Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim

Mam dotaz, nedavno jsem si poridil 407 a na stredovem panelu je zeleny prepinac, ktery pri zapnuti sviti. nikdo netusi co to muze byt, ani v autobazaru to nevedeli.

Netusite nekdo co to muze byt?

post-0-14109606275879_thumb.jpg

Odesláno

to bude nejaka infekce kutilem domacim neboli nejaky dobastl, tezko rict, jedine jit po dratech od spinace kam vedou

Odesláno

Kdyby byl ten vypínač oranžové barvy , tak bych usoudil na přídavnou zadní mlhovku :myslim:D

Jinak je to nevkus a osobně bych vyměnil ten rámeček

Odesláno
Původně zaslal: Miku

Kdyby byl ten vypínač oranžové barvy , tak bych usoudil na přídavnou zadní mlhovku :myslim:D

Jinak je to nevkus a osobně bych vyměnil ten rámeček

Kdyby tak náhodou tak ten rámeček navíc mám......

Odesláno

no sice nevim jak, ale zkusim to nejak rozebrat, zjistit co to je a ramecek vymenim.

ale nechapu toho cloveka-takova zrudnost

Odesláno

ja to vidim tak že když si podle velkeho techničaku najdes bydlište byvaleho majitele a před domem to zmačkneš tak se ti otevřou garažove vrata :D

Odesláno

Vyndat radio - povolit dva šrouby torx10 v dírkách v čelním panelu radia, pod panelem radia jsou 2 šroubky co drží rámeček. Vyšroubovat a rámeček vyklopit.

Odesláno

Ja by som tipoval na vypinac denneho svietenia. Videl som to uz u viacerych aut - nie sice na PEUGEOTOCH, ale na inych a s pridavnym vypinacom si zapinali, alebo vypinali modul denneho svietenia. Ved vyskusaj a uvidis. Ale zrejme sa budem mylit, lebo nie som si isty, ale denne svietenie sa na tychto autach asi robi cez diagnostiku, vsak? Viete niekto?

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

ja to vidim tak že když si podle velkeho techničaku najdes bydlište byvaleho majitele a před domem to zmačkneš tak se ti otevřou garažove vrata :D

to bych musel zajet do Belgie

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...