Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Velký rozdíl je mezi \"combi\" a \"SW\" prostě combi je combi a SW(sportwagon) není prostě combi,ti co chcou velký kufr musí jsi koupit combi a ne SW....proto třeba C5 není SW ale combi

Odesláno
Původně zaslal: Přema

Velký rozdíl je mezi \"combi\" a \"SW\" prostě combi je combi a SW(sportwagon) není prostě combi,ti co chcou velký kufr musí jsi koupit combi a ne SW....proto třeba C5 není SW ale combi

A on je nějaký rozdíl ve velikosti auta označeného jako SW a combi? Já myslel, že je to pouze ve výbavě.

Odesláno
Původně zaslal: Přema

Podle mě určitě je......a s výbavou to nemá nic společného.....

Ale 407 se prodává pouze pod označením SW. Řekl bych, že ať je jeden model označen SW i Break (combi) pořád je to jedna a ta samá kastle, která se liší akorát výbavou. To se pamatuju akorát u Opla Astry kde se vyráběla s označením kombi a Caravan - ten měl zvýšenou střechu v zadní části, jinak to bylo rozměrově shodný.

Odesláno

O. K. Přemo - v podstatě mohu použít úvodní větu tohoto vlákna i při akceptaci Tvého názoru: Protože Peugeot přešel od účelných aut k designovkám, u kterých je estetika povýšena nad praktičnost, nemůže mě tato značka momentálně žádnou náhradu mé 406ky nabídnout. Až se snese z výšin estetického nebe zpět mezi civilní \"uživatele\", rád se k ní třeba někdy vrátím - momentálně se ale mé myšleny prohánějí v úplně jiných lovištích.

Odesláno

Ja souhlasim plne s Premou

407 ma lepsi tlumice , vice houpe (bez uprav a stejne 16 kola) a v zatackam lepe sedi .

Prakticnost u sedanu vidim stejnou , ba 407 je v mnohem lepsi .

SW ma pro me (a to jezdim C5 kombi ) dostacujici kufr , je sice kratci ale o to sirsi a vyssi nez 406 (6 sudu 50l se tam sice nevleze C5 ano ,406 taky ne) ale hlavne kdyz nalozim neco do kufru tak me zadek neklesne az na dorazy jako u 406 a jizdni vlastnosti zustanou dobre .

Pro me ma 407 SW jen dve horsi veci , misto na zadnich sedadlech na hlavu (tam stejne nesedim ) a previs vepredu (vyresil bych to park systemem)

Kdyz sropvnam udrzbu a opravy u 407 a 406 2,2 HDi , nebo ted me C5 2,2HDi , nevidim moc rozdil (vse byli nove auta) , jen vim ze auto bez 3 a vice lete zaruky nove nechci (klidne i s priplatkem k vozu).

Odesláno
Původně zaslal: elton

Proč se pořád ze 407my dělá takový netvor a nespolehlivé auto? Mám ji jedenáct měsíců, najezdil jsem s ní zatím přes 24000km a žádná porucha. Jízda v ní je pohodlná a příjemná. Prostorově mi vyhovuje, hlavně šířka, nemám rád když zavřu dveře a jsem připláclej na okně (jako třeba v novém superblbu, nebo v passaku). Jízdní vlastností si nemůžu vynachválit a celkově se jí nemohu nabažit. To pomlování 407my má aspoň za výhodu to, že nebudou cesty přeplácané 407mama a každý se ohlédne za tak krásným autem, nezapadne do šedi ostatních aut. Hau domluvil jsem.

Plne s tebou suhlasim... mozem len vsetko to co si povedal plnou mierou potvrdit :super

Odesláno
Původně zaslal: janou

Starý model C5 má väčší kufor ako nový!

Stará Ocktáva (tzv \"Ó nula\") taky. Z toho si nic nedělej, to je běžný vývoj. ;)

Odesláno

C5 dost padá na ceně, dá se koupit docela dobře. Taky už jsem po ní koukal. Líbí se mi, že se dělá v kombíku, na rozdíl od 407, která se dělá jen ve verzi \"ustřelené kecky\". Ale kdoví co se objeví časem dalšího... posledně mě docela zaujal nějaký menší Citrón Picasso, už si nepamatuju kterej.

Odesláno

C5 novy model ma sice o neco mensi kufr na sirku ale zase je vice sirsi a vyssi , jizdni vlasnosti nove C5 jsou take lepsi a zadni naprava nedela takovy hluk jako u I .

Jinak vam se to jeste rika ale co si mam vybrat ja ? C5 uz mam 4 roky a ted nevim co koupit misto ni ?

Odesláno
Původně zaslal: barenst

C5 novy model ma sice o neco mensi kufr na sirku ale zase je vice sirsi a vyssi , jizdni vlasnosti nove C5 jsou take lepsi a zadni naprava nedela takovy hluk jako u I .

Jinak vam se to jeste rika ale co si mam vybrat ja ? C5 uz mam 4 roky a ted nevim co koupit misto ni ?

Predsa C6 :D

Odesláno
Původně zaslal: hnusoba

Původně zaslal: barenst

Predsa C6 :D

A potom C7? :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...