Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

307, HDI 2.0, nafta 66 kW, r.v. 2005. Podle PC na palubáku to má brát cca 6.2 - 6.7 l. Ale pokud si natankujete plnou a spočtete kolik jste na onu nádrž najeli, tak mi vychází 5.6 - 5.9 l, záleží jak se jezdí. Takže na PC na palubáku bych příliš nespoléhal.

Odesláno

307 1,6HDi r.v.2006. Podle palubního PC který jsem nemazal už půl roku svítí průměr rovných 5l/100km- moc ten palubní počítač nemažu, kolem 5 se mi to pohybuje +/- pořád, nedá se říct, že bych byl brzda provozu.

[upravil dne 4.1.2009 Thor]

Odesláno

1,6 HDi, 80kW, 2004, 133.000km - mám ho dva měsíce, ze začátku 6,2l/100km, s ochlazením jsem začal nalívat aditiva a teď je to do 6,0l/100km na zimních kolech. Spotřebu počítám při tankování do plna. A ten pokles nemusí být těmi aditivy, možná jsem si na naftu chvilku zvykal po pěti letech od 405-ky GLD, kdy jsem jezdil s LPG 1,8i, 85kW - Mondeo. Jsem se spotřebou spokojený, protože se nijak neomezuji, auto jezdí každý den cca 50km mimo město - dálnice a Brno.

Odesláno

tie 1.6HDi maju krasnu spotrebu, klobuk dolu :super takisto aj benzinove 1.6, to je nadhera, naopak hanba 2.0HDi, zeru strasne vela. moj dlhodoby priemer v lete bol 6,4 a v zime 6,8. najnizsia sa mi podarila na trase RS-ZV-RS (160km) 4,9 ale to som isiel ako s vajickami, mal som v kufri sklo :D cez 8 som sa nikdy nedostal. ked som mal aj SW tiez 1.6 benzin, tak som jazdil o cca 1 liter vyssou spotrebou, asi horsie zabehnuty motor.

Odesláno

Tu sa jasne ukazuje co dokaze urobit 8 ventilov navyse a 400 kubikov objemu menej pri HDI. Prevadzka dvojlitra HDI je znacne neekonomicka. Ja jazdim za 7,5l kombi, v meste nie je problem ist na 8,5l a aj viac. A to sa snazim s lahkou nohou. Preco ho este zivim?.....:myslim

Guest havel11
Odesláno

JEZDIM SKORO POŘÁD BRZDA PLYN A NA 10.000KM MÁM PRŮMĚRNOU SPOTŘEBU S 1,6 16V 5D BRAKE r.v.03/2006

okolo 11l/100km. po pravdě musim předělat výfuk, ten se mi nepodařilo svařit dle originálu a trochu mi to netěsní na obou přírubách. kat tam stále ještě mám.

Odesláno

307Break, benzin 16V, teď je to hustý když mrzne, studenej si suveréně si cucá i 20 l/100km, ale když se ohřeje tak se vrátí do normálu. V létě jezdím 6,7-6,9 l/100km, v zimě tak 7,1-7,3 l/100km. Najeto 115000 km.

• O 5 týdnů později...
Odesláno

Ahoj chlapi!

Mám svou 307sw 1.6HDI 66kW \'06 jen měsíc, ale už mi dvakrát PPC ukázal průměrnou spotřebu 5,5-5,6, kdežto výpočtem při tankování to bylo 6,3-6,4 l/100km. Jezdím sice každý den do práce 40km po dálnici, tempomat na 130km/h ale i tak mi to příjde docela dost. :o

Díky za vaše názory.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...