lape Odesláno 24. prosinec 2008 Odesláno 24. prosinec 2008 No nedá mě to a musím se podělit o zážitky.Bydlím v jedné vesnici na Jižní Moravě a soudruzi silničáři,nám začali v Říjnu opravovat zbytek silnice co nedodělali před dvěma lety.Takže se vrhli na úsek co mě vede před barákem.Vrstvu asfaltu vybrali asi před měsícem,pak začali bagrovat podloží do houbky asi jednoho metru.V pátek pro letošek skončili.Jenže už od čtvrtka pršelo a jak to bylo všechno měkké a neuježděné,tak teď je to tady jak cvičiště pro tanky.Projel jsem si to jednou a už jsem dvakrát škrtl spodkem,takže radši jezdím objížďkou.No a v pátek to vypuklo.První zapadlá Oktávka.Čtyři pikolíci co v ní jeli hned začali podhrabávat předek,jenže se to ani nehlo,tak tata vzal traktorek a že je vytáhne.No taky to nešlo traktor zahrabaný a auto se nehlo ani o milimetr.Oni jak pořád hrabali,tak jim to pěkně sedlo na motor a byl šlus.Po čtyřech hodinách sehnali vysokozdvižný vozík,ten je zapřáhl a táhl.Už při tom začali z auta opadávat věci,ale šlo to.Až se dostali k místu,kde je udělaný nájezd do té vybagrované části.Vozík táhl a ozýval se ukrutný škrabot,jak auto jelo předekm po kamení.No nakonec ho vytáhli a narázník pryč,vana prorvaná,motor celý nějak divně pootočený a výfuk vyrvany.Potom v pátek v noci ještě padly dvě olejové vany na dvou jiných autech.V neděli jedu z hospody a o pár metrů dál zapadlá Fabia,ale jak se tam dostal nikdo nechápe.Projel všechny nástrahy dokonce metrový skoro kolmý násep a pak za přejezdem zapadl.Byl to nějaký starý ko..t.Tata už tam operoval,že prý na něj ten pilot dostal tip,že vytahuje zapadlíky .Tak jsem se taky zapojil.No tollik sprostých slov už jsem dlouho neřekl.Panatátovi to furt chcípalo.Nakonec se to ale podařilo,takže jsme ho vytáhli na přejezd,kde je jediná pevná plocha a v tom začaly zvonit závory.Vypukla nepopsatelná panika a strejc začal zmatkovat.Museli jsme ho navigovat aby mu závora naspadla na auto.Přejel vlak strejc tam šoupl zpátečku,motor zavyl a auto bylo v kolejišti .Jako bonus začali znovu zvonit závory.Nakonec to teda dobře dopadlo,ale show to bylo ohromné.Dodneška byl celkem klid.Včera navíc cestáři namontovali přes celou cestu ocelovou závoru,aby už nikdo nejezdil.Asi tak 30 metrů před závorou jsou ještě na zemi dva betonové pražce.Jsou dané tak že mezi nima vzniká takové \"esko\" kterým se dalo projet.Navíc je tam cedule zákaz vjezdu.No a před chvílí šupa jak sviňa tak vykouknu a nějaký Fitipaldi s Focusem to všechno projel.Najel na pražec,ten mu zůstal pod autem a pokračoval těch 30 metrů dál až projel závoru.Takže motor a spodek totalně rozšmelcovaný,přední sklo rozbité a pochroumaná střecha jak projel pod závorou.No a závora má pěkný oblouk dovrchu:)Akorát nikdo nechápe co dělal.Obzvlášť teď ve dne,kdy je to všechno z dálky vidět.Buď jel velmi rychle,nebo už je nasolený Teď čekám co se stane dalšího.Takže pánové v Moravském Písku opatrně,teďje to tady velmi dobrodružné Citovat
Blizzard Odesláno 24. prosinec 2008 Odesláno 24. prosinec 2008 koukam že na moravě je to už dálnej východ Citovat
lape Odesláno 24. prosinec 2008 Autor Odesláno 24. prosinec 2008 Tak oprava není to Focus,ale Mondeo.Teď jsem to byl omrknout.Fotky musím někam teprve nasypat.Ale Bursíka by asi trefil šlak,kdyby viděl kolik litrů oleje tady za pár dní vyteklo do země Citovat
Meldik Odesláno 24. prosinec 2008 Odesláno 24. prosinec 2008 Tak tohle je mazec....to by chtelo zfilmovat.... Citovat
budvar Odesláno 24. prosinec 2008 Odesláno 24. prosinec 2008 Já to chcu taky vidět, aspoň foto Citovat
lape Odesláno 24. prosinec 2008 Autor Odesláno 24. prosinec 2008 Tak foto je tady,přihodil jsem tam i pár fotek jak mě to teď vypadá před barákem.Akorát na těch fotkách to tak nevynikne jak je to zryté.Jinak ten Ford na fotkách už je vytažený.Po akci byl za tou závorou a ty dva pražce co jsou vedle měl pod autem.Původně byly na úrovni značky Moravský Písek.Ani to rozbité auto tak nevynikne na těch fotkách,ale součástky jsou rozseté na pěkném úseku. http://picasaweb.google.com/lape444/Mondeo?feat=directlink# Ve firefoxu jdou ty fotky v pohodě v exploreru mě to nějak hapruje. Citovat
