automale Odesláno 16. březen 2009 Odesláno 16. březen 2009 2x do tyzdna jazdim rano urcitu trasu. Na jednom useku kde hlavna cesta, rozumej uzka cesta medzi dedinami, vchadza do malinkej dediny ktoru navyse chyta len krajom. Je tam samozrejme povolena 50km/h. Rano jedna tetula ide na autobus do prace. A pretoze sa jej nechce ist obklukou cez obec po prazdnej ceste, chodniku tak radsej prejde cez zahradu otvori si branku a sup ju na hlavnu cestu bez krajnice a ide neosvetlena bez akychkolvek reflexnych prvkov na zastavku po okraji cesty. V zime za tmy ma oslepilo protiiduce auto a skoro som ju zrazil . Uhnut sa vlasne nema kde lebo je tam zraz a 2 auta a ona sa tam nezmestia. Panulka si koleduje o zdravie, ja a ty co tade chodia rano v tom case o basu. Dnes, uz byva rano svetlo, som ju zbadal z dialky a oproti isli auta tak som zacal v predstihu spomalovat. Musel som pred tou kravou takmer zastavit a pockat kym oprotiiduce auto neprejde, aby som ju neohrozil. Panulka ma uz dost irituje. Doprial by som jej nakladak za dazda nech ju tam poriadne odfukne do toho zrazu a blata. Hlavne ze uzakolnili 50km/h v obci. Tej krave ani 30km/h nepomoze ked je sprosta. Takym kto bude davat pokuty ako je ona? Citovat
ChodeC Odesláno 16. březen 2009 Odesláno 16. březen 2009 vylezt, servat, nasedout a jet...a opakovane. Treba dostane rozum. Citovat
vendelinek Odesláno 16. březen 2009 Odesláno 16. březen 2009 Původně zaslal: ChodeC vylezt, servat, nasedout a jet...a opakovane. Treba dostane rozum. U takovejch lidí prd platný,druhej den je to to samý,jakoby si nic neřek,taky znám ten případ,a silnice máme docela široký,a chodníky Citovat
AnotherOne Odesláno 16. březen 2009 Odesláno 16. březen 2009 Aj u nás je kráv na ceste viac než dosť. Citovat
Demo Odesláno 16. březen 2009 Odesláno 16. březen 2009 Dobri jsou taky cyklozmrdi.... Dneska jsem malem sejmul jednoho curaka u VUT v Brne Citovat
automale Odesláno 16. březen 2009 Autor Odesláno 16. březen 2009 ked mne cyklisti nejak nevadia, beriem ich ako ucastnikov premavky, / asi preto ze sam som cyklista co casto jazdi po okreskach uz od malicka :-) / ale pravda je ze cyklista bez skusenosti a neznaly dopravnych predpisov je smrt a aj ignorantsky cyklisti ktory na to sadnu raz za rok lebo je pekne a oni idu na vylet a vsecia sa z nich poserme teraz lebo oni su na vylete a mi ostatny na tej ceste nemame co robit. pohybuju sa aspon akou takou rychlostou a teraz uz policajti pojdu aj po nich - cize aj mne :-( ale chodec by vazne na ceste nemal co robit. Cyklistu cakam ze tam bude ale stara tetka za dedinou v ciernom teda nie, to sa mi srdco trase este dalsich 10km ked taku zbadam na poslednu chvilku. najviac mi aj tak vadia chodci a korculiary. Citovat
Péťa Odesláno 16. březen 2009 Odesláno 16. březen 2009 Nejhorší je, že na ni nemáš. Klidně tam může jít mamina s kočárkem a taky neosvětlená. Je to hnus velebnosti. A při tom ty reflexní proužky jdou sehnat všude a jsou zdaleka vidět. Citovat
Medvěd Odesláno 16. březen 2009 Odesláno 16. březen 2009 K tématu jen tolik. Když jsem jezdil s Helčou často na Slovač, měl jsem opravdu strach z neosvětlených a tmavých cyklistů (i pěších) pohybujících se mezi obcemi s řádným alkoholickým rozptylem - bezvadné to bylo obzvlášť na podzim, kdy se brzo stmívá a silnice byly plné s*aček z pole, to byla jízda po Slovači podobná ruské ruletě. Když jsem se pak u mé kamarádky na jižní moravě (Mikulov) rozčiloval, jací jsou ti slováci ignoranti, že by stačilo blbý blikací světýlko za 50,- Kč a byl by klid, má kamarádka se na mě velice překvapeně podívala se slovy: \"Myslíš, že já mám na kole blikačku??? Víš, jak by se mi na vesnici smáli??\" čímž mě teda 100%ně odzbrojila Citovat
