Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

věříte na zmrtvýchvstání? aneb kam až jsou někteří jedinci schopni zajít

Recommended Posts

Odesláno

Na druhou stranu ozvat se (v tomhle vláknu)chtělo asi hodně odvahy.....

Odesláno
Původně zaslal: bostich

Odvahu to chtělo, ale co jsem si nadrobil, musím si také sníst. Až do dna.....:(

Odesláno
Původně zaslal: MaPiv

Původně zaslal: bostich

Odvahu to chtělo, ale co jsem si nadrobil, musím si také sníst. Až do dna.....:(

No a proč si to nechal dojít až takle daleko,to si měl udělat už dávno

Odesláno

.......a já myslel že ses zabil na mojich gumách........ ani bys nevěřil že jsem na to dlouho myslel.....není to dobrý pocit prodat borcovi staré gumy a o pár dní se dozvěděl že je mrtvý.....

Odesláno

Hm, spíš než se tady kát bych preferoval vyřešení celé situace k oboustranné spokojenosti. Takže pokud to MaPiv s Pe.Trem skutečně vyřeší, jediným administrátorským zásahem bude uzamknutí tohoto tématu, protože dál už nebude potřeba se v celé nepříliš veselé věci hrabat.

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Hele, maně mě tak napadá, jak to dopadlo s tou woodyho Alfou? Jak jsi psal, že jsi asi první v pořadí...

woody se mi neozval...takže nevím, jak to dopadlo...

Odesláno

Tiez pridavam moje uznanie.. Aj ked si spravil hlupost, kazdy ju moze spravit v krizovej situacii. Pokial to s petrom vyrovnas, tak ses k tomu postavil ako spravny chlap...

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

Hm, spíš než se tady kát bych preferoval vyřešení celé situace k oboustranné spokojenosti. Takže pokud to MaPiv s Pe.Trem skutečně vyřeší, jediným administrátorským zásahem bude uzamknutí tohoto tématu, protože dál už nebude potřeba se v celé nepříliš veselé věci hrabat.

S Pe.Trem jsem domluven, s tím, že ve čtvrtek se koná na Džbáne minisraz. Dojedu tam a veřejně se mu omluvím !!!

Takže, kdo chce poznat vola(mě), má možnost....

[upravil dne 30/3/09 MaPiv]

Odesláno

MaPiv - přiznávám bez mučení, že jsem o Tobě měl do teď zcela jiné mínění (to jsem popsal o něco výš a za rámeček by sis ho jistě nedal). To, že ses k problému (který jsi před rokem založil tím nesmírně pitomým způsobem) postavil čelem a aspoň se snažíš vyžehlit co jde (pokud tedy od slov dojde k činům) Tě v mých očích celkem povzneslo.

To, že ale DOBROVOLNĚ chceš vstoupit do jámy lvové (Džbán) a riskovat tak vysvětlování svého činu nejen Pe.Trovi, ale cca xxx dalším lidem - to je opravdu odvážný krok který oceňuju.

[upravil dne 30/3/2009 Medvěd]

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

MaPiv - přiznávám bez mučení, že jsem o Tobě měl do teď zcela jiné mínění (to jsem popsal o něco výš a za rámeček by sis ho jistě nedal). To, že ses k problému (který jsi před rokem založil tím nesmírně pitomým způsobem) postavil čelem a aspoň se snažíš vyžehlit co jde (pokud tedy od slov dojde k činům) Tě v mých očích celkem povzneslo.

To, že ale DOBROVOLNĚ chceš vstoupit do jámy lvové (Džbán) a riskovat tak vysvětlování svého činu nejen Pe.Trovi, ale cca xxx dalším lidem - to je opravdu odvážný krok který oceňuju.

[upravil dne 30/3/2009 Medvěd]

Co jsem si nadrobil, musím si sníst.

I když vím, že klidné spaní mít nebudu a určitě se mi budou třást kolena....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...