Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vařeku? Já mám upletené pomlásky a dříve jsme obcházeli a měli i řehtačky. Dnes se místo vajíček dávají ,,páníčci". Ale tradice je tradice.

Odesláno

Tak šprudlák taky nevím co to je, až teď, ale ani sem to nikdy neslyšel, ale u vařeky sem si myslel že je to normální slovo, ani nevím jak se to dá pojmenovat jinak.

Odesláno (upraveno)

Kuk na můj příspěvek ve vlákně z 13.4.

...takže jediné pozitivum, které mám s tímto svátkem spojené je o jeden den delší víkend... [upravil dne 13/4/2009 Medvěd]

Pořád to mám stejně

Letos o dva dny delší víkend... ;):papa Upraveno uživatelem Veverka
Odesláno

Letos o dva dny delší víkend... ;):papa

Pravda, to JE pozitivní změna (byť ještě když jsem dělal cesťáka jsem jakékoli zásahy do pravidelnosti výjezdů nesnášel).

Odesláno

Mě zas přijde, že kvůli každýmu takovýmu dnu volna navíc pěkně upadá pracovní morálka (včetně té mojí) :(

Odesláno

Z pohledu rodiče je to změna k lepšímu. Děti měly už loni čtvrtek a pátek volno a nikoho jaksi netrápilo jak rodiče zajistí, aby se děti bezprizorně neflákaly. Volným pátkem se problém týká jen čtvrtka, což je o něco lépe řešitelné.

Odesláno

To máš stejný jako Šprudlák, taky si všichni na moravě myslí že je to normální slovo, no a zbytek krom moraváků neví co to je :D Jinak teda je to Kvedlačka :D

Já jsem z Moravy a o šprudláku jsem doteď na rozdíl od kvedlačky neslyšel :)
Odesláno (upraveno)

Taky to slyším poprvé :o kvedlačka, šufánek, rožni  :D atd., to je jasný, ale tohle :bojim

Upraveno uživatelem Aluška
Odesláno (upraveno)

Nééééé Méďo :D  :D  ROŽNI je ROZSVIŤ

A ještě mě napadlo sloveso: ZAVAZET

Upraveno uživatelem Aluška

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...