Přejít na obsah

oko1980

Uživatel
  • Počet příspěvků

    168
  • Registrace

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

oko1980's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

0

Popularita

  1. oko1980

    Problem s motorom- neskapina

    Nema DRV ventil vpliv iba na to ze horsie startuje? Mne startuje vpohode, len pri vypnuti klucikov motor stale bezi a skape az pochvilke, ale vsimol som si, ze to robi, iba ked je motor na volnobehu. Ked ho vypnem v otackach, vypne sa uplne normalne a hned.
  2. Mam P406 2.0HDI 80KW, a mam problem, ze po vypnuti klucika mi este motor 6-7 sekund bezi a az potom skape. Po nastartovani, mi svieti chyba motora a motor nejde viac ako do 2800 otacok. Na diaknostike mi ukazolo chyba cidla tlaku, to som vymenil, ale robi to stale. Neviete cim to moze byt?
  3. V roku 2000 je samizda 6 ziaroviek, ale ked ich iba vymenis diodami moc dobre to svietit nebude. Ja som to robil davnejsie takto: Tiez som pouzil diody ale nie miesto ziaroviek
  4. Dnes som sa konecne odhodlal vystusat Tec 2000. Pouzil som k tomu motorcek zo stareho cerpadla z nadrze kde nefungoval plavak. Nieje to nic zlozite a za 5 minut som to mal spravene.
  5. oko1980

    zadni svetla novy model

    Ona tam neni preto ziarovka, lebo svetla su rovnake pre auta s lavostrannym a pravostrannym riadenim. A hmlovka ma byt zapojena ina na strane k strede vozovky. Auta z anglicka maju zadnu hmlovku zasa ina na pravej strane.
  6. oko1980

    Displej typ C

    Devils-night : Ano ten mam od teba, a zatial sluzi super, okrem toho ovladania, ale uz som si zvikol a nemenil by som ho spet.
  7. oko1980

    Displej typ C

    Bude fungovat vsetko, okrem ovladania pod volantom. Ja ho mam tiez z verzie s MUX na aute bez verzie mux
  8. oko1980

    displej v 406-ke

    Ja som ho tiez menil, a je to bez problemou. Budes tam mat naviac dve dlhodobe spotreby, ktore si mozes nezavisle na sebe vynulovat.
  9. Už som to robil na dvoch pežotoch, a zakaždým bez problémov. A dokonca zakazdým bola v aute predpriprava na vyhrev sedaciek. Ak by si popreboval konkretnu pomoc, rad pomozem.
  10. Sweetyboy: Áno ide normálne regulovať svietivosť ako aj pri klasických žierovkách.
  11. Je to normálne, to svieti aj mne. Ono sa pochvilke samo vypne.
  12. oko1980

    Ako vyzera vas interier 406

    Tu je inzerát, kde rozpredavajú 406 s polokozou. http://www.autobazar.eu/sk/peugeot-406-break-22-hdi-pack-sport-id1166104.html
  13. oko1980

    ako zmenit podsvietenie displeja

    Plosak robit nemusis, nalep to na povodny.
  14. oko1980

    ako zmenit podsvietenie displeja

    Áno tá zelená je len na farbu. Keby si zodnal dobrú modrú fóliu, tak by si nemusel ani meniť žiarovky.
  15. oko1980

    ako zmenit podsvietenie displeja

    Vymenil som ziarovky za diody. Tu modrú som dal pod display. A tú zelenú treba odlepit. Ako pozerám, si z PB, ja bívam v Prečíne, tak ak chceš dobehni, mam doma jeden rozobratý dysplay, tak ti to môžem ukázať.
×
×
  • Vytvořit...