Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chtěl bych se zeptat v pátek jsme hodili s kamošem 206 na budku a potřeboval bych se zeptat zda nemáte někdo zadní levé číre světlo (chromované) pravé to přežilo to je asi jen jedna z mála věci :( Díky za odpověd

P.S. Jestli budete ochotni tak vám pošlu foto a hodíte sem je někdo Díky

[Editován dne 3/5/04 KUBIK 306]

Odesláno

Mooooc hezký. Asi před 10 lety jsem také otočil auto na bok, ale tenkrát to odneslo jen zrcátko. No prostě všechno se musí umět. Hlavně, že se nikomu nic nestalo. Alespoň doufám.

Odesláno

vypada to jako rovna silnice co ste delali ?

uz jsem videl nekolik 206 pres strechu i horsich a nic se nikomu nestalo,206 3-dver ma tuhou karoserii

Odesláno

Nic pěkneho a inspiraci k tuningu bych si s toho taky radši nebral.Každopadně duležitý je jestli jste v celku vy ale těch plechu je určítě škoda. Přeju mnoho uspěchu při přestavbě :cool:

Odesláno
Napsán autorem KUBIK 306

Chtěl bych se zeptat v pátek jsme hodili s kamošem 206 na budku a potřeboval bych se zeptat zda nemáte někdo zadní levé číre světlo (chromované) pravé to přežilo to je asi jen jedna z mála věci :( Díky za odpověd

P.S. Jestli budete ochotni tak vám pošlu foto a hodíte sem je někdo Díky

[Editován dne 3/5/04 KUBIK 306]

Dobrá práce tak 60 bez laku když se to povede. Upřímnou soustrast s autem a doufám, že jste byli závodníci drazí připoutaní.Když nepraštíš hlavou do sloupku tak seš pak maximálně vyplašenej.

Zajímá mě jak se vám to povedlo, co takhle levá škarpa pravá škarpa to už sem viděl, ale jinak to dá dost práci.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...