Přejít na obsah

carter

Uživatel
  • Počet příspěvků

    38
  • Registrace

O uživateli carter

  • Datum narození 18.7.1985

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 308
  • Rok výroby
    2008

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Povazska Bystrica
  • Stát
    Slovenská republika

carter's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. carter

    airbagy z UK auta

    palubku mam novu, staci mi uz len spolujazdcov airbag. Preto sa pytam, ci nebude problem, ked si kupim bag z uk vectry. napinace pasov (myslim, ze sa im nadava pyropatrony) budu asi sediet, nie? (akurat, ze ich vodicov pojde mne k spolujazdcovi a naopak)
  2. carter

    airbagy z UK auta

    pytam sa to vseobecne... ale ja to potrebujem do opel vectra, 2004
  3. carter

    airbagy z UK auta

    nebude problem ani s tvarom airbagu? (napr vpredu u spolujazdca)
  4. carter

    airbagy z UK auta

    takze pri zachovani presneho modelu auta je mozne pouzit airbagy aj z UK auta, ok? Nebude s tym ziaden problem?
  5. zdravim, je mozne pouzit airbagy z UK auta na EU aute? Nie su nejako odlisne od airbagov v EU automobiloch? Viem, ze napr. svetlomety, palubka, niektore casti motora... nie je mozne pouzit ako nahradny diel pre EU auto, ale ako je to s airbagmi? dakujem.
  6. carter

    ako zmenit podsvietenie displeja

    prave som tu zelenu vrstvu odlepil, slo to jednoduchsie ako som si myslel Teraz uz len zohnat modre smd diody a spravit si maly plosak (nahradit povodny, ktory bol na klasicke ziarovky) a splasit nejaku foliu, ktora by rozptylila svetlo. dakujem za rady
  7. carter

    ako zmenit podsvietenie displeja

    no ak by som si nebol isty, tak dobehnem Zelena vrstva na displeji nema ziadnu funkciu, len farbu podsvietenia? Nie je potrebna na zobrazovanie textu na displeji? ..aby som si neznicil palubny Takze staci len vymenit zelenu vrstvu z displeja za hociaku modru foliu a vymenit ziarovky?
  8. carter

    ako zmenit podsvietenie displeja

    si len vymenil diody za modre? Ta modra folia je pod alebo nad displejom? Zelenu vrstvu si na displeji nechal, nedaval si ju dole?
  9. zdravim, teraz je podsvieteny na zeleno, ako docielim aby bol podsvieteny na modro? Musim z neho odlepit tu zelenu foliu? mam v aute takyto displej palubneho:
  10. carter

    kupa auta + oprava

    viem, ze pred prihlasenim musi mat auto spravenu STK. Ale ci je vacsi problem kupovat auto bez STK alebo je to jedno? Keby bola platna, uznaju mi ju aj u nas, nie? A ked uz prepadla, treba spravit novu u nas. V nicom inom nie je rozdiel? Nerobia problemy napr na STK, ze auto je dovezene a bez platnej kontroly?
  11. carter

    kupa auta + oprava

    jeden chlapik co nam opravoval aj predosle auto by mohol ist so mnou, vyzna sa v tom viac ako ja, tak poradi co by to cca vsetko stalo a co vsetko je vlastne poskodene.. zatial vdaka za odpovede. Nevie niekto ako je to s tym prihlasenim, ked uz nema platnu STK?
  12. zdravim, mam mensi problem, chcem kupit auto, no nema uz platnu STK, pred tyzdnom skoncila a je buchnute na prednu cast. Nic vazne, naraznik aj svetla su na svojom mieste, akurat prasknute. Predna konstrukcia pod naraznikom je trocha ohnuta, ale do motora nezasiahla. RJ je v haji (auto nestartuje), takze treba kupit novu. Pri zhanani RJ je treba davat pozor na motorizaciu a rok vyroby, ci este aj na nieco ine? Bude problem s prihlasenim na Slovensku, ked je auto z ciech a nema uz platnu STK? diky
  13. skus program Internet donwload manager. Skvely manazer a dokaze stiahnut aj hociake video z webu.
  14. carter

    display peugeot 206

    Ale ten A-ckovy zozenies myslim rychlejsie ako B-ckovy. Vela ludom co si to prehadzuju, im tie A-ckove ostavaju, cize je tu vacsia sanca ho niekde zohnat.
  15. carter

    display peugeot 206

    displej tam mas asi typA, ak by si zhanala novy, tak by si sa mohla popozerat po B-ckovom. aky mas rok vyroby? ak po oktobri 2001, tak by ti tam siel aj ten B-ckovy a mala by si aj palubny sedi tam aj displej z 307, nemusi byt len z 206.
×
×
  • Vytvořit...