kunasch007 Odesláno 29. duben 2009 Odesláno 29. duben 2009 Dobrý den! Prosím o radu, jakou mám koupit anténu k rádiu. Mám Peugeot 406 a rádio mám origo z výroby. Anténa už netěsní a při dešti pod ní teče voda do vozu a ani s ní nejde hýbat a rozebrat, když chci do myčky. Chtěl jsem nějakou koupit a bylo mi sděleno, že je mnoho druhů! Prosím, kdo něco víte, poraďte!!! I Love Peugeot:super Citovat
Ferry Odesláno 29. duben 2009 Odesláno 29. duben 2009 proc nekoupit original v peugeotu za cca 160Kc ? ( ta cast na strese ) + pripadne novy prut za taky cca 160Kc Citovat
Šalda Odesláno 29. duben 2009 Odesláno 29. duben 2009 Jestli můžu doporučit tak kup jedině origoš,zkoušel jsem kupovat nějaký jiný,většinou aby byli pěkný a stříbrný a všechny stáli za h...o ! Rádio mě všude šumělo Citovat
Medvěd Odesláno 29. duben 2009 Odesláno 29. duben 2009 Origo je origo - za těch \"pár pětek\" určitě stojí. Citovat
Burisek Odesláno 29. duben 2009 Odesláno 29. duben 2009 jj chtěl jsem to taky vyměnit,ale nakonec ač je ten prut na 406 celkem dlouhej jsem se na to vykašlal.... Citovat
Jayman Odesláno 29. duben 2009 Odesláno 29. duben 2009 Ja mam antenu z felicie Kdyz jsem auto kupoval,nemelo ji,tak jsem cestou domu vzal u pumpy prvni,co prisla pod ruku, no a hraje to taky.... Citovat
Ferry Odesláno 29. duben 2009 Odesláno 29. duben 2009 Původně zaslal: Jayman Ja mam antenu z felicie Kdyz jsem auto kupoval,nemelo ji,tak jsem cestou domu vzal u pumpy prvni,co prisla pod ruku, no a hraje to taky.... ty woe na coupe si dat antenu z Felcky U takoveho auta bych se zvlast snazil zachovat originalitu Citovat
MatrixChose Odesláno 29. duben 2009 Odesláno 29. duben 2009 Prut na novej model je kratší, ale ze starýho je stejně hezčí Citovat
ladosak Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 Jak se vám líbí tahle? Fungl nová na Ford focus bez šroubků a hodně ohebným prutem. [upravil dne 19.5.2009 ladosak] Citovat
Gash Odesláno 6. květen 2009 Odesláno 6. květen 2009 Původně zaslal: kunasch007 Dobrý den! Prosím o radu, jakou mám koupit anténu k rádiu. Mám Peugeot 406 a rádio mám origo z výroby. Anténa už netěsní a při dešti pod ní teče voda do vozu a ani s ní nejde hýbat a rozebrat, když chci do myčky. Chtěl jsem nějakou koupit a bylo mi sděleno, že je mnoho druhů! Prosím, kdo něco víte, poraďte!!! I Love Peugeot:super A nebo se dostan k antene a zalep si to silikonem Citovat
El-Chio Odesláno 6. květen 2009 Odesláno 6. květen 2009 Antenu dat dole, prestriekat WD rozhybat a potom zakonzervovat silikonom, a pred montazou na strechu dat silikon ocistit kontakty a namontovat robota 30 min. a naklady skoro 0. Ak nie je poskodena je zbytocne ju menit signal lepsi nebude.... Citovat
Martin.nz Odesláno 9. květen 2009 Odesláno 9. květen 2009 Taky jsem to řešil silikonem a je to v pohodě. Citovat
mychaylow Odesláno 18. květen 2009 Odesláno 18. květen 2009 tak ja mam uplne ten samej problem a navic mam na prutu omletej zavit,takze se tam slusne pajtluje.kdeze se da koupit ta origos antena? Citovat
majty Odesláno 19. květen 2009 Odesláno 19. květen 2009 mne zase nejde vysroubovat (hruba sila ani WDcko nepomohlo) Citovat
ozzy56 Odesláno 19. květen 2009 Odesláno 19. květen 2009 Původně zaslal: mychaylow tak ja mam uplne ten samej problem a navic mam na prutu omletej zavit,takze se tam slusne pajtluje.kdeze se da koupit ta origos antena? :)nebudeš věřit--origoš anténu koupíš v Pežotu Citovat
pugy3 Odesláno 30. duben 2018 Odesláno 30. duben 2018 Zdravim vsetkych, moja 406 Break ma aktivnu ant. vzadu s RAKU konektorom a zvlast napajanim po samostatnom kabli. Potrebujem ju vymenit najlepsie za origo. Uz som skusal UNI anteny ale vysledok bol katastrofa. V Peugeot-e pytaju za zakladnu cca. 80€ a prut cca. 12€. Som s okolia BB. Vedel by mi niekto poradit cim ju nahradit? Vdaka za odpovede. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.