Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Cestny vymol = prehnuty plechovy disk

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: praktik

vix a ja mam najlepsieho kamarata v cechach Usti Nad Labem:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

vix já mám v ústí taky hromadu kamarádů..... A já tam sem taky dost často:aut:D jinak zrovna dneska tam jedu jednomu na pohřeb....:(

Odesláno
Původně zaslal: vix

Původně zaslal: praktik

Medvěd ten slovak o slovenskych cestach pisal zo sna :roll:roll

Mno, s těmi cestami to bude stějné jako se vším ostatním. Na Slovensku jsou podle toho cesty lepší než v Čechách, nebe vždy modřejší než v Čechách a pacičky ze slovenského králíka přinášejí 2x víc štěstí než z českého. ;)

... tie cesty nie su bohvie co ani u nas ani u vas ale to nebo mame naozaj modrejsie :D :D :D

p.s. ak niekto neveri, treba zajst do Tatier :mrk

Odesláno

Z ministersta dopravy odpisali

za poškodenie vozidla z dôvodu zlého stavu vozovky - výmoľmi zodpovedá správca komunikácie. To neplatí, ak je nebezpečný úsek označený dopravnou značkou.

Z Vášho e-mailu nie je jasné, na ktorej ceste sa Vaše auto poškodilo, a kto je teda jej správcom zodpovedným za údržbu cesty. Správcom diaľnic a rýchlostných ciest je Národná diaľničná spoločnosť, a.s., správcom ciest I. triedy je Slovenská správa ciest, správcom ciest II. a III. triedy sú samosprávne kraje. Miestne komunikácie sú spravované príslušnými mestami a obcami.

Odporúčame Vám požiadať o náhradu spôsobenej škody správcu danej komunikácie, na ktorej prišlo k poškodeniu.

Ak by to bola cesta I. triedy, môžete kontaktovať Slovenskú správu ciest, úsek investičnej výstavby a správy ciest Banská Bystrica. Kontakt nájdete tu:

Odhadujem ze to bola cesta II. alebo III. triedy a uz som pisal na tu samospravu.

Odesláno
Původně zaslal: Makvej

Ten pruh nerozdeluje cestu od krajnice ale je to plna ciara a rozdeluje lavy a pravy jazdny pruh a ta diera je presne v linii pravych kolies ked sa drzis svojho pruhu...

z fotky to vypada opravdu jako krajnice. Leva strana fotky je krasny asfalt a prava cast vypada uzka a \"nejete\".

Odesláno

Takze mi odpisali.

Dobrý deň

V prvom rade je potrebné používať oči a potom volant a brzdu.

Každá prekážka sa dá obejít.

S pozdravom

Ing. Ondrej Ďurčík

vedúci odd. dopravnej infraštruktúry

Úradu Banskobystrického samosprávneho kraja

č.t.: 048/4325528

e-mail: ondrej.durcik@vucbb.sk

Super nie?

Odesláno

Chtělo by to větší záběr z místa DN nebo-li, kde se nehoda stala. Pokud je tam někde dopr. znač, která upozorňuje na poškození vozovky, tak zase zjistit, zda zaní není křižovatka, kde by za ní ztrácela platnost! A jak napsal Medvěd, volat policii a to už zdůvodu, aby se předešlo dalším komplikacím a nehodám. I oni by dali v rámci vyšetřování dané DN správci komunikace na vědomí, co se stalo. A věřím, že by jim správce komunikace takto arogatní email nenapsat. Na 100% určitě ne !!!:bacha

Odesláno

Takze mi odpisali.

Dobrý deň

S pozdravom

Ing. Ondrej Ďurčík

Super nie?

Tak to by mě zajímalo jak si toto můžou dovolit!Jestli překážka na silnici není nijak označená,tak zvláště na nepřehledném úseku nebo v noci ta překážka není vidět.Za tuhle drzost bych si jel s pánem co odepsal popovídat osobně,zvláště když odpovídá za to co na té silnice je a nebo není:bacha

Odesláno
Původně zaslal: OK406

Chtělo by to větší záběr z místa DN nebo-li, kde se nehoda stala. Pokud je tam někde dopr. znač, která upozorňuje na poškození vozovky, tak zase zjistit, zda zaní není křižovatka, kde by za ní ztrácela platnost! A jak napsal Medvěd, volat policii a to už zdůvodu, aby se předešlo dalším komplikacím a nehodám. I oni by dali v rámci vyšetřování dané DN správci komunikace na vědomí, co se stalo. A věřím, že by jim správce komunikace takto arogatní email nenapsat. Na 100% určitě ne !!!:bacha

Jen bych chtěl upřesnit, že křižovatka ruší pouze dopravní značku max. povoleno rychlost.

A místo nehody vyfoť co nejdříve, než ji označí.

Odesláno

Pokud by došlo po tvém upozornění k DN,kde by bylo zraněno více osob, šlo by o trestní čin!! Pokud by se prokázalo, že byli o dané zkutečnosti obeznámeni a věděli předem o daném poškození silniční komunikace viz tvůj email + fotografie z místa, tak to by jim ani oči+mozek+ruce nestačili. A to by mě pak velmi ajímalo, jak by odůvodnili odpověď na tvoje oznámení na danou zkutečnost!! To by si i mohl dodataečně uplatňovat nárok na odškodnění !!!

