Přejít na obsah

Thor

Uživatel
  • Počet příspěvků

    54
  • Registrace

Thor's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

1

Popularita

  1. Mám 207 r.v. 2007, přední světla ve variantě s čočkou. Chtěl bych si nechat aktivovat denní svícení a jestli by to šlo, tak aby svítily dálková světla na 50% výkonu aby jsem mohl dát do potkávaček nějaké "lepší" žárovky a nemusel jsem je tak často měnit a v dálkových nechat obyč nebo day light. Máte s tím někdo zkušenost? Jde to? A případně kolik to vychází.
  2. A dostanu se k němu nějak?
  3. Thor

    vymena naplni, filtrov a pod.

    Prohledával jsem fórum, ale nikde jsem to nenašel, jestli to tu již někde je, tak se omlouvám za duplicitu. Chtěl bych se zeptat, jak vyměnit vzduchový a kabinový filtr u 1,6 VTi.
  4. Nevíte někdo kde je v autě výparník a jak ho vyndat? Chtěl bych si vyčistit klimatizaci sám a někde jsem četl, že pustit do větrání jen sprej nestačí, že nejvíc bakterií je na výparníku a že je třeba výparník vyndat a vystříkat hlavně ten.
  5. Thor

    Jaký olej

    Jsou nějaké alternativy k tomu Total Quartz Ineo 5W-30 do 1,6 VTi? Měl jsem 5W30 v jiném motoru a furt jsem doléval olej, pak jsem přešel na 5W40 a od té doby jsem nemusel dolévat ani jednou.
  6. Nevíte někdo jak u 207 odpojit a vyndat airbag řidiče a vyndat volant? Zvládnu to doma bez servisu? Není třeba na připojení airbagu zpět diagnostika nebo není v tom jiný problém?
  7. Thor

    Folie na okna

    Mám dobré zkušenosti se společností Multiprint na Kladně.
  8. Thor

    spotřeba 307

    307 1,6HDi r.v.2006. Podle palubního PC který jsem nemazal už půl roku svítí průměr rovných 5l/100km- moc ten palubní počítač nemažu, kolem 5 se mi to pohybuje +/- pořád, nedá se říct, že bych byl brzda provozu. [upravil dne 4.1.2009 Thor]
  9. Thor

    zadne tlmiče p206 SW

    a co tam dát normální sportovní podvozek, sám o něm zatím jenom dlouho přemýšlím, takže nemam vlastní zkušenost, ale třeba tady na těch stránkách: http://www.avouk.com/pm/4 maj ty zadní torzky taky na sobě pružiny, nebo myslíte, že je to jenom ilustrační obrázek a na 206tku se prodávaj ty torzky bez těch pružin?
  10. Thor

    Instalace navigace

    už jsem tu stránku našel. Nevíte někdo z jakýho materiálu to vytvářej?
  11. Thor

    Instalace navigace

    ten druhej už nevypadá tak zle, kdyby se to začistilo a dalo do barvy... Nejsou na té stránce ještě další obrázky z výroby?
  12. Thor

    Instalace navigace

    folie mam, ale to přední sklo je tak velký, že je stejně do auta dost vidět
  13. Thor

    Instalace navigace

    pořád jsem to ale nedomyslel. Nevim kde sehnat to zasouvání.
  14. A to bude asi ten největší problém, nikomu se do teho nechce, ale s tim plánkem tady odtud by to snad někdo mohl zvládnout. A když je tedy ten ovladač jenom jeden, je potřeba dokoupit jenom jednu tu krabičku, nebo taky dvě?
×
×
  • Vytvořit...