik

[upravil dne 11.5.2009 Marky]

Odesláno

Akú sračku? Normálny prach čo sa dá po ňom písať. Sračky od vtákov to je samostatná kapitola...

Napadla ma aviváž do vody. Veľká blbosť?:myslim

Odesláno

ja mam len take malinke zlte sračočky od hmyzu. Hrubka asi 0,5cm a dlzka do 1cm a niekedy ked mak den tak aj 2cm, toho mam na aute na desiatky. O tom sa bavime? A sračky od vtakov hned umyvam to mi vadi.:D

Odesláno

Toho peľu tu moc nie je. Ale to je jedno bordel ako bordel.

Tie žlté sračky mám aj ja - hrúbka asi 1mm dĺžka 1cm. Ale to ide v pohode nechtom. Horšie je keď si uľaví vrana alebo nedajbože bocian.:blicismajlik To nejde ani zoškriabať ani odmočiť. Len drhnúť.

Odesláno

Jojo, řepka, bříza, třešně, jabloně a auto v jednom kuse želenožlutý zasraný povlak. Mám to naneštěstí pod oknem tak mi to nedá na to koukat a každej druhej den meju jak vůl. Ale včera nás nebe vyslyšelo, přišel déšť, řepku už asi taky splách a bude konečně pokoj.

Bohužel každej rok po tomto období měním filtr, protože autí je dýchavičný a nejede. Ten pyl se dostane všude a na filtru za vlhka vytvoří lepivej povlak poněvadž je sladkej a je po něm. Poprvé jsme to řešili hodně dlouho, než jsme došli na to, že za to může pyl. Po výměně zas jezdí jak předtím. Holt mám alergika. Ale nedivím se, těch stromů tady a silnice mezi poli s řepkou....:(

Odesláno
Původně zaslal: marko306

Původně zaslal: čakom

takový problémy bych chtěl mit:roll

tak si zapras auto ked ho nemas:D:D:D

doma parkuju vedle pole s řepkou a v praci u prašné cesty. takže o prach a pyl nemám nouzi;)

ale takový věci že je auto od pilu nebo je zaprášený neřeším;)

jednou za měsíc ho umyju a nebo to oprší.

[upravil dne 12.5.2009 čakom]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...