Přejít na obsah

Martin.nz

Uživatel
  • Počet příspěvků

    91
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406
  • Rok výroby
    1997

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Zákupy
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Martin.nz's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Martin.nz

    Vrzgajúce tlmiče?

    Taky vržou gumová pouzdra uložení zadního stabilizátoru.
  2. Martin.nz

    Parkovacia brzda

    Jak mluvíš o tom samoštelu, nic takového tam není. Musí se to seřídit ručně, každá strana zvlášť. Tím seřizovacím ozubeným segmentem.
  3. Martin.nz

    ziarovky pristrojova doska

    Ten typ je W2x4,6D, jen bych upozornil, že je v přístrojovce asi 5kusů 2Waty a zbytek 1,2W. Starý se vyndají z patice a vloží se nová žárovka.
  4. Martin.nz

    podsvícení

    Ten typ je W2x4,6D, jen bych upozornil, že je v přístrojovce asi 5kusů 2Waty a zbytek 1,2W.
  5. Já měl vyhřátý konektor, přímo na motoru topení, taky s tím stačilo zahejbat a chodilo to. Vyřešila to výměna fastonu na tuším červeném silném kabelu.
  6. Mám taky přestavbu na LPG, sice jiný systém, ale umístění reduktoru mám stejné. Včera jsem tu teplotu sledoval a při +1°C, se teplota po asi 10km ustálila na asi 82°C.
  7. Martin.nz

    Opět starty

    Nemáš problém s tím LPG (špatně seřízené). Dokáže to pak rozkalibrovat mapu chodu na benzin, takže jde špatně nastartovat, nebo se nedá třeba ani rozjed, motor střílý, škube, jak se to dusí. Samozřejmě po ohřátí a přepnutí na lpg se chová normálně.
  8. Tu baterii budeš mít asi taky v háji jestli ti to takhle hodně nabíjí a druhý den má jen 11V. Zkus si od někoho půjčit dobrou a přeměř s ní to napětí při nastartovaném motoru, jestli se to nesrovná na těch 14V.
  9. Já bych to vyděl taky na tu rampu. Ohledně MAP senzoru, můžeš ho zkusit odpojit jestli se to nezlepší. Má zkušenost s MAP z loňské zimy, kdy mi odcházel asi 14 dní stylem, že auto najednou přestalo táhnout, vůbec nereagovalo na sešlapování plynu, prostě zpomalovalo až zastavilo a chcíplo. Po asi 5 minutách jsem normálně nastartoval a jel dál, třeba zase tři dny klid, až nakonec při cestě z práce po asi 5km odešlo úplně, auto šlo sice nastartovat, ale nešlo se rozjed, úplně bez výkonu. Už jsem přemýšlel, kdo mě potáhne domů, ale jelikoš jsem měl podezření právě na ten MAP, tak jsem ho odpojil a vida auto v pohodě jezdilo další dva dny, než v kelly sehnali nový. Ale natrápil mě
  10. Taky jsem je potřeboval povolit, ale šel jen jeden druhej jsem říznul flexou, ale musíš mít hodně malou, protože se tam stěží daj strčit ruce. Prostě hroznej přístup.
  11. Martin.nz

    Koncovy dil vyfuku

    http://www.levnyvyfuk.cz/ Kupoval jsem před rokem a půl střední a zadní díl, celkem asi za 2400kč, jsou zatím v pohodě, před zimou jsem na ně koukal a žádná hluboká koroze se nekoná. Takže za tu cenu dobrý.
  12. Martin.nz

    volnobeh

    A co ten krokový motorek volnoběhu? Bráchovi na starém modelu odešel a taky vůbec nedržely otáčky, bez plynu to chcíplo. Ale chtělo by to vyzkoušet i tu rampu, mě konkrétně taky pěkně pozlobila.
  13. V zimě mi ty dveřní spínače vždycky taky blbnou, přes rok je to v pohodě.
  14. http://shop.autohifi.cz/shop_list.php3
  15. Já bych vybíral z Pioneer, nebo Alpine. S cenou se tam vejdeš a kvalita je slušná.
×
×
  • Vytvořit...