KUBIK 306 Odesláno 3. květen 2004 Odesláno 3. květen 2004 Chtěl bych se zeptat v pátek jsme hodili s kamošem 206 na budku a potřeboval bych se zeptat zda nemáte někdo zadní levé číre světlo (chromované) pravé to přežilo to je asi jen jedna z mála věci Díky za odpověd P.S. Jestli budete ochotni tak vám pošlu foto a hodíte sem je někdo Díky [Editován dne 3/5/04 KUBIK 306] Citovat
Dress Odesláno 3. květen 2004 Odesláno 3. květen 2004 jestli chceš pošli mi je na mail ykony@seznam.cz a já je sem vystavím, pokud to teda nechceš udělat sám, není to složité. Citovat
jiri.wolf Odesláno 3. květen 2004 Odesláno 3. květen 2004 Tak to je síla :o:o. Jak se vám to proboha povedlo? Myslím, že světlo tady bude ta nejmenší investice :o. Citovat
zoby Odesláno 3. květen 2004 Odesláno 3. květen 2004 copak bylo příčinou??? a to tam vzadu je sanitka? Citovat
white Odesláno 3. květen 2004 Odesláno 3. květen 2004 Mooooc hezký. Asi před 10 lety jsem také otočil auto na bok, ale tenkrát to odneslo jen zrcátko. No prostě všechno se musí umět. Hlavně, že se nikomu nic nestalo. Alespoň doufám. Citovat
Guest ZILA Odesláno 3. květen 2004 Odesláno 3. květen 2004 krasa, jak se vam to povedlo - prosim navod chtel bych taky cabrio Citovat
Bimbo Odesláno 3. květen 2004 Odesláno 3. květen 2004 Tý woe kluci vy jste normálně hulily a pak jste si hráli na Áriho Vatánena.Škoda auta,blázni.V Čakovicích je autodrom na demoliční derby. Citovat
merkurek Odesláno 3. květen 2004 Odesláno 3. květen 2004 Ty vole to je síla tedy ... Tak to musel bejt šrumec !! :o Citovat
Ferry Odesláno 3. květen 2004 Odesláno 3. květen 2004 Chlapi chlapi, takhle zridit tak peknyho lvicka jste zdravi aspon vy ? jste zavodili co ? Citovat
vix Odesláno 3. květen 2004 Odesláno 3. květen 2004 Skoda . Bylo to pekne auto Doufam,ze jste vsichni v poradku. Citovat
RALLYMAN Odesláno 4. květen 2004 Odesláno 4. květen 2004 dobrá práce!!!!!!cos te testovali nebo co? Citovat
Luger Odesláno 4. květen 2004 Odesláno 4. květen 2004 Jak koukám, bude to chtít minimálně seřídit geometrii... Citovat
destiny Odesláno 4. květen 2004 Odesláno 4. květen 2004 Tak to bych asi nikdy nechtel, zakladat takovou anketu s fotkama vlastniho auta! Chudak lvicek! Citovat
Gotrek Odesláno 4. květen 2004 Odesláno 4. květen 2004 Jste museli jet jak hovádka... Škoda Lva... Citovat
Mila Odesláno 4. květen 2004 Odesláno 4. květen 2004 vypada to jako rovna silnice co ste delali ? uz jsem videl nekolik 206 pres strechu i horsich a nic se nikomu nestalo,206 3-dver ma tuhou karoserii Citovat
Sepp Odesláno 4. květen 2004 Odesláno 4. květen 2004 Boze, je to mozne?! Proboha lidi VZPAMATUJTE SE!!!!!!!! Copak se chete vsichni pozabijet??? :mad: Citovat
tuner Odesláno 4. květen 2004 Odesláno 4. květen 2004 Nic pěkneho a inspiraci k tuningu bych si s toho taky radši nebral.Každopadně duležitý je jestli jste v celku vy ale těch plechu je určítě škoda. Přeju mnoho uspěchu při přestavbě Citovat
Emiš Odesláno 5. květen 2004 Odesláno 5. květen 2004 sila, tohle teda nejde nikomu zavidet :( kluci asi testovali nove pruziny Citovat
vector Odesláno 5. květen 2004 Odesláno 5. květen 2004 Napsán autorem KUBIK 306 Chtěl bych se zeptat v pátek jsme hodili s kamošem 206 na budku a potřeboval bych se zeptat zda nemáte někdo zadní levé číre světlo (chromované) pravé to přežilo to je asi jen jedna z mála věci Díky za odpověd P.S. Jestli budete ochotni tak vám pošlu foto a hodíte sem je někdo Díky [Editován dne 3/5/04 KUBIK 306] Dobrá práce tak 60 bez laku když se to povede. Upřímnou soustrast s autem a doufám, že jste byli závodníci drazí připoutaní.Když nepraštíš hlavou do sloupku tak seš pak maximálně vyplašenej. Zajímá mě jak se vám to povedlo, co takhle levá škarpa pravá škarpa to už sem viděl, ale jinak to dá dost práci. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.