Radek Hurvajz Odesláno 3. duben 2009 Odesláno 3. duben 2009 No, počasí přálo tak jsem se vrhnul na nastřik bubnů a brzdičů který dostali letos pořádně na frak, když jsem měnil kola tak jsem se až zděsil, vypadali jak lišky Zvolil jsem černou polomatnou žáruvzdornou barvu, na barevný nějak nemám náladu a už asi ani roky, a pak žlutý a červený má každej, tak já mám černý [upravil dne 3/4/09 Radek Hurvajz] Citovat
čakom Odesláno 3. duben 2009 Odesláno 3. duben 2009 já mám taky černý s černou vyniknou víc kola;) Citovat
@re Odesláno 3. duben 2009 Odesláno 3. duben 2009 Původně zaslal: čakom já mám taky černý s černou vyniknou víc kola;) chtěl jsem původně třmeny nalakovat komaxitem do rudou brembo červenou (včetně nástřiku loga), ale když jsem na auto nasadil černo-stříbrné kola, tak jsem to zavrhnul... nechci mít z auta cirkus... btw. dobrá práce Radku Citovat
agresssor Odesláno 3. duben 2009 Odesláno 3. duben 2009 ja to delal ve zluty az bude foto tak to sem hodim Citovat
BoneDaddy Odesláno 3. duben 2009 Odesláno 3. duben 2009 Radku dobrá práce. Jinak mám taky černou. Jak psal čakom, pak víc vyniknou kola. Citovat
tomike Odesláno 3. duben 2009 Odesláno 3. duben 2009 Tiez mam cierne, je to otazka vkusu a myslim si, ze k 406 sa ina farba ani nehodi. Citovat
jarajarda Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 Vyměnil jsem sice komplet brzdy, ale na brzdiče čas zatím nebyĺ, ale taky nebudou barevný, černá je dobrá, už je to tak Citovat
vendelinek Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 No,diť je to ,máš to pěkný,ta matovka se na to parádně hodí Citovat
MatrixChose Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 Já mám zatím jen kotouče a jak jinak než černý Citovat
Accounter Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 Ako to striekate, resp natierate? Stetec alebo spray? Aka farba (typ)? Aky spray? Link pomoze. Neovplyvni to nejako po natreti \"hardware\"? Citovat
tomike Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 Pouzivam klasicky Hamerite na hrdzu a uplna spokojnost. Na maminej ibize drzi uz 5 rok a okrem poskodeni od kamienkov ziadna ujma. Na mojej 406 cierna 2 rok a parada. Citovat
Medvěd Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 Díky barvě mi auto líp brzdit určitě nebude, tak nač se s tím patlat Citovat
KoudaK Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 Původně zaslal: Medvěd Díky barvě mi auto líp brzdit určitě nebude, tak nač se s tím patlat Máš recht... Citovat
Pe.Tr Odesláno 7. duben 2009 Odesláno 7. duben 2009 mám taky černé ikdyž teda někdy změní barvu do ruda Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.