Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tie menšie zrkadlá na pravej strane začali robili na AUDI A3 ak sa nemýlim (aspoň tam som sa stým zrkadlom stretol po prvý krát). Je to nechutné, také nesúmerné s druhou stranou.

Odesláno

No já bych ještě pochopil, že se někdo prostě zhulil a vymyslel takovou kravinu, ale že to narvali v koncernu do tolika modelů tu mi hlava nebere :D

Judes kdyby jenom tak - měla to Kloktávka, Toledo, Leon, A3, Golf...

[upravil dne 17/8/13 22:24 od koblih69]

Odesláno

Jo, to bude asi úplně stejnej případ :D a neslyšel jsem tohle odůvodnění od jednoho člověka, ale od víc lidí nezávisle na sobě :myslim ptám se na to ze zvědavosti každého majitele první Fobie :D

Odesláno
Jo, pár centimetrů plastu, skla a pár deci laku :D ale ne, prej kvůli spotřebě PHM :D:D:D bylo mi to tak řečeno, jestli je to vtip nebo ne :myslim to už nevim

Když to dělá takový rozdíl ve spotřebě, netáhne to pak kvůli odporu na levou stranu? :D

Odesláno
¨k tý fabii... vždycky mě fascinovalo proč ve škodovce usoudili že u spolujezdce bude lepší menší zrcátko, dost lidí si toho nevšimne ale mě to furt bije do uší ... chápu že u řidiče je část zrcátka zakřivená ale proč teda nedělali na druhý straně stejně veliký zrcátko ? O_o ... myslimže to bylo i na nějakých octáviích ale nejsem si jist ... jinak pěkný ulovky :D

Stejně tak Golf IV audi a3 octavia I atd.. zrovna teď jsem objednával velký zrcátko na golfa IV ke spolujezdci protože tam není nic vidět. :ticho je to kokosovina. a levý zrcátko nám někdo ukradl, takže objednávám obě dvě a budou obě velký :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...