Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

My jsme opravdu narod kritiku... jeslti ma doma nekdo taky takovy hezky autoko tak proc se nepochlubi ;)

Mne se to auto libi... proste vypada pekne... (kridlo by mohlo byt vic decentnejsi atd, ale to uz jsou drobnosti...).

Ale v dnesni dobe neni problem delat tuning nebo tuzing nebo oboje zaroven... je to jen a jen o penezich (=nic pro me:( ) :papa

Odesláno

Destiny: Díky za vysvětlení.

Jinak vzhledem k tomu, že mám diesel a ten se motoricky (brzdy, atd.) moc tunit nedá. Tak až se do něčeho takového pustím, bude to asi taky jen vzhledový tunning (nebo tuzing. chcete-li). Tzn. pokovit skla, LED pod auto, interiér, křídlo, AL kola, nabarvit brzdy, výdech na haubnu přímo nad IC apod.

Odesláno

Právě že diesel se tunit dá. (jesně, že je asi více možností u dieselových motorů v kategorii stylingu) Ale takový kit sání nebo překopání řídící jednotky, brzdy, podvozek atd. To všechno se dá Tunit i u dieselových aut a zlepšuje to jízdní vlastnosti. Dokonce i vyladění motoru za účelem snížení spotřeby spadá do kategorie Tunigu ;) Neházej flintu do žita. Taky mám HDi :cool:

[Editován dne 11/6/04 destiny]

Odesláno

videl sem nekolikrat nocni prulety na rally a kdyz vidite ty svitici kotouce jak sou zhavy tak je to sila :) myslim ze neony v kolech udelaji dojem...zvlast cerveny :)

zadni kridlo je klasika impreza...a ten pruduch na kapote je taky povedeny...posazeny dost dopredu a decentni...vzhledove bych to auto moc nekritizoval :)

ale proc automat??? :D:D

Odesláno

2 Gotrek: Není to špatný, ale už to spadá do kategorie Stylingu (neboli Tuzingu) Ještě jedna definice těchto kategorií:

Tuning je v podstatě skoro každý doplněk, který je odlišný od seriové výroby a hlavně plní na autě účel zlepšení nebo přizpůsobení jízdních vlastností vozu.

Vše ostatní je Styling.

To znamená, že křídlo, jako takové, má za účel zlepšit aerodinamiku vozu a tlačit záď vozu k vozovce (předpoklad je zadní náhon) Což jak sám uznáš v případě tohoto auta je naprosto kničemu. Stejné jsou spojlery, které slouží k tomu, aby se pod auto nedostával vzduch. Což by u tohoto auta mohlo být užitečné......a tak by se dalo diskutovat donekonečna. :papa

[Editován dne 11/6/04 destiny]

Odesláno

kecy kecy kecy, doma tohle nebudeme mit nikdo z nas ani za 10 let, takze se jen koukejme a nekritizujme, protoze nejlip se kritizuje to co ma nekdo druhy a ja to nemam...a tuzing to teda rozhodne neni...tuzing je oplacana felda nebo skodarna apod kraskny, ale tohle ma rikejte si tomu jak chcete sec sakramentsky pekny vzhled !!! mit takove auto tak se za nej stydet nebudu, ba naopak...

Odesláno

Já mám fotky týhle 406 už nějaký čas a na nich to auto má jiný kola a ten výdech na kapotě vypadá taky jinak. Akorát nevím jestli jsou to starší nebo novější fotky.

406_1.jpg

406_2.jpg

Odesláno

Jo, ještě jedna věc se mi na tom moc líbí! A to ta, že nezačal změnou auta tím, že sundal z masky znak lva!!!!! Na to jsem fakt alergickej! Chapu to u jinech značek, ale bždy? přece ten \"chromovej\" znak lva je přece majestátní a krásnej, ne? Tak proč ho sundavat???

Odesláno

2Bimbo, tuzing.com neni moje, to je LordaMorda, v tomhle ti nepomuzu (teda jestli myslis toto)

Abych pravdu rekl, tak ta 406-ka neni spatna, az na to kridlo,l ten automat a ty neony v kolech, ale vysvetli mi sakra nekdo, proc ma zadni naraznik ala 360modena??? k cemu???

[Editován dne 11/6/04 Marlin]

Odesláno

Tak tohle je nádherná 406. Hned bych ji bral. Křídlo ve stylu rychke a zběsile. Ten interiér se mu taky povedl, luxusní bílá s dráždivou červenou. Fakt pěkné :P.

Odesláno

Ještě jedna věc. Četl jsem tu hodně kritiku na motor, podvozek a plasty. Ukažte mě auto bez plastů nebo lamina. Ne dáte tam vše z plechu a pak to auto nemá 1500 Kg ale 2000 Kg. Proto musíte tunit motor aby to táhlo aspon jako před tím. podvozek to upravený má na 100% jinak by to nebylo takle nizko. A ten motor tam bude mít taky asi našlápnutý. Určitě to nebude úprava po domácku. A plyn, proč né! Když se budu chtít honit tak to prostě přepnu a je to. Plyn je na pohodovou jízdu a na ekonomiku. Podvozek čím níž, tím líp ale v ČR to neplatí :( . Tak se mějte a nekritizujte.

Odesláno

To si jeste nikdo z vas nevsiml, ze ten magor na obycejneho 2,0 16v namontoval TURBO??????!!!!!!!!!!!!!!!!!

To auto se mi nelibi, ale za ten motor pred tim chlapem smekam, jestli to fouka na nejake extremni hodnoty, tak 300 koni by tam mohl mit.

A ten plyn, jste kluci videli kde?

Odesláno

Na tychto starsich fotkach(ak su starsie) je podla mna krajsi predny spojler/naraznik a aj zadne kridlo.

Ale aj to prve na styl Impreza je pekne, len ten predok mi akosi nesedi.

Inac to, ze je auto zladene z vnutra aj z vonka sa podla mna asi neda odopriet. Nie?

Je to vcelku vkusne.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...