vendelinek Odesláno 25. leden 2009 Odesláno 25. leden 2009 Tak chlapi,kdo si co bude něco na AUKRU objednávat nebo kupovat u = viperspeedy = tak je to nějakej hajzl,tak bacha na něho,je nedostupnej ,ani emajl,ani tel nebere a nic neposílá,jen bere peníze,sem jeden z mála ,co se napálil,vícX u něho ani Ň, HAJZL:bacha:bacha:bacha Citovat
oddie Odesláno 25. leden 2009 Odesláno 25. leden 2009 A jaké měl hodnocení, když mu platíš předem? Citovat
permonik7 Odesláno 25. leden 2009 Odesláno 25. leden 2009 Dík za upozornění. Takový lidi to je prostě na :bacha:bacha:bacha:bacha Citovat
Blizzard Odesláno 25. leden 2009 Odesláno 25. leden 2009 koukám, hodnocení nemá nic moc, ale buď rád že to byly jen drobný za kšiltovku nebo klíčenku Citovat
Pe.Tr Odesláno 25. leden 2009 Odesláno 25. leden 2009 no podle hodnoce ni v dobe kdy ti lide objednavali tak to bylo jeste ok , ty negativni ohlasy jsou az ted Citovat
vendelinek Odesláno 25. leden 2009 Autor Odesláno 25. leden 2009 Tak sem se mu teďka právě dovolal,asi to vzal nechtěně,protože když sem snim hovořil o zakázce,začal se vymlouvat na špatný vyřizování pošty a reklamace zabalenejch balíčků atd.....atd...............a řekl sem mu že sem na účet posílal peníze 1.1. 2009,tak se dušoval,,že na tom pracuje a že by to mohlo příští týden přijít,abych se nezlobil,že toho má moc,ale já se zlobim,zatim sem měl s AUKREM velice dobrý zkušenosti,vždycky byla reakce prodávajícího BLESKOVÁ, a na todle teda nejsem zvyklej,tak sem mu hned zkoušel volat,když sem zjistil co je to zač. Budu inforomat jak to všechno dopadlo Citovat
genzer Odesláno 25. leden 2009 Odesláno 25. leden 2009 to nic neni proti tomuto podvodnikovi,taky jsem chtel u nej nakupovat,nastesti jsem poslech svuj 6 smysl a pockal,jak to bude mit s hodnocenim a dobre jsem udelal http://www.aukro.cz/show_user.php?search=likvidator_firem jo a ted jsem si vsim,ze od toho viperspeedyho mam ksiltovku,byla doma do tydne [upravil dne 25/1/09 genzer] Citovat
jirka639 Odesláno 25. leden 2009 Odesláno 25. leden 2009 Původně zaslal: genzer to nic neni proti tomuto podvodnikovi,taky jsem chtel u nej nakupovat,nastesti jsem poslech svuj 6 smysl a pockal,jak to bude mit s hodnocenim a dobre jsem udelal http://www.aukro.cz/show_user.php?search=likvidator_firem jo a ted jsem si vsim,ze od toho viperspeedyho mam ksiltovku,byla doma do tydne [upravil dne 25/1/09 genzer] je videt ze blbost kvete v kazdem veku. vzhledem ke komentrum jsou i lide kterí mu zaplatí i po 86 negativních komentářích. ten posledni mu naletel 3 mesice po udeleni vetsiny komentaru. Citovat
genzer Odesláno 25. leden 2009 Odesláno 25. leden 2009 Původně zaslal: jirka639 Původně zaslal: genzer to nic neni proti tomuto podvodnikovi,taky jsem chtel u nej nakupovat,nastesti jsem poslech svuj 6 smysl a pockal,jak to bude mit s hodnocenim a dobre jsem udelal http://www.aukro.cz/show_user.php?search=likvidator_firem jo a ted jsem si vsim,ze od toho viperspeedyho mam ksiltovku,byla doma do tydne [upravil dne 25/1/09 genzer] je videt ze blbost kvete v kazdem veku. vzhledem ke komentrum jsou i lide kterí mu zaplatí i po 86 negativních komentářích. ten posledni mu naletel 3 mesice po udeleni vetsiny komentaru. on byl zablokovany uz asi mesic po tom,co zacal prodavat,si myslim,ze kupujici vyckavali,jak se to vyvrbi Citovat
Dave405 Odesláno 25. leden 2009 Odesláno 25. leden 2009 Těch podvodníků je tam víc. Někteří mají přes 100 kladných hodnocení a bylo na ně podáno trestní oznámení. Nedávno jsme s kamarádem objevili zase lumpa z Teplic, co prodával octavie, které neexitovaly. Dneska je to všude a ve velkém. Citovat
