Přejít na obsah

liborius

Uživatel
  • Počet příspěvků

    28
  • Registrace

liborius's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. O C5 jsem uvažoval,ale jeho vzhled mně přiliš neoslovuje.
  2. Přemo, je vidět,že s tebou neni řeč.Připominaš mi meho zetaka. Ten je ujetej na škodovky a zbytek automoboloveho nebe je šrot.Když jsem ted řekl,že si asi koupime mondeo 05,tak měl oči v sloup.Snad asi jenom z ucty ke mně mi neřekl,že jsem magor.
  3. Ja nebrečim,jen jsem nasranej.Jen jsem si chtěl udělat na stary kolena radost. S mym platem bych asi 407 neudržel doma.Ja vim mužete řict proč si nekoupim něco malyho.Dcera ma od novoty micru-skakajici koza do města.Zetak-octavku 1,8 20V.Motor špica,ale ty rany od podvozku by mně asi přivedly do blazince-podvozek golfu.Vše osobni zkušenost.Už nejsem žadnej zavodak ,jezdim často za synem do Karvine a na našich cestach je to bez komfort niho auta ani nemožne.
  4. Tak pardon,asi tady nemužu řict svuj nazor.Ja jsem z te diskuze neutek.Jen nemam pořad čas sedět u PC.Asi jste špatně četli.Ja 407 nehanim jenom jsem asi měl napsat,že to auto už neni pro mně.Asi jste všichni manažeři a mate jiny platy.407 je boži auto,ale jeji servis-myslim ALU napravy,servo už je nad sily člověka,ktery pracuje cely život rukama.Těch čvrt mega jsem šetřil 5 let .
  5. Po me dobre a dlouhodobe skušenosti s 406 potřebuji omladit sve auto.¨Samozřejmně nic jineho,než407 nepřipadalo v uvahu.Ted,když jsem před nakupem,jsem teprve začal pořadně to auto /lustrovat/.Zjistil jsem,že 407 už vubec neni pro lidi co milovali 406
  6. liborius

    a zase ta uz prokleta 407

    nechci vubec hanit 407.2 roky jsem o tom autě snil a take na něho šetřil./ojete/ Mam 6let 406 td a jsem ted těsně před dovozem 407.Zitra to jedu za znamym zrušit.Po velke sondaži jsem zjistil,že to auto už vubec neni pro lidi,kteři milovali 406 pro jeji komfortni jizdu.
  7. liborius

    Kam s kabely

    tak dik ,ani mně nenapadlo to tahat pod autem
  8. Chlapi,kam schovavate kabely?Žena mi řekla,at si něco koupim v vanocum do auta-třeba ty park. senzory.Při pomyšleni kam s kabely,jsem to odmitl.Už kdyby jste mě viděli,jak jsem zapasil s čidlem od teploměru!!-kabel si skřipu mezi dveřmi a čidlo mam hozeny v levym blatniku.
  9. Ja mam na 406 TD najeto 90 tis. a už mam třeti.Přiznam se,chlapi v praci řikaj,že pry jsem asi nachylnej na zvuk.Mně v autě nesmi nic klepat.Kamoš,co mi to auto dovezl z F.mi ho taky servisuje,tak řikal že se to auto bude dobře prodavat-při každem klepani se to musi dat do pořadku.Na svou obranu uvedu,že už jsem se klepal 6 let v CLIU a už 5 let si uživam comfort a nikdy bych se nevratil k RADOBY AUTUM.
  10. liborius

    Jsem H.I.D. pozitivní

    Chlapi hodne o H.I.D. uvažuji,ale kamoš v praci řikal, že pry to u nas kostěj policajti.
  11. liborius

    kupa auta - porada

    ja mam 406 1,9TD a jezdim s ni už 5let 17km do prace.Ma pr. ročni spotř.6,5l.O benzinu ani ve snu neuvažuji.
  12. liborius

    Servisná história vozidla???

    Zdravim všechny,už jsem dlouho sem nepsal,ale v posledni době jsem se ujistil,že už si vbazaru auto nekoupim-podle těch serv.vypisu.Prosim vas o informace meho auta Vin VF38BDHXE80490613,doufam,že z toho nespadnu.Auto už mam 5 let a jsem s nim spokojeny.Ještě rok a chci ho vyměnit za jetou 407-došetřuji -však boucham od vidim do nevidim.Dik kluci.
  13. liborius

    407 2.0 hdi

    kolik za ni chce?
  14. nedaval jste někdo už denni světla na 406 r.v.98?Chtěl bych je koupit,ale nevim kam s nimi.
  15. liborius

    Už mi dochadza trpezlivosť...

    S tim labradorem to byl hec,žena by ho stejně nedala.To by sis je musel vzit obě:papa
×
×
  • Vytvořit...