destiny Odesláno 10. červen 2004 Autor Odesláno 10. červen 2004 Tohle si myslím má od Tuzingu hodně daleko Citovat
vix Odesláno 10. červen 2004 Odesláno 10. červen 2004 Proporce to ma pekny... Ale to zadni kridlo by tam byt nemuselo a ten predni nasavac vzduchu taky ne. Jeste bych trochu cca o 1-2 cm zvysil predni naraznik... a hned by to bylo hezci.. Ale v jadru je to auto hezky. Citovat
Ferry Odesláno 10. červen 2004 Odesláno 10. červen 2004 libi - narazniky, predni i zadni, kapota je taky zajimava nelibi - velky kridlo, hroznej interier - ta cervena palubka a ostatni interierovy plasty, to je vazne moc jinak v tom motoru bych nechtel nic opravovat do toho musi bejt pristup jak k penezum :D Citovat
Petr605 Odesláno 10. červen 2004 Odesláno 10. červen 2004 Napsán autorem Marlin jeee, skoro tuzing :D:D:D Úplně. Citovat
Dave_k Odesláno 10. červen 2004 Odesláno 10. červen 2004 Není to špatný. Přední nárazník a křídlo bych asi dal jiný. Interiér je docela vychytanej (Potahy sedaček šitý červenou nití). Citovat
Marlin Odesláno 11. červen 2004 Odesláno 11. červen 2004 to povidam, tuzing :D:D:D:D tuning by podle me mel vypadat trosku inak Citovat
Guest Ludweek Odesláno 11. červen 2004 Odesláno 11. červen 2004 design je to pekny...ale proc automat ?? Citovat
Gotrek Odesláno 11. červen 2004 Odesláno 11. červen 2004 Vypadá dobře. By mě zajímalo kde je podle vás hranice mezi tunningem a tuzingem. Citovat
zoby Odesláno 11. červen 2004 Odesláno 11. červen 2004 nelíbí: křídlo (nedal bych tam žádné) nasávač na kapotě a ta hromada světýlek interiér se mi líbí Citovat
Bimbo Odesláno 11. červen 2004 Odesláno 11. červen 2004 Je to vcelku pěkný,ale nechápu pár věcí. Neonový trubice v kolech,vzduchovej filtr za motorem(tam má jít studenej vzduch a né aby tam byla sauna) a extrémní snížení.Jízdu po čekých silnicích by to asi nepřežilo.Ale tuzig to určitě nebude. To Marlin:hele jak tam máš na těch stránkách tu galerii,tak je tam jedna modrá žíňenka,nechceš poslat aktuální foto??S tim lojzou dělám v práci,Teď už si na tom udělal novej lak,nový svítílka,škoda jen že už tam má hlíníkový křídlo.To první bylo z dřevotřísky.Vypadalo to jako lavice z parku co na tom seděj báby,akorát ta bába mu uletěla v kilu.Jo taky tam má plameny na kapotě,no mazec:papa Citovat
Petr605 Odesláno 11. červen 2004 Odesláno 11. červen 2004 Napsán autorem Gotrek Vypadá dobře. By mě zajímalo kde je podle vás hranice mezi tunningem a tuzingem. Tohle je podle mě typickej tuzing. I když se musí uznat, že řemeslně to je skutečně na výši. Oplácat auto plastama a nastříkat interiér není tuning. Jestli jsem si všiml dobře, tak to dokonce má na LPG. To bych považoval dokonce za antituning. A automat! Ten filtr už tady byl zmíněn. Tohle auto jenom hezky vypadá. Když se tuní auto, tak by se asi mělo začínat od brzd, motoru, podvozku, ale to není na první pohled vidět, proto se to moc nenosí. Proto existuje tuzing, ten udeří do očí.:D:D Citovat
John Odesláno 11. červen 2004 Odesláno 11. červen 2004 Tak tohle je opravdu vyvonena 406. Hezci jsem dlouho nevydel. Nadhera. Skoda ze v Cechach takovy krasavci nejsou,a nebo jich neni tolik jako v cizine. Citovat
Luger Odesláno 11. červen 2004 Odesláno 11. červen 2004 Tz neony v kolech a to křídlo je děs. Interiér je nóbl... Jinak fakt řemeslně pohoda Citovat
destiny Odesláno 11. červen 2004 Autor Odesláno 11. červen 2004 Jen k tomu vzduchovému filtru.... jestlipak víte, proč tam má ten nasávač na haupně protaženej až pod přední okno? Citovat
John Odesláno 11. červen 2004 Odesláno 11. červen 2004 No nevim me se to kridlo treba liby neony v kolech vubec ale jinak dobra inspirace.. Citovat
John Odesláno 11. červen 2004 Odesláno 11. červen 2004 To : Destiny to je jasny pro privod vzduch studenyho k tomu vzduchovymu filtru co tam ma dany za motorem.. Citovat
destiny Odesláno 11. červen 2004 Autor Odesláno 11. červen 2004 2 John: správně, byhráváš opekač topinek a zíájezd na Sibiř bez zpáteční jízdenky Jen že se tu někdo zmiňoval, že tam ten filtr nepatří, že je tam sauna Tohle není žádnej falešnej nádech, jako na vešině tuzingovejch aut. Tuzing je vlastně jinej výraz pro Styling. Je to hlavně o designu auta, kdežto Tuning je o zlepšení jízdních vlastností auta. Takže není žádná pomyslná hranice!!! Jsou to dvě naprosto odlišné kategorie! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.