Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Proporce to ma pekny...

Ale to zadni kridlo by tam byt nemuselo a ten predni nasavac vzduchu taky ne. Jeste bych trochu cca o 1-2 cm zvysil predni naraznik... a hned by to bylo hezci..

Ale v jadru je to auto hezky.

Odesláno

libi - narazniky, predni i zadni, kapota je taky zajimava

nelibi - velky kridlo, hroznej interier - ta cervena palubka a ostatni interierovy plasty, to je vazne moc ;)

jinak v tom motoru bych nechtel nic opravovat :D do toho musi bejt pristup jak k penezum :D :D

Odesláno

Není to špatný. Přední nárazník a křídlo bych asi dal jiný. Interiér je docela vychytanej (Potahy sedaček šitý červenou nití).

Odesláno

Je to vcelku pěkný,ale nechápu pár věcí.

Neonový trubice v kolech,vzduchovej filtr za motorem(tam má jít studenej vzduch a né aby tam byla sauna) a extrémní snížení.Jízdu po čekých silnicích by to asi nepřežilo.Ale tuzig to určitě nebude.

To Marlin:hele jak tam máš na těch stránkách tu galerii,tak je tam jedna modrá žíňenka,nechceš poslat aktuální foto??S tim lojzou dělám v práci,Teď už si na tom udělal novej lak,nový svítílka,škoda jen že už tam má hlíníkový křídlo.To první bylo z dřevotřísky.Vypadalo to jako lavice z parku co na tom seděj báby,akorát ta bába mu uletěla v kilu.Jo taky tam má plameny na kapotě,no mazec:papa

Odesláno
Napsán autorem Gotrek

Vypadá dobře.

By mě zajímalo kde je podle vás hranice mezi tunningem a tuzingem.

Tohle je podle mě typickej tuzing. I když se musí uznat, že řemeslně to je skutečně na výši. Oplácat auto plastama a nastříkat interiér není tuning. Jestli jsem si všiml dobře, tak to dokonce má na LPG. To bych považoval dokonce za antituning. A automat! Ten filtr už tady byl zmíněn. Tohle auto jenom hezky vypadá. Když se tuní auto, tak by se asi mělo začínat od brzd, motoru, podvozku, ale to není na první pohled vidět, proto se to moc nenosí. Proto existuje tuzing, ten udeří do očí.:D:D:D

Odesláno

Tak tohle je opravdu vyvonena 406.

Hezci jsem dlouho nevydel. Nadhera.

Skoda ze v Cechach takovy krasavci nejsou,a nebo jich neni tolik jako v cizine.

:)

Odesláno

2 John: správně, byhráváš opekač topinek a zíájezd na Sibiř bez zpáteční jízdenky :D Jen že se tu někdo zmiňoval, že tam ten filtr nepatří, že je tam sauna :cool: Tohle není žádnej falešnej nádech, jako na vešině tuzingovejch aut. Tuzing je vlastně jinej výraz pro Styling. Je to hlavně o designu auta, kdežto Tuning je o zlepšení jízdních vlastností auta. Takže není žádná pomyslná hranice!!! Jsou to dvě naprosto odlišné kategorie!:cool::papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...