Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Stejně mne tyhle úpravy nikdy nepřestanou fascinovat, obrovský výfuky, ještě větší nárazníky a uzoučký zapadlý plecháče. Je to jak tramvaj. :o  Po Praze jezdí taková felda s obrovskou ďourou uprostřed nárazníku, někdy ji musim vyfotit. Říkám jí Darth Vader. :D

myslis neco takoveho ??

95b29994-b-1-tuning.jpg

Odesláno

,,auto je upravene predni cast je cela 206+" ---- nápad zajímavej ale když to tahle vidim tak mi to nepříde pěkný :D .. ale třeba to dělá ta barva ;) .. v černý by to mohlo bějt pěkný :)

Odesláno

Okrajově mi to připomíná tu reklamu se slonem, jak si šikovný mladý Ind vyrábí vysněnou 206ku.

Tvůrce tohoto motorového klenotu jaksi zcela ignoroval designovou diferenci verzí 206CC a 206+CC. Myslím, že kdyby auto uvedl do originálního stavu 206CC tak by udělal daleko lépe a bylo by to prodejnější, takovejhle bastl bych se styděl vyfotit. Myslím, že šestková řada Pugů se vůbec neměla za co stydět.

Odesláno

To víte ta doba ala rychle a zběsile už je dávno pryč,ale zase pozitivní je na tom to že tuzing auto je bezcený a jako zdroj náhradních dílů pak poslouží dobře

• O 2 týdny později...
Odesláno

Je to záměr, který vy jste jen nepochopili ... proto jsem dával již poněkolikáté odkaz .. "rat style"

Odesláno

no sice to neni moc na urovni opohárovanejch RATů ale pokračovat v ty upravě ... no třeba by z toho i par pohárů bylo :) .. 

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...