p406b Odesláno 24. prosinec 2008 Odesláno 24. prosinec 2008 to je teda radost ,tohle mit v zime pred barakem Citovat
Edison Odesláno 24. prosinec 2008 Odesláno 24. prosinec 2008 Ona by to byla radost i v létě... Bych nechal někoho zavřít pro obecný ohrožení... Citovat
ozzy56 Odesláno 24. prosinec 2008 Odesláno 24. prosinec 2008 Původně zaslal: Edison Ona by to byla radost i v létě... Bych nechal někoho zavřít pro obecný ohrožení... myslíš toho blba v tom fordu ??? Citovat
kobr Odesláno 24. prosinec 2008 Odesláno 24. prosinec 2008 No jo, když lidi v televizi neuvidí, že je to tam vybagrované, tak je prostě dobrá cesta. Holt, už jsme v tej Americe. Aspoň myšlením.:potlesk Citovat
Medvěd Odesláno 24. prosinec 2008 Odesláno 24. prosinec 2008 Rumunsko na Vás, holoto a zvykli byste si u řízení přemýšlet Projet se dá hodně, ale je potřeba občas kroutit volantem a hledat cestičku [upravil dne 24/12/2008 Medvěd] Citovat
Marlin Odesláno 24. prosinec 2008 Odesláno 24. prosinec 2008 neni to nahdou zalovatelny? aspon pro ty prve lidi co tam jely jako ze to jeste bylo prujezdny? Citovat
lape Odesláno 24. prosinec 2008 Autor Odesláno 24. prosinec 2008 Ono to průjezdné nebylo skoro od začátku,jak jsem už psal,tak minulý týden to dělali v dešti a jak tam jezdili tak to rozrajtovali sami silničáři.Pak se ta tak den projet dalo,ale tak tak ja to jednou projel a už jsem tam dvakrát chytil spodkem auta.No a večer už tam začali zapadat.I když osobně si myslím,že ta první oktávka by to projela,ale šofér jak tam vjel a uviděl před sebou jezero,tak zastavil a chtěl vycouvat.Jenže v takovém terénu jak se zastaví tak je konec musí se pořád jet a opatrně s plynem.Asi si otevřu obchod s dílama Připadám si podobně,jak ten kluk co ve filmu Ať žijí duchové bydlel v zatáčce.Taky samá kolize :)No a s žalobou by neuspěl nikdo,protože tak 200metrů dál je už dva měsíce značka Zákaz vjezdu.Na těch fotkách Mondea je to za ním vidět. [upravil dne 24.12.2008 lape] Citovat
Kurt Odesláno 24. prosinec 2008 Odesláno 24. prosinec 2008 Pěkná cestička, hlavně bacha po Silvestru, to je kolikrát problém trefit dom i po chodníku, natož v tomhle staveništi. Citovat
Marlin Odesláno 24. prosinec 2008 Odesláno 24. prosinec 2008 Původně zaslal: lape Ono to průjezdné nebylo skoro od začátku,jak jsem už psal,tak minulý týden to dělali v dešti a jak tam jezdili tak to rozrajtovali sami silničáři.Pak se ta tak den projet dalo,ale tak tak ja to jednou projel a už jsem tam dvakrát chytil spodkem auta.No a večer už tam začali zapadat.I když osobně si myslím,že ta první oktávka by to projela,ale šofér jak tam vjel a uviděl před sebou jezero,tak zastavil a chtěl vycouvat.Jenže v takovém terénu jak se zastaví tak je konec musí se pořád jet a opatrně s plynem.Asi si otevřu obchod s dílama Připadám si podobně,jak ten kluk co ve filmu Ať žijí duchové bydlel v zatáčce.Taky samá kolize :)No a s žalobou by neuspěl nikdo,protože tak 200metrů dál je už dva měsíce značka Zákaz vjezdu.Na těch fotkách Mondea je to za ním vidět. [upravil dne 24.12.2008 lape] aha, tak to potom blobost lidi. Asi vezmu Nejsu do poradneho terenu Citovat
BoneDaddy Odesláno 24. prosinec 2008 Odesláno 24. prosinec 2008 Parádní cesta. Tak máš alespoň o zábavu postaráno. Citovat
lape Odesláno 24. prosinec 2008 Autor Odesláno 24. prosinec 2008 No to mám.Akorát včera tam tu závoru dali právě kvůli lidem co tam i přes zákaz zkoušeli projet a jak vidno ani závora nestačí. Klidně se vsadím,že to co nevidět někdo zkusí podjet tu závoru.No jak zpíval Freddie- The show must go on! [upravil dne 24.12.2008 lape] Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 24. prosinec 2008 Odesláno 24. prosinec 2008 To MONDEO... to nejsem JÁ!!!!!!!! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.