Pišta Odesláno 1. duben 2009 Odesláno 1. duben 2009 Ahoj pežoťáci. Prosím Vás,tady se někdy debatovalo o vůni,která se přidělá přímo na tu papírovou vložku ve filtru pod př. oknem. Nějak to tu nemůžu najít. Poraďte,nebo nabídněte. Předem dík Citovat
Burisek Odesláno 1. duben 2009 Odesláno 1. duben 2009 já tam dal obyčejnej stromeček a přišpendlil aby neulítnul... přímo do toho filtru a pohoda..... Citovat
Makvej Odesláno 2. duben 2009 Odesláno 2. duben 2009 existuju aj univerzalne parfumovane gulicky do sackov vysavacov Citovat
vendelinek Odesláno 2. duben 2009 Odesláno 2. duben 2009 Původně zaslal: Makvej existuju aj univerzalne parfumovane gulicky do sackov vysavacov Tak o tech guličkách mi rači nemluv,sodoma gomora,to je síla,jednou sem to dal do vysavače,a tejden sme větrali,už nikdy víc Citovat
OK406 Odesláno 2. duben 2009 Odesláno 2. duben 2009 Původně zaslal: vendi.stejskal Původně zaslal: Makvej existuju aj univerzalne parfumovane gulicky do sackov vysavacov Tak o tech guličkách mi rači nemluv,sodoma gomora,to je síla,jednou sem to dal do vysavače,a tejden sme větrali,už nikdy víc A u nás to dávájí skoro pořád do vysavače, ale to nejsem doma, když vysávají!!Jinak vysávám, když už je to slabší!! To i náš pes zaleze!! Citovat
urdemala Odesláno 3. duben 2009 Odesláno 3. duben 2009 Původně zaslal: vendi.stejskal Původně zaslal: Makvej existuju aj univerzalne parfumovane gulicky do sackov vysavacov Tak o tech guličkách mi rači nemluv,sodoma gomora,to je síla,jednou sem to dal do vysavače,a tejden sme větrali,už nikdy víc a nebyla to ta kulička do záchodu? Citovat
Pe.Tr Odesláno 3. duben 2009 Odesláno 3. duben 2009 jsou takove vonne tyčinky, dělal to citroen , mam ji v autě ale nekde jsem ted cetl ze jsou snad nějake ee tak je citroen uz nedela , no ale vonelo to hezky , dnesuz bych tam rozstříhal nejakej vonnej stromeček. Citovat
Ferry Odesláno 3. duben 2009 Odesláno 3. duben 2009 ja mam do vydechu na nohy pichnutou takovou tu normalni vuni co je od ambipur ci jake firmy Citovat
ozzy56 Odesláno 3. duben 2009 Odesláno 3. duben 2009 a co takhle nalejt na filtr pitralon ?? :D Citovat
Ferry Odesláno 3. duben 2009 Odesláno 3. duben 2009 Původně zaslal: ozzy1956 a co takhle nalejt na filtr pitralon ?? :D to uz tam muzes rovnou rozklepnout vajicko a nechat delsi dobu na slunci Citovat
ozzy56 Odesláno 3. duben 2009 Odesláno 3. duben 2009 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: ozzy1956 a co takhle nalejt na filtr pitralon ?? :D to uz tam muzes rovnou rozklepnout vajicko a nechat delsi dobu na slunci myslel jsem hned na desinfekci a zničení všech roztočů atd,prostě kompletní údržba klimatizace--pitralonem--. :D [upravil dne 3/4/09 ozzy1956] Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 3. duben 2009 Odesláno 3. duben 2009 Pitralonek..... hmmmm..... hned by se mnou děd jezdil raději :-) Citovat
Pišta Odesláno 5. duben 2009 Autor Odesláno 5. duben 2009 Tak díky za rady. Nakonec jsem tam dal ten kulatý placatý fialový gel za 65kč. Tak teď voním. Citovat
majty Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 kde najdu ten filtr u 406 sedan novy model ? Citovat
MJSytic Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 Původně zaslal: majty kde najdu ten filtr u 406 sedan novy model ? Dej to radši do servisu Ne počkej, ty to fakt nevíš??? Citovat
majty Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 Původně zaslal: MJSytic Původně zaslal: majty kde najdu ten filtr u 406 sedan novy model ? Dej to radši do servisu Ne počkej, ty to fakt nevíš??? mam auto chvili... a sem linej hledat Citovat
MJSytic Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 mam auto chvili... a sem linej hledat Tak aspoň, že se stydíš Napíšu to ve zkratce. Kapota nahoru, prostor jak je motor stěračů, nalevo od něj (před spolujezdcem) Překryto kusem plastu. Někde tu jsou fotky, ale taky jsem línej Citovat
majty Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 MJSytic: aaha tak uz asi vim.. diky jelikoz mi celkem dost zavani klimatizace tak si ji chci nechat vycistit a tenhle filtr by se mel asi vymenit, ze? Citovat
MJSytic Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 Původně zaslal: majty MJSytic: aaha tak uz asi vim.. diky jelikoz mi celkem dost zavani klimatizace tak si ji chci nechat vycistit a tenhle filtr by se mel asi vymenit, ze? Tak to každopádně Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.