Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

kluci máte někdo skušenost s tím Ws platinum?už to nabízí pěkně dlouho.Podle reklamních šotů to musí bejt zázrak!?:o

Odesláno
Původně zaslal: Blizzard

aji vzduchovkou můžeš po tom laku střílet :)

Nene, ty ne, pouze voják z povolání, kterej má vysoké vzdělání ve střílení ze vzduchovky :D

Odesláno

máte recht pánové ... a vy u televizních obrazovek neváhejte a objednávejte. Objednáte-li si do 10ti minut po ukončení této reklamy dostanete od nás pixlu diabolek zdarma :D

EDIT: Hrubky :)

[upravil dne 8.5.2009 Blizzard]

[upravil dne 9.5.2009 Blizzard]

Odesláno

na moje záda aspoň čtyři:papa:papa:papa jo radši to vyleštím -fčelím správně- v-voskem heč a Horst ať si to koupí sám a sám:super

Odesláno

máte recht pánové ... a vy u televizních obrazovek neváhejte a obědnávejte. Obědnáte-li si do 10ti minut po ukončení této reklamy dostanete od nás pixlu diabolek zdarma :D

nedá mi to,sorry :)

oběd--polední jídlo--hlavní chod

objednat--jednat--zamluvit, zajistit:)

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

máte recht pánové ... a vy u televizních obrazovek neváhejte a obědnávejte. Obědnáte-li si do 10ti minut po ukončení této reklamy dostanete od nás pixlu diabolek zdarma :D

nedá mi to,sorry :)

oběd--polední jídlo--hlavní chod

objednat--jednat--zamluvit, zajistit:)

no jo, vidíš to :)

stejně se nás Horst snaží objebat :D

Odesláno

Chlapi nechcu Vás zklamat,ale něco ta leštěnka má dosebe,leštím sní své auto a lak je fak v perfektním stavu,auto má sice najeto necelých 60 tisíc,ale oprotí předešlým leštenkám co jsem vyskoušel je nejlepš.

Ostatní WS zázraky jsou povětšinou bludy:super

A teď se do mně pusťte:nevim

Odesláno

teraz ma tak napadlo, ze knight rider bol asi mazany touto WS mastou, lebo mohol horet a secko ok, mohli donho strielat jak besné svine zo samopalu a furt ok. Zajra objednavam :D

Odesláno

Předpokládám, že to bylo myšleno tak, že plamen má nejvyšší teplotu ve špičce a ne v základně - dokládá to i zkušenost z kuchyně. Obvykle totiž zapalujeme oheň pod hrncem a ne na pokličce. ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...