Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, nevíte někdo kde by se dala na internetu objednat barva ve spray na vozy peugeot. Potřeboval bych světle zelenou metalízu takovou co se dávala na new modely. Nebo stříkali i jiné odstíny zelené než co je na obrázku ?

[upravil dne 4/4/09 Zbyňa1]

post-0-14109605744869_thumb.jpg

Odesláno

taka bledozelena bola iba jedna. ale ked sem potreboval ja, normalne sem isel do farby-laky, dal sem im cislo farby a vyrobili mi ju. 3deci ve spreji 400,-SK

Odesláno

Potřeboval bych ještě vědět označení. Něco jsem našel, ale nevím zda je to označení té barvy, je to : VERT COME MET. Je to ono co potřebuji a podle čeho koupím tu správnou barvu?

Odesláno

Dej sem VIN kód Zbyňo1.

Podle toho ti zjistíme barvu vozu v serviceboxu. Nebo jestli máš přístup do serviceboxu, tak si označení barvy můžeš najít sám.

Potom si zjisti, jaký čtyřmístný kód máš na A sloupku u řidiče (blízko tabulky s huštěním pneu).

Tady jak je zakroužkováno by měl být:

p1000478t.jpg

Potom stačí přijít do lakovny kde míchají barvy do spreje, říct že máš tu nebo onu barvu a ten čtyřmístný kód. :)

A pak třeba dopadneš jako já. Dal jsem oba tyto údaje a paní mě řekla, ať přijedu s autem, že tam jsou stejně 3 odstíny. :bojim:D

Odesláno

toto je potom dost podobne...

zaujimave je, ze mame rovnake auta BoneDady, a tlak v pneu. mame predpisany iny (ja 2.5, a ty 2.6)

[upravil dne 5.4.2009 foxo]

post-0-1410960576508_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: foxo

toto je potom dost podobne...

zaujimave je, ze mame rovnake auta BoneDady, a tlak v pneu. mame predpisany iny (ja 2.5, a ty 2.6)

[upravil dne 5.4.2009 foxo]

Mluvíš o tlaku v rezervní pneu

Odesláno
...

A pak třeba dopadneš jako já. Dal jsem oba tyto údaje a paní mě řekla, ať přijedu s autem, že tam jsou stejně 3 odstíny. :bojim:D

3 odstíny jsou kvůli tomu, že ten lak časem bledne a mění se a oni podle vzorků, které přiloží na konkrétní auto, namíchají lak tak, aby byl co nejvíc podobný tomu co na autě je... :papa

Odesláno
Původně zaslal: VIP3R

3 odstíny jsou kvůli tomu, že ten lak časem bledne a mění se a oni podle vzorků, které přiloží na konkrétní auto, namíchají lak tak, aby byl co nejvíc podobný tomu co na autě je... :papa

Jasný. To mě došlo. Ale nerisknu si vzít nějaký od oka aby to pak bylo jiné. :)

Jinak paní na mě vyrukovala asi se 7 stejně modrýma papírkama a zeptala se: \"která?\" . Takže auto si radši vezmu s sebou. :aut

Odesláno
Původně zaslal: roxbury7

hej presne takú farbu by som potreboval aj ja..:D kto vie kde sa dá takáto zohnat v okolí tt nech sa mi ozve na sz. dík moc

cau roxy, to mas tak daleko do peugeotu (BEGAM s.r.o.) v TT?

Odesláno

no to sem zvedavy, a hlavne kolko to stalo... Neni teraz na slovensku nejaka jarna prehliadka u Peugeotu??? Ze by mi to za par eur skontrolovali.

PS: co lizatko? este si ho neutrhel??

Odesláno

Presne tak, ako pise uzivatel vyssie, ked som sa pytal na odtien na mojho Peugeota

tak mi povedali v servise, ze je 8 odtienov ETS - Gris Cendre - pieskova metaliza (podla nejakej stupnice 4 odtiene tmavsie a 4 bledsie, zavisi to aka bola sorta-varka prave namiesanej farby vo vyrobe), a tiez su este dvaja vyrobcovia farby BK a Basf. Najlepsie je ist do servisu a metodou prikladania miesanej farby k povodnej namiesat prislusnu farbu....a tiez pritom musi byt velmi sikovny lakyrnik ;)

[upravil dne 7.4.2009 PeugeotHDi]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...