Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak chlapi,kdo si co bude něco na AUKRU objednávat nebo kupovat u = viperspeedy = tak je to nějakej hajzl,tak bacha na něho,je nedostupnej ,ani emajl,ani tel nebere a nic neposílá,jen bere peníze,sem jeden z mála ,co se napálil,vícX u něho ani Ň, HAJZL:bacha:bacha:bacha

Odesláno

Tak sem se mu teďka právě dovolal,asi to vzal nechtěně,protože když sem snim hovořil o zakázce,začal se vymlouvat na špatný vyřizování pošty a reklamace zabalenejch balíčků atd.....atd...............a řekl sem mu že sem na účet posílal peníze 1.1. 2009,tak se dušoval,,že na tom pracuje a že by to mohlo příští týden přijít,abych se nezlobil,že toho má moc,ale já se zlobim,zatim sem měl s AUKREM velice dobrý zkušenosti,vždycky byla reakce prodávajícího BLESKOVÁ, a na todle teda nejsem zvyklej,tak sem mu hned zkoušel volat,když sem zjistil co je to zač.

Budu inforomat jak to všechno dopadlo

Odesláno
Původně zaslal: genzer

to nic neni proti tomuto podvodnikovi,taky jsem chtel u nej nakupovat,nastesti jsem poslech svuj 6 smysl a pockal,jak to bude mit s hodnocenim a dobre jsem udelal

http://www.aukro.cz/show_user.php?search=likvidator_firem

jo a ted jsem si vsim,ze od toho viperspeedyho mam ksiltovku,byla doma do tydne

[upravil dne 25/1/09 genzer]

je videt ze blbost kvete v kazdem veku. vzhledem ke komentrum jsou i lide kterí mu zaplatí i po 86 negativních komentářích. ten posledni mu naletel 3 mesice po udeleni vetsiny komentaru.

Odesláno
Původně zaslal: jirka639

Původně zaslal: genzer

to nic neni proti tomuto podvodnikovi,taky jsem chtel u nej nakupovat,nastesti jsem poslech svuj 6 smysl a pockal,jak to bude mit s hodnocenim a dobre jsem udelal

http://www.aukro.cz/show_user.php?search=likvidator_firem

jo a ted jsem si vsim,ze od toho viperspeedyho mam ksiltovku,byla doma do tydne

[upravil dne 25/1/09 genzer]

je videt ze blbost kvete v kazdem veku. vzhledem ke komentrum jsou i lide kterí mu zaplatí i po 86 negativních komentářích. ten posledni mu naletel 3 mesice po udeleni vetsiny komentaru.

on byl zablokovany uz asi mesic po tom,co zacal prodavat,si myslim,ze kupujici vyckavali,jak se to vyvrbi

Odesláno

Těch podvodníků je tam víc. Někteří mají přes 100 kladných hodnocení a bylo na ně podáno trestní oznámení. Nedávno jsme s kamarádem objevili zase lumpa z Teplic, co prodával octavie, které neexitovaly. Dneska je to všude a ve velkém.

Odesláno

Celkove aukro je o nicem ,

zazil jsme jak kamarad koupil vec od nekoho ten mu vec neposlal a nahlasil ho jako podvodnika, drive nez on , Aukro zablokovalo ucet a cekalo na vyjadreni , po te co ukazal ze mu penize zaslal a on na misto dane veci poslal zpet jen malou cast penez , vyjadreni aukra bylo , ze prodej se uskutecnil a vic je nezajia a obnovi mu ucet az se vyjadri protistrana , ktera dal funkuje .

Odesláno

Je to o lidské domluvě a taky o spolupráci s těmi co Aukro spravují. Vím že pracují rychle a posílají sami upomínky apod.

Rozhodně bych tam ale nekupoval něco extra drahýho, to bych si to radši převzal osobně.

Odesláno
Původně zaslal: barenst

Celkove aukro je o nicem ,

To bych neřekl. Já s ním mám dobré zkušenosti. Jen se u toho musí myslet. Jasně, podvodníci jsou všude, to neovlivníš. To jsou i lékaři, pumpaři, taxikáři, úředníci...

E-bay je podstatně lepší, ale zase ne pro každého...

Odesláno

Osobně mám s AUKRO dobré zkušenosti. Udělal jsem už několik úspěšných obchodů za několik tisíc. (jak nákup, tak prodej). Kvůli kšiltovce bych asi takový poprask nedělal :)

Odesláno

Mně je na tom nepochopitelná jedna věc. Pokud jsi pamatuju, tak Vendi psal, že je bez práce? Já si takovéhle zbytečné hovadiny nekupuju ani když práci mám, natož kdybych jí neměl, to bych zatraceně koukal, za co zbylé peníze utrácím. I když je to \"jenom\" stovka.

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Mně je na tom nepochopitelná jedna věc. Pokud jsi pamatuju, tak Vendi psal, že je bez práce? Já si takovéhle zbytečné hovadiny nekupuju ani když práci mám, natož kdybych jí neměl, to bych zatraceně koukal, za co zbylé peníze utrácím. I když je to \"jenom\" stovka.

No a sem u toho,asi takle,už sem to psal tady někde,každej sme tak trochu nějak prdlej,prostě sem jen chtěl ještě jednu čapku,abych měl na výměnu,když tu jednu budu mít špinavou,já s ní chodim teda skoro všade(teda když jedu autem) a už i mamina mi řiká,že až jednou čapku doma zapomenu,tak mi nenastartuje auto:D,sem asi opravdu prdlej:D a ty penízky teda opravdu zbytečně neutrácim,todleto je jen takovej výpadek-výjimečnej:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...