Odesláno

Takze mi odpisali.

Dobrý deň

S pozdravom

Ing. Ondrej Ďurčík

Super nie?

:D tomu nelze, než se zasmát.

Panu Ďurčíkovi bych doporučeně zaslal krabici s psíma exkrementama.

Odesláno

Takze mi odpisali.

Dobrý deň

S pozdravom

Ing. Ondrej Ďurčík

Super nie?

Bych mu obratem odpovedel:

Nejhorší je srážka s blbcem. Doufám, že vás uvidím včas a stihnu použít jak volant, tak brzdu.

Takovou odpoved si nikdo ve statnim sektoru prece nemuze dovolit. Kua kde to sme...

Odesláno
Původně zaslal: ChodeC

Takze mi odpisali.

Dobrý deň

S pozdravom

Ing. Ondrej Ďurčík

Super nie?

Bych mu obratem odpovedel:

Nejhorší je srážka s blbcem. Doufám, že vás uvidím včas a stihnu použít jak volant, tak brzdu.

Takovou odpoved si nikdo ve statnim sektoru prece nemuze dovolit. Kua kde to sme...

Pozor, to je samospráva, ale s debilmi sa dá stretnúť všade.

[upravil dne 16.3.2009 AnotherOne]

Odesláno

Takze mi odpisali.

Dobrý deň

S pozdravom

Ing. Ondrej Ďurčík

Super nie?

No ještě, že se podepsal. Aspoň víš, komu máš nakopat jeho tlustou pr.el. :bacha

Odesláno

Cestou nebola absolutne ziadna vystrazna ani zakazova znacka, to je bezdebaty. Vyrovnanie a obutie ma stalo 7€, akurat ze budem musiet ist na tu geometriu co bude asi vacsia palka, ale tak nezlozi ma to, je mi jasne ze mat auto nieje len o tom lievat tam benzin a to je jedine za co budem platit, ale ide aj o to ze z toho benzinu ide dost velka cast tomuto socikovskemu statu, tak by bolo fajn za to aj tu dieru zaplatat a poistit si na taketo pripady cesty. Ked si zoberiem, ze clovek ktory ma toto nastarosti ma nazor ze \"kazda prekazka sa da obist\" tak to je ako zly sen. Co keby som spanikaril, prudko uhol, dostal smyk a naplieskal do toho auta co slo prave oproti, alebo po nazare do kolesa by sa stalo auto neovladatelne. Ale hlavne ze policia ma nove laserovky za xy milionov a meria s nimi 50 na dvojprudovej ceste na okrajoch mesta a tvaria sa pritom ako nam chrania nase zivoty, pritom im ide len o prachy, aby mal stat z coho platit takych odbornikov ako Ing. Ďurčík.

Odesláno
Původně zaslal: Laďa

Původně zaslal: OK406

Jen bych chtěl upřesnit, že křižovatka ruší pouze dopravní značku max. povoleno rychlost.

A místo nehody vyfoť co nejdříve, než ji označí.

krizovatka rusi vsetky obmedzenia ktore boli pred tym...

ved ako moze niekto kto pride z druhej cesty vediet co bolo pred krizovatkou?

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

NĚKDE V JINÉM PŘÍSPĚVKU NĚJAKÝ SLOVÁK VELICE HLASITĚ CHVÁLIL, JAK SE KVALIRTA SLOVENSKÝCH SILNIC SKOKOVĚ ZLEPŠILA K LEPŠÍMU - VIDÍM, ŽE ASI NEMĚL ÚPLNOU PRAVDU

[upravil dne 14/3/2009 Medvěd]

ten \" NĚJAKÝ SLOVÁK \" musel byť slušne povedané pod vplyvom návykových a omamných látok. Alebo Stevie Wonder:cool::cool::aut

Odesláno

Takze mi odpisali.

Dobrý deň

S pozdravom

Ing. Ondrej Ďurčík

Super nie?

Mno, pak Ďurčík si o Tobě dozajista má právo myslet co chce, ale takhle arogantní odpověď si nesmí dovolit. Takže bych se po něm malinko povozil - alespoň fwd nějakému nadřízenému...

(jinak takovýhle obsah se dal čekat ;), ale formulaci panáček kapánek přehnal)

Odesláno

Takze mi odpisali.

Dobrý deň

S pozdravom

Ing. Ondrej Ďurčík

Super nie?

No a čo keby si to poslal napr. do JOJ-ky, Markízy, Nového času... Bulvár si niekedy rád zmlsne na arogantnom úradníkovi, keď nebudú mať písať o niečom inom zaujímavom..

Alebo, občas zavolať na uvedené číslo p. Ďurčíkovi, a troška ho vytrhnúť z toho dôležitého úradovania

príp. sa sťažovať šéfovi samosprávneho kraja, s tým nech ťa vyrozumie ako vec vybavil podľa zákona o sťažnostiach

ideálne by bolo keby mu nakopal riť každý kto v jeho kraji vbehol autom do jamy :bacha:bacha:bacha

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...