oddie Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 Původně zaslal: AnotherOne Zaujímavé, že tu nikto nespomenul ten najprirozenejší \"šport\", ktorý je vraj účinnejší ako beh a plávanie. On je jen \"vraj\", a ještě k tomu by se musel provozovat opravdu často a hlavně poctivě, žádné flákání. A s tím má asi většina lidí ještě větší problémy než s rotopedem (a ti, kdo to neflákají, to nezmiňují, páč jim to přijde přirozené ) Citovat
Miku Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 oddie BV406 : kdysi mi jeden profesor na ftvs řekl , že cituji \" člověk byl stvořen pro pomalou chůzi lesostepní krajinou\" :D:D Citovat
oddie Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 Miku: no, úplně to tak není. Dost času člověk v klidu číhal, až něco bude dostatečně blízko, aby mohl vyběhnout a sežrat to, a nebo naopak vyběhnout o to rychleji a utéct, aby to nesežralo jeho Čemuž nejvíce odpovídá typ \"sprinter\" (mám rád tuhle teorii, protože jsem přesně ten typ ) Citovat
crang.look Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 Původně zaslal: BV406 zdarec, tak mi dneska dosel tenhle pekelny stroj http://www.topshop.cz/EllipticalTrainer_Elipticky_Trenazer-53683-726-pc.html?irp=6&ils=10 to jsem se jednou na sebe podival a rekl si, jses na tom s fyzickou spatne hochu, furt si vozis prdel ve frantikovi a kila jdou nahoru... je treba se aspon trochu rozhybat ... no, tak jsem si to objednal jake mate vy zkusenosti s podobnymi hebly ? je to vubec k necemu, nebo to za mesic pujde do sklepa ??? diky za jakekoli zkusenosti nebo tipy dobrej stroj mam to same v jinem provedeni a od noveho roku cvicim ale jen asi jednou tydne ))) takze ucinek asi bych rekl na nic ale pohoda k televizi Citovat
enikybeniky Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 1x týdně hodina sranda-florbalu, jednou za čas nějakej ten bazének. Citovat
agresssor Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 Původně zaslal: oddie Původně zaslal: agresssor no ja mam 2x tejdne posilku a 2tejdne spinnig :D:D Na spinning jsem i chvilku přemejšlel, že bych si udělal instruktora. Resp. nejdřív jsem přemejšlel o licenci na aerobic, ale dneska je spíš v módě ten spinning, ae už je spíš na ústupu... No oni si vsichni mysli ze je to sranda ale kdyz si nalozis tak je to zahul jak svina jednou sem si dal tak do tela, ze sem malem pak nevysel schody v praci:) jeto takove v pohode a bavi me to .) Citovat
Medvěd Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 Pokud jde o pohyb, tak nejpříjemnější jsou pro mě ty směšné pohyby provozované nepravidelně s manželkou (přítelkyní apod.) Citovat
adraj Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 Původně zaslal: Medvěd Pokud jde o pohyb, tak nejpříjemnější jsou pro mě ty směšné pohyby provozované nepravidelně s manželkou (přítelkyní apod.) :myslim:myslim :D:D teda kromě té závorky Citovat
oddie Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 Ag: no jo, tam je taky potřeba nenechat se příliš zblbnout. Klasická chyba začátečníků, hned na začátku se nechaj vyhecovat a strhnout, naložej si maximum, napálej, to, rovnou hrábnou do cukrů, a na konci buď zkolabujou, nebo jdou vyžrat cukrárnu, aby nezkolabovali. Zbytek tejdne se z toho léčej, svalová horečka atd. Výslednej efekt - z tuků neubylo ani prd, naopak přibylo, tělo si na takový šoky příště udělá zásoby radši ještě větší... Bohužel je móda taková ta davová hecovací psychóza, a dojem, že čím víc se člověk zničí, tím líp, ačkoliv to přesně tak není. Do tohoto prostředí jít dělat instruktora, to bych se uvysvětloval, že na ně nejsem měkej, ale že prostě není účelem se zrakvit. Dance aerobic je větší sranda, ale na to zas nejsou zákazníci. Citovat
agresssor Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 Oddie: Ja uz tam chodim od listopadu, prvni mesic sem si na tohle co tu popisujes daval peknyho majzla pac sem do driv zazil, ale primo na kole..... A neni to zadnej med... Ted uz si davam tak zhruba ze vim ze to zvladnu.... Nikdy nejedu na plnej vykon nebo nejvic co to de...... Dance aerobic?? co to je?? povez o tom neco Citovat
oddie Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 Původně zaslal: agresssor ...Dance aerobic?? co to je?? povez o tom neco Jeden příklad jednoho dost známého prezentéra Citovat
agresssor Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 Původně zaslal: oddie Původně zaslal: agresssor ...Dance aerobic?? co to je?? povez o tom neco Jeden příklad jednoho dost známého prezentéra Hmm velice zajimave.... To by me mozna i bavilo dobra music a pohyb to by slo do sebe Citovat
AnotherOne Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 Mne pripadá ako zhulené dieťa kvetín:nevim Citovat
oddie Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 Na netu moc videí není, koukal jsem ještě po něčem, ale něco pěkného je těžké najít. Příklad jedné akce je třeba tady: Citovat
MatrixChose Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 Původně zaslal: oddie Tišnov, to není zas tak daleko, a Jičín, ten je za rohem. Hm, uvidíme. Ani nevim, že tady něco takovýho máme... No a já nikam nechodim, nijak nesportuju a mám radši ten klid jako Medvěd a i to \"cvičení\" jako on uznávám. Jinak si myslím, že v práci se za těch 8 hodin protáhnu dost a v létě ještě na stavbě taky... Citovat
Kekros Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 No řeknu Vám - když je čas, tak za týden chodim 5x poslika, 1x irské tance, 2x 3-4 hod. se psem venku, 1x bazén. Teď ještě čekam až bude teplo, abych vytáhl kolo a začal více běhat. Nejvíce se ovšem zadýcham na tom tanci . Jinak ten dance aerobic bych si nechal taky do programu líbit Citovat
Pe.Tr Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 se to ve mně nějak hnulo a v neděli jdu na bazen, lehkej rozjezd ale apon vubec nějakej . -blbý připomínky o velrybě apod. si nechte od cesty Citovat
agresssor Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 Původně zaslal: Pe.Tr se to ve mně nějak hnulo a v neděli jdu na bazen, lehkej rozjezd ale apon vubec nějakej . -blbý připomínky o velrybě apod. si nechte od cesty Trefne :D:D:D: bacha aby tam nerisly greenpeace Citovat
oddie Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 Původně zaslal: Kekros No řeknu Vám - když je čas, tak za týden chodim 5x poslika, 1x irské tance, 2x 3-4 hod. se psem venku, 1x bazén. Teď ještě čekam až bude teplo, abych vytáhl kolo a začal více běhat. Nejvíce se ovšem zadýcham na tom tanci . Jinak ten dance aerobic bych si nechal taky do programu líbit Pojeď na nějakej kongres toho dance ae Ne, dělám si srandu, už jsem dva roky nebyl, z fleku bych to moc nedal. Ale zase na druhou stranu, ten pocit, je tam vždycky tak 500 ženskejch a jestli 5 chlapů Pokud dobře pamatuju, dělá se i v Plzni. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.