Haryk Odesláno 8. květen 2009 Odesláno 8. květen 2009 kluci máte někdo skušenost s tím Ws platinum?už to nabízí pěkně dlouho.Podle reklamních šotů to musí bejt zázrak!? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. květen 2009 Odesláno 8. květen 2009 Jo všecko od WS je zázrak:potlesk Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. květen 2009 Odesláno 8. květen 2009 Jé čau Horste, neumíš mluvit, bo co?? :D:D Citovat
Blizzard Odesláno 8. květen 2009 Odesláno 8. květen 2009 aji vzduchovkou můžeš po tom laku střílet Citovat
Fusion Odesláno 8. květen 2009 Odesláno 8. květen 2009 Původně zaslal: Blizzard aji vzduchovkou můžeš po tom laku střílet Nene, ty ne, pouze voják z povolání, kterej má vysoké vzdělání ve střílení ze vzduchovky Citovat
Blizzard Odesláno 8. květen 2009 Odesláno 8. květen 2009 máte recht pánové ... a vy u televizních obrazovek neváhejte a objednávejte. Objednáte-li si do 10ti minut po ukončení této reklamy dostanete od nás pixlu diabolek zdarma EDIT: Hrubky [upravil dne 8.5.2009 Blizzard] [upravil dne 9.5.2009 Blizzard] Citovat
Haryk Odesláno 8. květen 2009 Autor Odesláno 8. květen 2009 na moje záda aspoň čtyři:papa:papa:papa jo radši to vyleštím -fčelím správně- v-voskem heč a Horst ať si to koupí sám a sám:super Citovat
ozzy56 Odesláno 8. květen 2009 Odesláno 8. květen 2009 Původně zaslal: Blizzard máte recht pánové ... a vy u televizních obrazovek neváhejte a obědnávejte. Obědnáte-li si do 10ti minut po ukončení této reklamy dostanete od nás pixlu diabolek zdarma nedá mi to,sorry oběd--polední jídlo--hlavní chod objednat--jednat--zamluvit, zajistit:) Citovat
Blizzard Odesláno 8. květen 2009 Odesláno 8. květen 2009 Původně zaslal: ozzy1956 Původně zaslal: Blizzard máte recht pánové ... a vy u televizních obrazovek neváhejte a obědnávejte. Obědnáte-li si do 10ti minut po ukončení této reklamy dostanete od nás pixlu diabolek zdarma nedá mi to,sorry oběd--polední jídlo--hlavní chod objednat--jednat--zamluvit, zajistit:) no jo, vidíš to stejně se nás Horst snaží objebat Citovat
ozzy56 Odesláno 8. květen 2009 Odesláno 8. květen 2009 u nás máme Horsta v shopping--parku v životní velikosti !!!!---vždycky ho zdravím... Citovat
chuck11 Odesláno 8. květen 2009 Odesláno 8. květen 2009 Chlapi nechcu Vás zklamat,ale něco ta leštěnka má dosebe,leštím sní své auto a lak je fak v perfektním stavu,auto má sice najeto necelých 60 tisíc,ale oprotí předešlým leštenkám co jsem vyskoušel je nejlepš. Ostatní WS zázraky jsou povětšinou bludy:super A teď se do mně pusťte:nevim Citovat
marko306 Odesláno 8. květen 2009 Odesláno 8. květen 2009 teraz ma tak napadlo, ze knight rider bol asi mazany touto WS mastou, lebo mohol horet a secko ok, mohli donho strielat jak besné svine zo samopalu a furt ok. Zajra objednavam Citovat
jarajarda Odesláno 8. květen 2009 Odesláno 8. květen 2009 Bože..a to víte, že oheň přímo do obličeje vlastně nic neudělá? Citovat
marko306 Odesláno 9. květen 2009 Odesláno 9. květen 2009 potreš si tvár WS masťou a pustíš na seba plameňomet??? Citovat
Kurt Odesláno 9. květen 2009 Odesláno 9. květen 2009 Předpokládám, že to bylo myšleno tak, že plamen má nejvyšší teplotu ve špičce a ne v základně - dokládá to i zkušenost z kuchyně. Obvykle totiž zapalujeme oheň pod hrncem a ne na pokličce. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.