Driver Odesláno 6. květen 2009 Odesláno 6. květen 2009 ....a která pak ty si? Nebyla jsi tam náhodou tou bílou 206 na bílých speedlinech? Citovat
kajvet Odesláno 6. květen 2009 Odesláno 6. květen 2009 Ivisek: první příspěvek (ona ví) [upravil dne 6/5/09 kajvet] Citovat
Ivisek Odesláno 6. květen 2009 Odesláno 6. květen 2009 Původně zaslal: Driver ....a která pak ty si? Nebyla jsi tam náhodou tou bílou 206 na bílých speedlinech? Nene, byla jsem tam s Keitynkou jako spolujezdec Můj mazlik se zatím opravuje a předělává Ale bílej je, to je fakt.. Citovat
Marlin Odesláno 6. květen 2009 Odesláno 6. květen 2009 tady josu holky, jedna z nich je keitinka (bo jak si rika) a druha ivisek. ALe i kdyby jste me zabily, tak nevim ktera je ktera. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 6. květen 2009 Autor Odesláno 6. květen 2009 to jsou obě šípkový nebo co, že obě spí:D:D:D Jo už vím, jak viděli Marlina tak jim bylo jasný že na ně bude blikat celej večer tak radši chodili se zavřenejma očima:D:D [upravil dne 6/5/09 Radek Hurvajz] Citovat
Ivisek Odesláno 6. květen 2009 Odesláno 6. květen 2009 Já jsem ta napravo prosím Jinak supr fotka Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 6. květen 2009 Autor Odesláno 6. květen 2009 Napravo na fotce, nebo stojíš napravo:P:D:D [upravil dne 6/5/09 Radek Hurvajz] Citovat
Escaper Odesláno 6. květen 2009 Odesláno 6. květen 2009 Tak už máme i naše fotky na RAJČETI. Ještě je hodím na FTP [upravil dne 6-5-2009 Escaper] Citovat
Marcel505 Odesláno 6. květen 2009 Odesláno 6. květen 2009 Původně zaslal: Radek Hurvajz Honzo to byla soutěž v přesívání písku na čas, Adelka to měří na stopkách v mobilu Spíš na tý fotce z pískoviště vypadáš, jako by sis dal dávku a zrovna to prožíval... Sorry Radku, ale musel jsem tohle napsat... Původně zaslal: Marlin tady josu holky, jedna z nich je keitinka (bo jak si rika) a druha ivisek. ALe i kdyby jste me zabily, tak nevim ktera je ktera. Jsem zase někde chyběl. Citovat
Ivisek Odesláno 6. květen 2009 Odesláno 6. květen 2009 Tak tady máte odkaz na pár foteček ode mě.. Snad se budou líbit http://ivi-sek.rajce.net/Peugeot_sraz_Melnik_2009 Citovat
KeiTynka Odesláno 7. květen 2009 Odesláno 7. květen 2009 to ivisek: No hurááá. Tak se ti to podařilo, jo? Citovat
Medvěd Odesláno 7. květen 2009 Odesláno 7. květen 2009 Původně zaslal: Béďa hezky fotecky, ta 585 je ale nej.. Jako by tu něco děsně smrdělo Citovat
KeiTynka Odesláno 7. květen 2009 Odesláno 7. květen 2009 Já myslím, že to taky cítím. Ale co, pro každého by měl být jeho mazel ten nej, ne? Citovat
oddie Odesláno 7. květen 2009 Odesláno 7. květen 2009 Původně zaslal: KeiTynka Já myslím, že to taky cítím. Ale co, pro každého by měl být jeho mazel ten nej, ne? To je jasná věc, takže zdaleka nejlepší vozítko jsem tam měl já, ale to tutově nevyfotil nikdo Citovat
Béďa Odesláno 7. květen 2009 Odesláno 7. květen 2009 Medvede, ja teda nic necitim ale jinak soulasim s KeiTynkou oddie: kdybys ho postavil na travu tak treba jo.. Citovat
oddie Odesláno 7. květen 2009 Odesláno 7. květen 2009 Ale to já jsem postavil, což o to, při sobotním odjezdu, ale to už jste asi všichni byli v Neratovicích Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.