Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Zaujímavé, že tu nikto nespomenul ten najprirozenejší \"šport\", ktorý je vraj účinnejší ako beh a plávanie.:aut

On je jen \"vraj\", a ještě k tomu by se musel provozovat opravdu často a hlavně poctivě, žádné flákání. A s tím má asi většina lidí ještě větší problémy než s rotopedem :P (a ti, kdo to neflákají, to nezmiňují, páč jim to přijde přirozené ;) )

Odesláno

oddie :super

BV406 : kdysi mi jeden profesor na ftvs řekl , že cituji \" člověk byl stvořen pro pomalou chůzi lesostepní krajinou\" :D:D:D

Odesláno

Miku: no, úplně to tak není. Dost času člověk v klidu číhal, až něco bude dostatečně blízko, aby mohl vyběhnout a sežrat to, a nebo naopak vyběhnout o to rychleji a utéct, aby to nesežralo jeho :) Čemuž nejvíce odpovídá typ \"sprinter\" (mám rád tuhle teorii, protože jsem přesně ten typ :D )

Odesláno
Původně zaslal: BV406

zdarec, tak mi dneska dosel tenhle pekelny stroj http://www.topshop.cz/EllipticalTrainer_Elipticky_Trenazer-53683-726-pc.html?irp=6&ils=10

to jsem se jednou na sebe podival a rekl si, jses na tom s fyzickou spatne hochu, furt si vozis prdel ve frantikovi a kila jdou nahoru... :) je treba se aspon trochu rozhybat ... no, tak jsem si to objednal :)

jake mate vy zkusenosti s podobnymi hebly ? je to vubec k necemu, nebo to za mesic pujde do sklepa ??? :)

diky za jakekoli zkusenosti nebo tipy :papa

dobrej stroj mam to same v jinem provedeni a od noveho roku cvicim ale jen asi jednou tydne :)))) takze ucinek asi bych rekl na nic ale pohoda k televizi

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Původně zaslal: agresssor

no ja mam 2x tejdne posilku a 2tejdne spinnig :D:D:D

Na spinning jsem i chvilku přemejšlel, že bych si udělal instruktora. Resp. nejdřív jsem přemejšlel o licenci na aerobic, ale dneska je spíš v módě ten spinning, ae už je spíš na ústupu...

No oni si vsichni mysli ze je to sranda ale kdyz si nalozis tak je to zahul jak svina jednou sem si dal tak do tela, ze sem malem pak nevysel schody v praci:) jeto takove v pohode :) a bavi me to .)

Odesláno

Pokud jde o pohyb, tak nejpříjemnější jsou pro mě ty směšné pohyby provozované nepravidelně s manželkou (přítelkyní apod.)

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Pokud jde o pohyb, tak nejpříjemnější jsou pro mě ty směšné pohyby provozované nepravidelně s manželkou (přítelkyní apod.)

:myslim:myslim:myslim

:D:D:D teda kromě té závorky

Odesláno

Ag: no jo, tam je taky potřeba nenechat se příliš zblbnout. Klasická chyba začátečníků, hned na začátku se nechaj vyhecovat a strhnout, naložej si maximum, napálej, to, rovnou hrábnou do cukrů, a na konci buď zkolabujou, nebo jdou vyžrat cukrárnu, aby nezkolabovali. Zbytek tejdne se z toho léčej, svalová horečka atd. Výslednej efekt - z tuků neubylo ani prd, naopak přibylo, tělo si na takový šoky příště udělá zásoby radši ještě větší... Bohužel je móda taková ta davová hecovací psychóza, a dojem, že čím víc se člověk zničí, tím líp, ačkoliv to přesně tak není. Do tohoto prostředí jít dělat instruktora, to bych se uvysvětloval, že na ně nejsem měkej, ale že prostě není účelem se zrakvit.

Dance aerobic je větší sranda, ale na to zas nejsou zákazníci.

Odesláno

Oddie: Ja uz tam chodim od listopadu, prvni mesic sem si na tohle co tu popisujes daval peknyho majzla pac sem do driv zazil, ale primo na kole..... A neni to zadnej med... Ted uz si davam tak zhruba ze vim ze to zvladnu.... Nikdy nejedu na plnej vykon nebo nejvic co to de......

Dance aerobic?? co to je?? povez o tom neco :)

Odesláno

Původně zaslal: agresssor

...Dance aerobic?? co to je?? povez o tom neco :)

Jeden příklad jednoho dost známého prezentéra :)

Hmm velice zajimave.... To by me mozna i bavilo :) dobra music :) a pohyb to by slo do sebe :)

Odesláno

Tišnov, to není zas tak daleko, a Jičín, ten je za rohem. Hm, uvidíme.

:o Ani nevim, že tady něco takovýho máme...

No a já nikam nechodim, nijak nesportuju a mám radši ten klid jako Medvěd a i to \"cvičení\" jako on uznávám. Jinak si myslím, že v práci se za těch 8 hodin protáhnu dost a v létě ještě na stavbě taky...

Odesláno

No řeknu Vám - když je čas, tak za týden chodim 5x poslika, 1x irské tance, 2x 3-4 hod. se psem venku, 1x bazén. Teď ještě čekam až bude teplo, abych vytáhl kolo a začal více běhat. Nejvíce se ovšem zadýcham na tom tanci :D. Jinak ten dance aerobic bych si nechal taky do programu líbit :super

Odesláno

se to ve mně nějak hnulo a v neděli jdu na bazen, lehkej rozjezd ale apon vubec nějakej .

-blbý připomínky o velrybě apod. si nechte od cesty :bacha

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

se to ve mně nějak hnulo a v neděli jdu na bazen, lehkej rozjezd ale apon vubec nějakej .

-blbý připomínky o velrybě apod. si nechte od cesty :bacha

Trefne :D:D:D:D: bacha aby tam nerisly greenpeace :D

Odesláno
Původně zaslal: Kekros

No řeknu Vám - když je čas, tak za týden chodim 5x poslika, 1x irské tance, 2x 3-4 hod. se psem venku, 1x bazén. Teď ještě čekam až bude teplo, abych vytáhl kolo a začal více běhat. Nejvíce se ovšem zadýcham na tom tanci :D. Jinak ten dance aerobic bych si nechal taky do programu líbit :super

Pojeď na nějakej kongres toho dance ae :) Ne, dělám si srandu, už jsem dva roky nebyl, z fleku bych to moc nedal. Ale zase na druhou stranu, ten pocit, je tam vždycky tak 500 ženskejch a jestli 5 chlapů ;):D Pokud dobře pamatuju, dělá se i v Plzni.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...