czanko Odesláno 12. duben 2016 Odesláno 12. duben 2016 Ahojte!Ohľadom preverenia histórie vozidla podľa VIN čísla som bol presmerovaný sem. Tak, pokiaľ som na dobrom mieste, poprosil by som zistiť niečo o tomto krásavci:VF36JUHZJ21667869 Ďakujem Citovat
MJSytic Odesláno 12. duben 2016 Odesláno 12. duben 2016 Sem těžko. Historie je jen pro platící členy klubu. Zadarmo si můžeš nechat zjistit výbavu v tomto tématu: https://www.peugeot-club.com/index.php?/topic/54121-výbava-vozů-peugeot-podle-vin/?p=1744463 Citovat
czanko Odesláno 12. duben 2016 Odesláno 12. duben 2016 Asi som klikol na nesprávny link, sorry. Aj sa mi to zdalo byť čudné. A vďaka za správnu adresu Citovat
OK406 Odesláno 15. březen 2018 Odesláno 15. březen 2018 Tak po 7 letech budu měnit výše uvedené silentbloky zn. Delphi (starší typ) za novější zn. Lemförder, které mi doporučil Ferry. Citovat
MJSytic Odesláno 16. březen 2018 Odesláno 16. březen 2018 7let a kolik cca km? To už ty nové auto přežijí, ne? Citovat
Landak Odesláno 19. březen 2018 Odesláno 19. březen 2018 no paráda,sem majitel 406ky teprve dva tydny a zadní náprava mi dává zabrat a toto tema mi odpovědělo skoro na vše.takže měnim silentbloky v těhlici ty pod číslem 7 pak stabilizační kosti ty delší podelný pak mi to tam hučí tak náboje(pokud teda nehučí předek)na leve straně sem musel vyměnit i ten spricplech nebo už to neudrželo paknu pak stim zajedu na geometrii a snad budu mít klid.silenbloky sem koupil značku sidem ty s prachovkama ale slyšel sem že nijak moc kvalitní nejsou oproti lemforder tak jestli máte někdo skušenost dejte vědět at kupuji kvalitní díly co něco vydrží.jinak otazka jak měníte ty kosti tam se to má nák označit a pak tak vratit ale geometrie asi bude stejně nezbytná co. Citovat
krtek 2 Odesláno 19. březen 2018 Odesláno 19. březen 2018 (upraveno) silentbloky kup z noveho modelu gumokovove (a su aj lacnejsie) tie s manzetou na stary model dlho nevydrzia zamenit sa daju pri povolovani tych kosti (strana napravnice)pozor na tie skrutky s excentrami aby ti nestrihlo zubok na tej podlozke inak nepojde nastavit geo(povolovat dvoma klucami ,drzat hlavicku skrutky aby sa nepretacala a povolovat len maticu ) ak strihnes ,bude treba nove excentre a tazko sa zhannaju Upraveno 19. březen 2018 uživatelem krtek 2 Citovat
Charlie 1 Odesláno 19. březen 2018 Odesláno 19. březen 2018 Ty excentry se prý už ani nedají koupit v Peugeotu,mohl by to někdo ověřit dle service boxu?já se tam nedostanu... Citovat
Ferry Odesláno 19. březen 2018 Autor Odesláno 19. březen 2018 excentry byly jeden cas nedostatkovy, pak se zas objevily skladem v peugeotu. koupil jsem si jeden par fungl novej do rezervy a k tomu mam nekolik peknych kousku z rozebranych aut, tak bych mel vystacit jeste na dalsich 650tis km az budu v SB a vzpomenu, tak mrknu na aktualni dostupnost a cenu. Citovat
OK406 Odesláno 19. březen 2018 Odesláno 19. březen 2018 MJSytic - věřím, že ano. Už se těším, až budu mít vše hotové na své 406( nové přední+zadní tlumiče, přední pružiny vše zn. KYB doporučení od Ferry, stab. tyčky, čepy řízení, zadní ramena+silentbloky =, nový PP blatník a další). Záleží na počasí. V zimě se nedá dělat v garáži. To bude svezeníčko jako na obláčku. I nu 406. Citovat
Landak Odesláno 19. březen 2018 Odesláno 19. březen 2018 no já mám nakoupeno ještě teda čekám na ty kosti zitra jdu vyzvednout trubky na lis.auto je v žalostnem stavu ale do kupy to snad dam pravej silemblok sem už vyměnil a auto bouchá dal byl to boj to lisovat proto z levou čekám na lepší přípravky.pak to tam dam vše nove kotouče naboje silenbloky a kosti.snad to zmlkne jak je du víc jak 40 auto začne hučet a sou i cejtit vibrace na podlaze nejprve se zdalo že je to pravej predek tak se dalo ložisko hučelo to dal.začalo se zdat že levej zadek vimenil sem náboj ale i přes to že to je lepší to stale hučí dal tak sem objednal další náboj a vyměnim vše co pujde a to by bylo aby nebylo jen jeden mínus při víměně silentbloku sem si zničil abs čidlo tak sem si přidělal praci na druhou stranu budu moudřejší a počkám až budu mít vše sjednocený. jinak peugeotaci poradte další neduhy na co se za měřit auto je 2,0 HDI 80kw breake 2001 najeto 270 Citovat