Fusion Odesláno 16. březen 2009 Odesláno 16. březen 2009 Nainstaloval sem partnerce vzduchový troubítko. Uvidíme jak se to bude cyklistům líbit. Citovat
NicolasB Odesláno 16. březen 2009 Odesláno 16. březen 2009 No a pak se stačí zeptat \"Jak se ti šlape chlape.\":D Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 16. březen 2009 Odesláno 16. březen 2009 Ja uz som tiez rozmyslal, ze si dam do auta spravit tie poriadne truby, co ked s tym zatrubis, tak rovno padne niekto na zadok. Mna irituju v centre mesta. Chodniky su tam pomali vecsie, ako cesta, a clovek, ked tade ide, tak ludi je na ceste jak na.ranych a ked tade idem 30 tkou, tak pozeraju na mna ako na vraha, a este sem tam nieco ukazu, ze ci mi ako ne*ebe tade chodit autom A este viac ma irituju u nakupneho strediska. Zaparkovane auto v rade, sadnem, cuvam, pomaly, aby som nikoho nesundal, a pravidelne sa mi stane, ze nejkay dobrudruh, aj ked vidi cuvace auto s cuvacimi svetlami, mi proiste na poslednou chvili skoci za auto, a ty se pos.r aby si ho v spetakoch zabadal, a stihol ubrzdit. Citovat
marko306 Odesláno 16. březen 2009 Odesláno 16. březen 2009 jazdim s tatrou. Raz som siel medzi nitrou a hlohovcom (kto to pozna vie aka je tam uzka cesta) a stretol som skupinku ciklistov navlecenych v tych farebnych elastakoch a samozrejme vedla seba. Obehnut sa nedalo auta skoro stale v protismere a tatra akceleracia null bod. Siel som za nimi hadam vise kilometra a nic ani uhnut. Zatrubeu som jak slak posledny dvaja sa skoro posrali a zdrbali sa do jarku he he he a este nadavali, ze ci nemam dost siroku cestu. A este lepsie su babky v dedine co idu cez zimu z vecernej omse roztahane po ulici v ciernom. Citovat
farky Odesláno 16. březen 2009 Odesláno 16. březen 2009 :xvulhehe marko, ja tiez jazdim tatrou, po NR a sirokom okoli ale k teme, ono najlepsie na tom je,ze takmer vzdy (najma tych cyklistov) dobehnem v zakrute a jak naschval ide akurat oproti este nejake auto.. a teraz im uz pomaly aj zacina sezona... [upravil dne 16/3/09 farky] Citovat
marko306 Odesláno 16. březen 2009 Odesláno 16. březen 2009 ooo, spsriaznena dusa . Takze vies o com hovorim. A ta sezona naprosty suhlas:super Citovat
Guest Scratch Odesláno 16. březen 2009 Odesláno 16. březen 2009 ma cyklisty plati vytlacit do skarpy, nebojte, neodrou auto, uhnou druha vec - zajet ke kraji, protocit kola, at si uzivaj cerstveho prachu Citovat
Ravel Odesláno 17. březen 2009 Odesláno 17. březen 2009 Původně zaslal: Scratch ma cyklisty plati vytlacit do skarpy, nebojte, neodrou auto, uhnou druha vec - zajet ke kraji, protocit kola, at si uzivaj cerstveho prachu dobráček Citovat
marko306 Odesláno 17. březen 2009 Odesláno 17. březen 2009 neviem co je na tom pravdy ale dost tomu verim. Kamarat mal VW jetu tusim 1,7d staru vybehnutu rarohu. Ze tiez ked mal problem so skupinkami tak jak ich obehol tak podradeu zadymil nacierno a zanim sa nestihali cudovat. Hadam este cil leza ty ciklisti ale na onkologii. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 17. březen 2009 Odesláno 17. březen 2009 No a predstav si, ze by si mal este zadohrabku To by sa prijemne nadychali Taketo praktiky som prevadel na hovada, ktery jezdily teraz v zime po cestach mimo mesta, ked boli posipane. Vsetok bordel sa nasral na krajnicu a do stredu, a samozrejme auto, bez zasterok, a pod kolesom po strede cesty, alebo po krajnici. A 20 metrov dozadu lietali kamienky... No radost nad radost... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.