pavloucha Odesláno 25. leden 2009 Odesláno 25. leden 2009 na tohohle týpka taky bacha,5 měsíců jsem z něj páčil prachy a nakonec to teda vyšlo,poslal mi jěště o 80 kč víc než měl, tak aspoň něco http://www.aukro.cz/show_user.php?search=dimawdd Citovat
barenst Odesláno 25. leden 2009 Odesláno 25. leden 2009 Celkove aukro je o nicem , zazil jsme jak kamarad koupil vec od nekoho ten mu vec neposlal a nahlasil ho jako podvodnika, drive nez on , Aukro zablokovalo ucet a cekalo na vyjadreni , po te co ukazal ze mu penize zaslal a on na misto dane veci poslal zpet jen malou cast penez , vyjadreni aukra bylo , ze prodej se uskutecnil a vic je nezajia a obnovi mu ucet az se vyjadri protistrana , ktera dal funkuje . Citovat
Marcel505 Odesláno 25. leden 2009 Odesláno 25. leden 2009 Je to o lidské domluvě a taky o spolupráci s těmi co Aukro spravují. Vím že pracují rychle a posílají sami upomínky apod. Rozhodně bych tam ale nekupoval něco extra drahýho, to bych si to radši převzal osobně. Citovat
Péťa Odesláno 25. leden 2009 Odesláno 25. leden 2009 Původně zaslal: barenst Celkove aukro je o nicem , To bych neřekl. Já s ním mám dobré zkušenosti. Jen se u toho musí myslet. Jasně, podvodníci jsou všude, to neovlivníš. To jsou i lékaři, pumpaři, taxikáři, úředníci... E-bay je podstatně lepší, ale zase ne pro každého... Citovat
destiny Odesláno 26. leden 2009 Odesláno 26. leden 2009 Osobně mám s AUKRO dobré zkušenosti. Udělal jsem už několik úspěšných obchodů za několik tisíc. (jak nákup, tak prodej). Kvůli kšiltovce bych asi takový poprask nedělal Citovat
oddie Odesláno 26. leden 2009 Odesláno 26. leden 2009 Mně je na tom nepochopitelná jedna věc. Pokud jsi pamatuju, tak Vendi psal, že je bez práce? Já si takovéhle zbytečné hovadiny nekupuju ani když práci mám, natož kdybych jí neměl, to bych zatraceně koukal, za co zbylé peníze utrácím. I když je to \"jenom\" stovka. Citovat
vix Odesláno 26. leden 2009 Odesláno 26. leden 2009 oddie: A ty se něčemu divíš? >> Říkal mistr v pekárně na zcela jasné, logické a pochopitelné věci << Citovat
vendelinek Odesláno 26. leden 2009 Autor Odesláno 26. leden 2009 Původně zaslal: oddie Mně je na tom nepochopitelná jedna věc. Pokud jsi pamatuju, tak Vendi psal, že je bez práce? Já si takovéhle zbytečné hovadiny nekupuju ani když práci mám, natož kdybych jí neměl, to bych zatraceně koukal, za co zbylé peníze utrácím. I když je to \"jenom\" stovka. No a sem u toho,asi takle,už sem to psal tady někde,každej sme tak trochu nějak prdlej,prostě sem jen chtěl ještě jednu čapku,abych měl na výměnu,když tu jednu budu mít špinavou,já s ní chodim teda skoro všade(teda když jedu autem) a už i mamina mi řiká,že až jednou čapku doma zapomenu,tak mi nenastartuje auto:D,sem asi opravdu prdlej:D a ty penízky teda opravdu zbytečně neutrácim,todleto je jen takovej výpadek-výjimečnej:D Citovat
vendelinek Odesláno 31. leden 2009 Autor Odesláno 31. leden 2009 Tak a je tady pokračování: včera sem mu zase psal,jak to vypadá přišel mi od viper-speedy před chvilkou email http://img231.imageshack.us/my.php?image=beznzvuvf3.png to je jasný ,že mu to nenechám,a budu otravovat,dokud mi to nepošle Citovat
Pe.Tr Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 Původně zaslal: vendi.stejskal Tak a je tady pokračování: včera sem mu zase psal,jak to vypadá přišel mi od viper-speedy před chvilkou email http://img231.imageshack.us/my.php?image=beznzvuvf3.png to je jasný ,že mu to nenechám,a budu otravovat,dokud mi to nepošle vendi seš tady už dost dlouho na to abys ty fotky vkladal čitelně Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.