Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

dlažba je tato https://www.presbeton.cz/produkty-realizace/dlazby/skladebna-a-zamkova-dlazba/holland-kombi/produkty

Holland kombi mix - color mix galo

Jak jsem psal, je to něčím napuštěné a prozatím jsem žádný nátěr neřešil... až přijde čas, tak na stránkách presbetonu něco na napuštění dlažby nabízejí

@Péťa teda cena té impregnace je lidová, ale jako nanotechnologie to musí chránit dobře :super

Upraveno uživatelem Milhausekkk
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

měl jsem kdysi motorek na jednu hrubou baterii (nevím označení), říká se jí velký monočlánek a stačilo to tak tak na kuře..., ten monočlánek je dost drahý

mám už roky motorek na 220 Volt a každému ho doporučuju :super

Guest minimaxa
Odesláno

Nevím co měl ozzy56 za motorek, ale můj motorek za 199,- na velký mono "D" kam jsem dával alkalickou baterií za 50,- vydržel kroutit kuřata asi 10h. Takže cca 5x???

Ale už to nepoužívám....

Odesláno

na chatě ten motorek někde bude, ale řekl bych, že stál taky nějak 200 Kč,  vzpomínám, že kuře MUSELO být dobře vystředěné na jehli, protože jinak měl motorek co dělat, aby vůbec kuře přetočil, když bylo trochu mimo střed...:D

Odesláno

Tak jsem myslel, že se podívám na grily a tady největší úspšch sklízí elektrické přímotopy a plynové sporáky... O grilech na posledních dvou stranách ani řádka. Fuj :bacha :P

Odesláno

Tak jsem koupil motorek za dve kila..na baterii..vydrzel 1,5 minuty...a zacal se protacet...duvod? Rozpustilo se ozubeny kolecko z plastu...jako to si soudruzi z ndr delaji prdel...plast do motorku ke grilu kde je zhavo? :grr kure skoncilo v troubě...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...