406vlocka Odesláno 18. leden 2009 Odesláno 18. leden 2009 nevie mi niekto poradit ked dam tahat naftu tak to cerpadlo vydava strasne zvuky a nakoniec ani nenastartuje motor a ak nastartuje hned zhasne peugeot 406 2.0HDI 2000 Citovat
AnotherOne Odesláno 18. leden 2009 Odesláno 18. leden 2009 Zrelé na výmenu. Bohužiaľ. Môže sa na chvíľu spamätať, ale aby ťa to potom niekde nenechalo. Najlepšie kúpiť nové, použité tiež nemusí dlho vydržať. Citovat
zelpol Odesláno 18. leden 2009 Odesláno 18. leden 2009 Původně zaslal: 406vlocka nevie mi niekto poradit ked dam tahat naftu tak to cerpadlo vydava strasne zvuky a nakoniec ani nenastartuje motor a ak nastartuje hned zhasne peugeot 406 2.0HDI 2000 Na chvilu pomoze, ked buchnes silou po dne nadrze. Ale je to len docasne. Pozrel by som aj kable ku cerpadlu, ci niesu prasknute a nema to zly spoj. Citovat
simas Odesláno 18. leden 2009 Odesláno 18. leden 2009 mel jsem stejny problem, je treba vymenit cerpadlo. Ono uz se timto zpusobem louci. Citovat
406vlocka Odesláno 18. leden 2009 Autor Odesláno 18. leden 2009 tak to dik:myslim no asi sa neda nic robit pekna palka zas Citovat
Xantik Odesláno 19. leden 2009 Odesláno 19. leden 2009 Už to není taková pálka. Z Polska se dá sehnat MTM kolem 1650,-Kč komplet i s košem a u nás Origo Bosch (poue čerpadlo bez koše) za 3500,-Kč. Každopádně nepíšeš jestli máš kombíka nebo krátkou v tom může být orzdíl nemusíš tam mít Bosch ale VDO Siemens a tam je cenovka příjemnější o něco málo. Citovat
406vlocka Odesláno 19. leden 2009 Autor Odesláno 19. leden 2009 to myslis vazne kamos to teraz menil a dal 7200 po udajnej zlave Citovat
marsalek Odesláno 19. leden 2009 Odesláno 19. leden 2009 Muzu Xantikova slova potvrdit. Ta cena z PL souhlasi. Kaja Citovat
Petr.406 Odesláno 19. leden 2009 Odesláno 19. leden 2009 ahoj 406vlocka, taky jsem měl stejný problém a je to opravdu čerpadlem odchází do věčných lovišť. čerpadlo mě přišlo na 6000Kč a ještě doporučuji koupit těsnění pod víčko to se pohybuje řádově okolo 2-5 stovek. budeš tam mít stoprocentně BOSCH, ale chce ho vyndat než ho půjdeš koupit protože tam je rozdíl buď je 12V a nebo 6V a to nevím u jakých 406 to bylo. Já mám 406HDi 2.0 r.v. 1999 a měl jsem tam 12V. tak doufám že jsem ti pomohl. měj se Petr Citovat
Xantik Odesláno 20. leden 2009 Odesláno 20. leden 2009 Původně zaslal: Petr.406 ahoj 406vlocka, taky jsem měl stejný problém a je to opravdu čerpadlem odchází do věčných lovišť. čerpadlo mě přišlo na 6000Kč a ještě doporučuji koupit těsnění pod víčko to se pohybuje řádově okolo 2-5 stovek. budeš tam mít stoprocentně BOSCH, ale chce ho vyndat než ho půjdeš koupit protože tam je rozdíl buď je 12V a nebo 6V a to nevím u jakých 406 to bylo. Já mám 406HDi 2.0 r.v. 1999 a měl jsem tam 12V. tak doufám že jsem ti pomohl. měj se Petr Nevím jak si můžeš být tak jistej, že na 100% tam má Bosch poslední co jsem rpávě viděl byl kombík a měl VDO Siemens. Jinak jsem zas nikdy neviděl čerpadlo v nádrži na 6V a zdá se mi to i jako pěkná blbost, nevím proč by to napětí upravovali oproti palubnímu napětí. Jinak opravdu celej koš i s čerpadlem od MTM stojí 220 zlotých což je cca 1650,-Kč pár jich už po ČR jezdí loni jsem jich pár dovez a jezdí dodnes. Viz link. http://www.pompy.net/sklep,2130,,,03,,pl-pln,354745,0.html Pokud by jsi potřeboval ten VDO Siemens tak ten je za 200 zlotek http://www.pompy.net/sklep,2130,,,03,,pl-pln,412773,0.html Máš u toho popis i co je do jakýho auta. Osobně jsem je bral přímo z tohoto obchodu. Citovat
