Guest bostich Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 Na druhou stranu ozvat se (v tomhle vláknu)chtělo asi hodně odvahy..... Citovat
Edison Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 Ale jóóóó.... Jedna věc by tě omluvila... Vlastní smrt.... ;-) Citovat
MaPiv Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 Původně zaslal: Edison Ale jóóóó.... Jedna věc by tě omluvila... Vlastní smrt.... ;-) To máš recht.... Citovat
MaPiv Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 Původně zaslal: bostich Na druhou stranu ozvat se (v tomhle vláknu)chtělo asi hodně odvahy..... Odvahu to chtělo, ale co jsem si nadrobil, musím si také sníst. Až do dna..... Citovat
vendelinek Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 Původně zaslal: MaPiv Původně zaslal: bostich Na druhou stranu ozvat se (v tomhle vláknu)chtělo asi hodně odvahy..... Odvahu to chtělo, ale co jsem si nadrobil, musím si také sníst. Až do dna..... No a proč si to nechal dojít až takle daleko,to si měl udělat už dávno Citovat
oddie Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 Dobrý, tak už bych z toho tady dále nedělal drámo, a nechal dotyčného, ať to pořeší s Petrem sám. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 No člověče já čumím, já si myslel že budeš dělat mrtvýho brouka dál a ty ses ozval, no máš u mě aspoň jeden malej bodík za tu odvahu a upřimnost, doufám že to fakt dáš dokupy Citovat
Přema Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 .......a já myslel že ses zabil na mojich gumách........ ani bys nevěřil že jsem na to dlouho myslel.....není to dobrý pocit prodat borcovi staré gumy a o pár dní se dozvěděl že je mrtvý..... Citovat
vendelinek Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 ještě jednu věc bych měl,je to teda na PE.Tr ovi,ale účet bych nedával,pěkně z očí do očí,když se chce sejít Citovat
oddie Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 Hele, maně mě tak napadá, jak to dopadlo s tou woodyho Alfou? Jak jsi psal, že jsi asi první v pořadí... Citovat
Kurt Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 Hm, spíš než se tady kát bych preferoval vyřešení celé situace k oboustranné spokojenosti. Takže pokud to MaPiv s Pe.Trem skutečně vyřeší, jediným administrátorským zásahem bude uzamknutí tohoto tématu, protože dál už nebude potřeba se v celé nepříliš veselé věci hrabat. Citovat
MaPiv Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 Původně zaslal: oddie Hele, maně mě tak napadá, jak to dopadlo s tou woodyho Alfou? Jak jsi psal, že jsi asi první v pořadí... woody se mi neozval...takže nevím, jak to dopadlo... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 Tiez pridavam moje uznanie.. Aj ked si spravil hlupost, kazdy ju moze spravit v krizovej situacii. Pokial to s petrom vyrovnas, tak ses k tomu postavil ako spravny chlap... Citovat
MaPiv Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 Původně zaslal: Kurt Hm, spíš než se tady kát bych preferoval vyřešení celé situace k oboustranné spokojenosti. Takže pokud to MaPiv s Pe.Trem skutečně vyřeší, jediným administrátorským zásahem bude uzamknutí tohoto tématu, protože dál už nebude potřeba se v celé nepříliš veselé věci hrabat. S Pe.Trem jsem domluven, s tím, že ve čtvrtek se koná na Džbáne minisraz. Dojedu tam a veřejně se mu omluvím !!! Takže, kdo chce poznat vola(mě), má možnost.... [upravil dne 30/3/09 MaPiv] Citovat
Medvěd Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 MaPiv - přiznávám bez mučení, že jsem o Tobě měl do teď zcela jiné mínění (to jsem popsal o něco výš a za rámeček by sis ho jistě nedal). To, že ses k problému (který jsi před rokem založil tím nesmírně pitomým způsobem) postavil čelem a aspoň se snažíš vyžehlit co jde (pokud tedy od slov dojde k činům) Tě v mých očích celkem povzneslo. To, že ale DOBROVOLNĚ chceš vstoupit do jámy lvové (Džbán) a riskovat tak vysvětlování svého činu nejen Pe.Trovi, ale cca xxx dalším lidem - to je opravdu odvážný krok který oceňuju. [upravil dne 30/3/2009 Medvěd] Citovat
MaPiv Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 Původně zaslal: Medvěd MaPiv - přiznávám bez mučení, že jsem o Tobě měl do teď zcela jiné mínění (to jsem popsal o něco výš a za rámeček by sis ho jistě nedal). To, že ses k problému (který jsi před rokem založil tím nesmírně pitomým způsobem) postavil čelem a aspoň se snažíš vyžehlit co jde (pokud tedy od slov dojde k činům) Tě v mých očích celkem povzneslo. To, že ale DOBROVOLNĚ chceš vstoupit do jámy lvové (Džbán) a riskovat tak vysvětlování svého činu nejen Pe.Trovi, ale cca xxx dalším lidem - to je opravdu odvážný krok který oceňuju. [upravil dne 30/3/2009 Medvěd] Co jsem si nadrobil, musím si sníst. I když vím, že klidné spaní mít nebudu a určitě se mi budou třást kolena.... Citovat
Pe.Tr Odesláno 30. březen 2009 Autor Odesláno 30. březen 2009 myslim, že ostatnim i mě to už vysvětlil , Džbanu se bát nemusi . Citovat
oddie Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 Tak, naživo ho beztak nikdo nesežere Skoro lituju, že na tom Džbáně tentokrát nebudu Citovat
Alesek Odesláno 31. březen 2009 Odesláno 31. březen 2009 Muselo to být opravdu hodně odvahy vlítnout sem, doufám že to dátáhnete s Pe.trem do konce a ke spokojenosti obou. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.