Landak Odesláno 21. březen 2018 Odesláno 21. březen 2018 ja ty exentry někde potkal za 600kč ale zaboho nemužu najít tu stranku byl to nový šroub i podložka Citovat
Charlie 1 Odesláno 21. březen 2018 Odesláno 21. březen 2018 Hele kde jsi sehnal,ty zadní plechový štíty co jsou za kotoučem a kolik si za ne dal.díky Citovat
Landak Odesláno 21. březen 2018 Odesláno 21. březen 2018 800 pema špricplech neboli ochrana proti rostříknutí no a už je dražší a pavá je 1800 https://www.autodily-pema.cz/autodily/peugeot/406-break/2.0-hdi-110-80kw/brzdovy-system?ga=1330 Charlie 1 ohodnotil 1 Citovat
Ferry Odesláno 22. březen 2018 Autor Odesláno 22. březen 2018 tak dle SB jsou excentry dostupne, rozdelili to ale na jednotlive polozky - sroub s vystrednikovou hlavou 5132 59 - 173Kc, vystredna podlozka 5169 04 - 67Kc, a matice 6936 86 za 60Kc v Kelly, kdyz se da cislo te podlozky, tak se objevi fotka kompletu, tak nevim Landak a Charlie 1 ohodnotil 2 Citovat
Landak Odesláno 2. duben 2018 Odesláno 2. duben 2018 (upraveno) tak co čert nechtěl,měnil sem kosti a jeden ten exentrickej šroub rupl jak říkám a všem doporučuji vždy vše potřít vazelínou aby to šlo někdy zase vyndat......no kouknu do auto kelly naty čísla co sem dal Ferry a snad budu mít štěstí zatím sem dal obyčejný šroub který sem nastavil zhruba do pozice kde byl puvodní raději jezdim max 60-70 ale lepší počkat na šroub naštěstí mám jen popojíždky žadne dalky take se muže stat že mi muže prasknout celá ta tyčka přeci jen to nesa váhu..... no tak nevím obrazek je fakt jen u podložky opíšu čísla dílu a zastavím se přímo na prodejně Upraveno 2. duben 2018 uživatelem Landak Citovat
ineverexist Odesláno 16. duben 2018 Odesláno 16. duben 2018 Tak aby toho nebylo malo co se na aute nemenilo, zacala vrzat zadni naprava. Vypada to na ten spodni silenblok v tehlici, teda podle toho co pisete. Mel jsem sundany rameno a je ten silenblok ve spatnym stavu, hodne volnej. Prostrikal jsem wdckem a sprejem na retezy a vrze to porad Nedavno jsem delal komplet zadni brzdy kouce paknicky lanovody atd..zatuhle trmeny. A ted zas toto bem zde: ??? ???oze, posal by nekdo rozmery trubek na pripravek pro vylisovani a nalisovani tech silenbloku? DIK Jinak douda kolik staly ty stity brzd??? Shanim je leta. Jeden mistni clen ma kus za 3tisice, coz s me davat nechce samozdrejme a a ni nikomu jinemu protoze ma inzerat uz leta... Dalsi vec co shanim je horni rameno pz naprava, upadl drzak lanovodu a v ramenu je dira. Citovat
MJSytic Odesláno 18. duben 2018 Odesláno 18. duben 2018 Je to sice , ale štíty jsou v AK s klubovou slevou za 1500,-/ks Péťa a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
Charlie 1 Odesláno 18. duben 2018 Odesláno 18. duben 2018 V 16. 4. 2018 at 18:36, ineverexist napsal: Dalsi vec co shanim je horni rameno pz naprava, upadl drzak lanovodu a v ramenu je dira. To horní rameno mám..... Citovat
ineverexist Odesláno 25. květen 2018 Odesláno 25. květen 2018 Tak vymena silenbloku nepomohla, vrze to furt. Vypada to na silenblok ve dodorovny tycce ktera ma i vuli v tom silenbloku. Tycky tam jsou vic jak 60tis km a ty nase silnice, mam je uz doma tak vymenim a uvidime. Pripadne budeme hledat dal, s pezotem je zabava. Jestli bych mohl poprosit cisla dilu sroub, matka, podlozka, protoze je mozny ze uz to nebude ok. VINko pripadne dodam ale lisit se to asi nebude. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.