406vlocka Odesláno 20. leden 2009 Autor Odesláno 20. leden 2009 tak to dik no neviem co tam mam ale asi ten bosch lebo aj na motore aj na svetlach vsade je to napisane tak mozno bude aj to cerpadlo no nic dakujem vam vsetkym za radu a skusim pozhanat co najlacnejsie Citovat
simas Odesláno 20. leden 2009 Odesláno 20. leden 2009 Nevite nekdo jestli je stejna pumpa v 2.0HDi a 2.2HDi, stejny rok vyroby? Citovat
Petr.406 Odesláno 21. leden 2009 Odesláno 21. leden 2009 ahoj Xantik, vím to protože jsem ho před třemi měsíci měnil a jsou v nabídce bud 6V a nebo 12V a nevím proč to tak je ale je. Je možný že je měly starší verze Tak tady nepiš že to je blbost a nejdříve si to ověř! Jinak z polska bych si nic nekupoval a řekne ti to jaký koliv servisák nejen od Peugeotu. Ty jejich automobilový součástky buďto nepasujou a nebo vydrží třetinu toho co koupíš tady v čechách, ale je to každého věc. Jinak připouštím že od toho siemensu i když jsem na něj nikde nenarazil tam taky může být. Taky jsem tam psal, že je dobrý nejdříve čerpadlo vytáhnout a podívat se jaky tam je! Citovat
ajven Odesláno 21. leden 2009 Odesláno 21. leden 2009 ja som menil čerpadlo pred dvoma týždňami. Mám Bosch celú elektriku a aj čerpadlo je Bosch. Inak Made in Cz. Rep. Koš mi ostal, len čerpadlo zohnať druhé do rezervy:mrk Citovat
vix Odesláno 21. leden 2009 Odesláno 21. leden 2009 6V pumpu bych chtěl vidět... asi nějaká z motorky. Oni \"Frantíci\" v době stávky jsou tam totiž schopni narvat cokoliv. Jinak, jak (S)VDO, tak Bosch působí v CZ, takže \"Made in Czech Rep.\" by mohlo být na obou. P.S.: Do svého francouzského auta dávám většinou italské díly. (a neříkejte, že jim chybí šmrnc) Citovat
Xantik Odesláno 22. leden 2009 Odesláno 22. leden 2009 Původně zaslal: Petr.406 ahoj Xantik, vím to protože jsem ho před třemi měsíci měnil a jsou v nabídce bud 6V a nebo 12V a nevím proč to tak je ale je. Je možný že je měly starší verze Tak tady nepiš že to je blbost a nejdříve si to ověř! Jinak z polska bych si nic nekupoval a řekne ti to jaký koliv servisák nejen od Peugeotu. Ty jejich automobilový součástky buďto nepasujou a nebo vydrží třetinu toho co koupíš tady v čechách, ale je to každého věc. Jinak připouštím že od toho siemensu i když jsem na něj nikde nenarazil tam taky může být. Taky jsem tam psal, že je dobrý nejdříve čerpadlo vytáhnout a podívat se jaky tam je! Ahoj, díly z Polska nejsou nic moc to máš pravdu, ale byť by to čerpadlo vydrželo polovinu tak ta cena je pětinová, samo pokud najezdíš 80 tisíc ročně je to věc jiná a tam bych šel cestou originálu, pokud najezdím 30ročně nemám starost když to čerpadlo vydrží \"jen\" 100 tisíc km. Ale je to každého věc co si tam dá, já těch čerpadel dohromady dovez kolem 15kusů a ani jedno se zatím nevrátilo, čas ukáže jejich kvalitu, až na nich bude víc km najeto. Jinak co se týče těch 6V, prolistoval jsem nabídky čerpadel pro 406HDi a nidek jsem nenašel na napětí 6V, vždycky udáváno buď12V nebo 13,5V. Mohl by jis to své čerpadlo vyfotit, myslímto staré pokažené pokud i zůstalo popřípadě opsat z něj nebo koše číslo dílu, aby šlo dohledat??? Docela by mě to zajímalo, protože opravdu se mi zdá dost divný upravovat to napětí pro čerpadlo zrovna. Díky Citovat
ozzy56 Odesláno 22. leden 2009 Odesláno 22. leden 2009 Původně zaslal: ajven ja som menil čerpadlo pred dvoma týždňami. Mám Bosch celú elektriku a aj čerpadlo je Bosch. Inak Made in Cz. Rep. Koš mi ostal, len čerpadlo zohnať druhé do rezervy:mrk Taky jsem měl Bosch--Czech rep. Taky mi zůstal komplet koš--kdyby někdo chtěl... Citovat
Petr.406 Odesláno 22. leden 2009 Odesláno 22. leden 2009 Původně zaslal: Xantik Původně zaslal: Petr.406 ahoj Xantik, vím to protože jsem ho před třemi měsíci měnil a jsou v nabídce bud 6V a nebo 12V a nevím proč to tak je ale je. Je možný že je měly starší verze Tak tady nepiš že to je blbost a nejdříve si to ověř! Jinak z polska bych si nic nekupoval a řekne ti to jaký koliv servisák nejen od Peugeotu. Ty jejich automobilový součástky buďto nepasujou a nebo vydrží třetinu toho co koupíš tady v čechách, ale je to každého věc. Jinak připouštím že od toho siemensu i když jsem na něj nikde nenarazil tam taky může být. Taky jsem tam psal, že je dobrý nejdříve čerpadlo vytáhnout a podívat se jaky tam je! Ahoj, díly z Polska nejsou nic moc to máš pravdu, ale byť by to čerpadlo vydrželo polovinu tak ta cena je pětinová, samo pokud najezdíš 80 tisíc ročně je to věc jiná a tam bych šel cestou originálu, pokud najezdím 30ročně nemám starost když to čerpadlo vydrží \"jen\" 100 tisíc km. Ale je to každého věc co si tam dá, já těch čerpadel dohromady dovez kolem 15kusů a ani jedno se zatím nevrátilo, čas ukáže jejich kvalitu, až na nich bude víc km najeto. Jinak co se týče těch 6V, prolistoval jsem nabídky čerpadel pro 406HDi a nidek jsem nenašel na napětí 6V, vždycky udáváno buď12V nebo 13,5V. Mohl by jis to své čerpadlo vyfotit, myslímto staré pokažené pokud i zůstalo popřípadě opsat z něj nebo koše číslo dílu, aby šlo dohledat??? Docela by mě to zajímalo, protože opravdu se mi zdá dost divný upravovat to napětí pro čerpadlo zrovna. Díky já tam měl 12V a když jsem ho kupoval tak jsem objel dost prodejců náhradních dílů a ty se mě na tu voltáž ptaly, že prý to tak je a že je ještě rozdíl ve velikosti, myslím toho koše. Já jsem taky říkal že to je nějaká kravina, ale nechal jsem to být, když to tvrdily jen Auto štangl mi nabidl jak tu píšeš 12V a nebo 13,5V. za tuto cenu co jsem tu psal. jinak se dá koupit i samotné čerpadlo bez koše. Takže píšu jen to co vím a chtěl jsem poradit co by to mohlo dělat. Doufám že jsem trochu 406vlocce pomohl. tímto to považuji Xantiku za uzavřené a budu se těšit třeba zase na nějakou konverzaci. Měj se pěkně Petr Citovat
Petr.406 Odesláno 22. leden 2009 Odesláno 22. leden 2009 Původně zaslal: ajven ja som menil čerpadlo pred dvoma týždňami. Mám Bosch celú elektriku a aj čerpadlo je Bosch. Inak Made in Cz. Rep. Koš mi ostal, len čerpadlo zohnať druhé do rezervy:mrk moje slova:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.